Προς το περιεχόμενο

Πρώτο gameplay video του Final Fantasy VII Remake για PS4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περα οτι θυμηθηκα τι παιχνιδαρα ηταν ,μου θυμησε και τον απειρο χρονο που ειχα τοτε για να παιζω video games.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βαλεις τον ενθουσιασμο της εποχης στην ακρη (το πρωτο (j)rpg με τετοια γραφικα, ηχο, και 3 ολοκληρα cd), νομιζω πως το VIII ηταν κατα πολυ καλυτερο. Για την ακριβεια θα ελεγα: Final Fantasy X > VIII > VII > V > VI (απο τα υπολοιπα λίγο το IX μου αρεσε λόγο σχεδιασμού, τα 4 πρωτα ειχαν απιστευτη δυσκολία, το X-2 πολυ girlie αλλα το συστημα με τα Dresspheres εφερνε στα jobs του 5 που ηταν το καλυτερο συστημα για εμένα, ολα απο το ps3 και μετα ήταν σαν να μην υπηρξανε για εμενα).

Όπως και να έχει, μιας και πρόκειται για remake θα ήθελα να του ρίξω μια ματιά αλλά θεωρω και εγω πως θα επρεπε να ηταν turn based, το remake σημαινει πως θα αλλαξουν αρκετα πραγματα αλλα δεν νομιζω πως ο βασικος 'κορμός' ενος παιχνιδιου πρεπει να ειναι ενα απο αυτά.

aerith-s-death-o.gif

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ.
sephiroth δε δειξανε καθολου.

Λες να μην τον έχει στο παιχνίδι;;;;;;

Δημοσ.

Λες να μην τον έχει στο παιχνίδι;;;;;;

δεν υπαρχει περίπτωση να μην τον έχει, απλά ήθελα να δω πως θα τον παρουσιάσουν.

κάναμε τόσα χρόνια υπομονή, μπορούμε να κάνουμε λίγη ακόμη.

Δημοσ.

Το καλύτερο FF με διαφορά.

Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών θέλεις να πεις :D

Πάω να αγοράσω PS4 τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Το καλύτερο FF με διαφορά.

Nop, ούτε καν. Το πιο γνωστό όμως σίγουρα. 

Κατά τα άλλα το παιχνίδι δείχνει "αδερφάκι" σχεδιαστικά του FF XV με ίδιο σύστημα μάχης. Προσωπικά δεν με χαλάει γιατί έτσι πρέπει να είναι τα σωστά remake και επίσης το γεγονός ότι θα έδειχνε "κάπως" το turn based σύστημα του παιχνιδιού με τέτοια παρουσίαση. Νομίζω ήταν η καλύτερη και λογικότερη λύση. 

Με το FF VX σχεδόν σίγουρο (αν και όχι επίσημο ακόμα) να βγει και στο PC το FF VII θα ήταν σίγουρα και αυτό πολύ δυνατό χαρτί αν ερχόταν. 

Δημοσ.

δεν υπαρχει περίπτωση να μην τον έχει, απλά ήθελα να δω πως θα τον παρουσιάσουν.

κάναμε τόσα χρόνια υπομονή, μπορούμε να κάνουμε λίγη ακόμη.

Σαφέστατα φιλε μου.

Ήμουν σαρκαστικός :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...