Zein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οι αγγλικες φωνες στο Crisis Core ηταν πολυ αξιολογες παντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Please ρε Square, βγάλτο και στο PC, μαζί με FFXV και KH3, μην μας ταλαιπωρείς άλλο. Με βλέπω να αγοράζω το PS4 μόνο και μόνο για αυτά τα 3 παιχνίδια! Παρακαλάει ωρέ η "PC Master Race"?!
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να αγοράσω και κονσόλα μόνο και μόνο γιαυτό το game. Από τα ποιο αγαπημένα μου παιχνίδια τότε πίσω στο 98
chrisde Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οι αγγλικες φωνες στο Crisis Core ηταν πολυ αξιολογες παντως. Μπορεί, εγώ το έπαιξα με Ιαπωνεζικες. Εντάξει όμως όσο καλοί και να είναι, τα Japania είναι άλλη φάση. Το αισθάνεσαι πιο original από τη στιγμή που είναι Ιαπωνέζικο το παιχνίδι. Βασικά είναι όπως στα anime. Όσο καλή και αν είναι η μεταγλώτιση, δεν είναι άλλη φάση όταν τα ακους στη φυσική τους γλώσσα; Προσωπικά δεν μπορώ να δω anime στα αγγλικά. 3
georgemathios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικα παντως αν ειναι αυτο που ειδα στο video εχω ξενερωσει ηδη. Πηραν ενα παιχνιδι σταθμο για να το κανουν devil may cry αλλα square? Οχι ρε φιλε καλυτερα να μην το αγγιζανε καθολου!!!!. Μακαρι να κανω λαθος γιατι πραγματικα θεωρω πως θα ειναι πολυ ασχημο αποτελεσμα.... 5
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 FF7 Last Guardian Shenmue 3 Γι αυτα ,κυρίως, πήρα PS4
vamvakoulas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αντε για να δουμε.... γτ τα επομενα ff δεν παιζονται. Αν ειναι οπως πρεπει ανετα θα το ξαναπαιζα.
DeiX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ακομα και αγορα PS4 προκειμενου να ξαναζησουμε αυτη τη παιχνιδαρα. Εγω θα το ηθελα ολοιδιο με το παλιο (με συγχρονα γραφικα φυσικα) αλλα ισως του αλλαξουν το combat system και διαφορα αλλα για να το κανουν ποιο ανταγωνιστικο σε συγκριση με τους υπολοιπους συγχρονους τιτλους. Αν το αφησουν ατοφιο ομως θα το τιμησω ****SPOILER*** Οι κωλογεροι ας παρουμε και κανα χαπι για τη πιεση οταν θα ξαναζησουμε αυτο : 5
W0zzAp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στην ουσια trailer ηταν και οχι gameplay,αν και εδειξε λιγο τον Cloud να πλακωνει.Παντως φαινεται πολυ ωραιο.
katerinapn85 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Που ειναι ρε παιδια το παλιο turn based συστημα?.... Δε ξερω εαν ειμαι ο μονος που προτιμαει το παλιο... οπως στη σειρα castlevania ολα πανε να τα κανουν πιο συγχρονα...δε ξερω εαν εγω εχω μεινει πισω δε ξερω τι να πω... Εγω παντως πιστευω πως τη μαγεια των 2d puzzle στα rpg δε θα την εχει. 3
nemo23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 θυμάμαι αυτό το παιχνίδι που το είχα πάρει κατά λάθος για το ps1 και τελικά έγινα fun από τα πρώτα κιόλας λεπτά! Πραγματικά ήτανε ένα παιχνίδι που εκτός από το εξαιρετικό gameplay, την κονσόλα την πήγαινε σε άλλα επίπεδα γραφικών! Τώρα αυτή η reversion δεν θα με έκανε να αγοράσω ps4 αλλά σίγουρα και πάλι το ps1.
ZaNobey Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οπως παντα... Βγαζζουν κατι το οποιο μετα θα φερει γνωμες αν αρεσει στο κοινο... Τo παιχνιδι θα αργησει πολυ..Οτι βγαινει ειναι για να δοyνε τι αρεσει στον κοσμο και να κατευθυνθουν προς τα εκει.Προσωπικα εχω τερματισει το ffvii καπου 6-7 φορες. Το αγαπημενο μου game... και μου αρεσει που θα ειναι remake Και οχι Original+.
Drake27 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Που ειναι ρε παιδια το παλιο turn based συστημα?.... Δε ξερω εαν ειμαι ο μονος που προτιμαει το παλιο... οπως στη σειρα castlevania ολα πανε να τα κανουν πιο συγχρονα...δε ξερω εαν εγω εχω μεινει πισω δε ξερω τι να πω... Εγω παντως πιστευω πως τη μαγεια των 2d puzzle στα rpg δε θα την εχει. Αυτο ακριβως ειπα και εγω παραπανω,μαλλον θα το ξεσκισουν και σε αυτο το παιχνιδι το turn based combat system,από το FF13 και μετά,το έχουν βιάσει τελείως.
Zein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί, εγώ το έπαιξα με Ιαπωνεζικες. Εντάξει όμως όσο καλοί και να είναι, τα Japania είναι άλλη φάση. Το αισθάνεσαι πιο original από τη στιγμή που είναι Ιαπωνέζικο το παιχνίδι. Βασικά είναι όπως στα anime. Όσο καλή και αν είναι η μεταγλώτιση, δεν είναι άλλη φάση όταν τα ακους στη φυσική τους γλώσσα; Προσωπικά δεν μπορώ να δω anime στα αγγλικά. Εξαρταται. Και εγω φαν του αυθεντικου Jap-dub ειμαι, αλλα μερικες φορες και στο αγγλικο γινεται πολυ καλη δουλεια. Στα anime δε συμβαινει συχνα αυτο επειδη οι μεγαλες εταιριες μεταγλωτισης που εχουν τα δικαιωματα ειναι (συνηθως) γνωστες, λιγες και κανουν προχειροδουλεις. Στα παιχνιδια παλι, αμα ο τιτλος ειναι ηχηρο ονομα (squarenix πχ) τοτε εχουν ειδικο κομματι του στουντιο που ασχολειται με θρησκευτικο τροπο με αυτο το κομματι πολλες φορες inhouse. Δες παραδειγμα το original MGS. Φαντζομαι οι περισσοτεροι εδω μεσα, αν οχι ολοι, το παιξαμε στα αγγλικα και δεν ειχαμε κανενα θεμα, παρολο που το ιαπωνικο ηταν ετσι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα