Hal9000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις παιχνιδιών που είδαμε στο χθεσινό PlayStation Experience της Sony, είναι χωρίς αμφιβολία το Remake ενός κλασσικού τίτλου, του Final Fantasy VII για το PlayStation 4. Έχοντας ανακοινωθεί στην E3 το περασμένο καλοκαίρι, η Sony έδωσε στην κυκλοφορία τις πρώτες εικόνες και το πρώτο gameplay video από το παιχνίδι που έγραψε ιστορία στο πρώτο PlayStation το 1997. Όπως αναμενόταν, το remake φέρνει πολύ πιο καθαρά γραφικά, αλλά και μια νέα οπτική τρίτου προσώπου την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ο χρήστης σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού. Επιπλέον έχουν χρησιμοποιηθεί ηθοποιοί που χαρίζουν τις φωνές τους για τους διαλόγους μέσα στο παιχνίδι, Μπορεί πάντως η κυκλοφορία του Final Fantasy VII Remake να αργεί ακόμα όμως από σήμερα οι κάτοχοι του PlayStation 4 μπορούν να αγοράσουν την HD έκδοση του παιχνιδιού η οποία είχε κυκλοφορήσει το 2013 για προσωπικούς υπολογιστές. Η τιμή του έχει οριστεί στα $15,99 όμως για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας θα διατίθεται στην τιμή των $10,87.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό είναι gameplay trailer? 1
CyberMarco Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Please ρε Square, βγάλτο και στο PC, μαζί με FFXV και KH3, μην μας ταλαιπωρείς άλλο. Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα! Με βλέπω να αγοράζω το PS4 μόνο και μόνο για αυτά τα 3 παιχνίδια! 4
Chocobo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ελπίζω να μην το παρακάνουν με το action κομμάτι..Δεν θέλω να δω το αγαπημένο μου παιχνίδι να γίνεται απλά ένα παιχνίδι ξύλου και πυροβολισμού με καλά γραφικά και να παραμελήσουν όλα τα άλλα,όπως κάνουν με πολλά άλλα παιχνίδια στις μέρες μας. ¨Όπως αναμενόταν, το remake φέρνει πολύ πιο καθαρά γραφικά, αλλά και μια νέα οπτική τρίτου προσώπου την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ο χρήστης σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού¨ Αν είναι αυτό που φαντάζομαι +1 2
Zein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 *unzip pants Εχουν μια και μοναδικη καλη ευκαιρεια να μην το παρακανουν στη δραση. Γιατι αλλιως προβλεπεται οσο ξυλο πεσει στο παιχνιδι, τοσο ακριβως ξυλο να πεσει και στους παραγωγους μετα..
sils Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ωχ .....τι θα κανουμε εμεις που εχουμε λιγο χρονο?μαλλον θα κόψουμε λιγο απο τον υπνο... 1
Drake27 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια η ιδεα μου ηταν η το battle mode ειναι σαν του FF15?!Το ολο ζουμι ειναι το battle system!!! 2
D4rkshadow Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και δεν εχω ps4 με βλεπω να ξημεροβραδιάζομαι στον κολλητο μου,ανεργοι και οι 2,θα βαλουμε μισα μισα να το παρουμε να θυμηθουμε τα παλια.
chrisde Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δύο πραγματα με ξενέρωσαν: Οι αγγλικές φωνές (Japanese or GTFO) και τα γυαλιά ηλίου (!) του Barrett. Δεν χρειάζονται τέτοια φτηνά κολπάκια για να τον κάνεις να φαίνεται bad-ass. To καταλαβαίνεις από την άψογη (στο original) ανάπτυξη του χαρακτήρα του (όλων των χαρακτήρων βασικά). Αυτό είναι άλλωστε που κάνει το παιχνίδι ξεχωριστό: Η ιστορία και οι χαρακτήρες του. Το remake θα είναι γαμάτο όχι άμα έχει απλά εντυπωσιακά γραφικά, αλλά αν διατηρήσει την απίστευτη ατμόσφαιρα του original. Για το συστημα μάχης επιφυλάσσομαι, μέχρι να μάθουμε λεπτομέρειες... Γενικά ελπίζω απλά να μην το ξεφτυλίσουν στην προσπάθειά τους να το κάνουν να φαίνεται awesome και χάσουν έτσι την ουσία... 3
Vapir Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ουιιιιιιιιιιιιιιιι ρε μάγκα εποχές δημοτικού "φαντάζεσαι σε μερικά χρόνια τα γραφικά του παιχνιδιού να είναι ίδια με του βίντεο?" ^^ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα