Στεφανος123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οπως φαινεται και στην φωτο το κουτι περιλαμβανει εξ 'αρχης εναν 200αρι μπροστα και εναν 140αρι πισω.Επεξα λιγο με τα fans για να δω ποιο κανει το περισσοτερο θορυβο και κτλβα πως το πισω κανει ουσιαστικα ολο το θορυβο του συστηματος.Επισης θελω να προσθεσω 2 ανεμιστηρακια στο πανω μερος.Εχω βρει αυτα εδω για πανω http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-pwm-rev2-fan-120mm-p-PER.811355 τι λετε?Θελω να μου προτεινετε αθορυβα και με κανα led, χρωμματος κοκκινο το πισω και στα πανω τι θα ταιριαζε να μπει?Κανα ασπρο?Μεχρι 30 ευρω.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 θέλεις δηλαδή να έχεις 3 ανεμησηράκια να βγάζουν και ένα να βάζει? αυτό λέγετε αρνητική πίεση και νομίζω δέν είναι ότι καλύτερο... ακόμη άν τώρα θεωρείς οτι ακούς τους ανεμηστήρες μετά με τόσους θα την ακούσεις ποιό καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Oχι.δεν εχω αναφερει πουθενα την φορα που θα εχουν τα ανεμιστηρακια.Αλλα μιας και το ανεφερες,σκεφτομουν το μπροστα να βαζει,τα 2 πανω να βαζουν για να πηγαινει αερας σε cpu/gpu και το πισω να βγαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κουτι, αν δεν υπαρχει oc και υδροψυξη, ειναι καποιος καλυμενος απο θεμα ψυξης με μονο τους ανεμιστηρες που εχει το κουτι? δλδ τον 20αρι μπροστα και τον 14αρι πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmakos91 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Κανονικα τα 2 επανω πρεπει να βγαζουν οπως το πισω,εγω στο δικο μου το εχω να βαζουν αλλα για να ψυχουν το ΑΙΟ H100ι.υποστηριζω το να τα εχεις ος intake γιατι ειναι καλυτερη η 8ετικη παρα η αρνητικη πιεση στο κουτι, τωρα για το ποσους χρειαζεσαι δεν παιζει μεγαλη διαφορα αν εχει γενικα παραπανω απο 3 συνολικα. Για fans κοιτα τους AF της Corsair εαν σε ενδιαφερει, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εγω προσφατα εβαλα αυτους http://www.e-shop.gr/bitfenix-spectre-pro-120mm-fan-black-p-PER.641089 σε ψυκτρα / κουτι και ειμαι υπερευχαριστημενος και απο αποδοση και απο θορυβο που ακομα και στο 100% δεν τους ακουω! υπαρχουν σε διαφορα χρωματα οποτε διαλεγεις και παιρνεις. εχω συνολο 3 και ενα 140αρη akasa viper ο οποιος ειναι και ο πιο θορυβοδης σε ανεκτα επιπεδα για μενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 εγω προσφατα εβαλα αυτους http://www.e-shop.gr/bitfenix-spectre-pro-120mm-fan-black-p-PER.641089 σε ψυκτρα / κουτι και ειμαι υπερευχαριστημενος και απο αποδοση και απο θορυβο που ακομα και στο 100% δεν τους ακουω! υπαρχουν σε διαφορα χρωματα οποτε διαλεγεις και παιρνεις. εχω συνολο 3 και ενα 140αρη akasa viper ο οποιος ειναι και ο πιο θορυβοδης σε ανεκτα επιπεδα για μενα. Τα bitfenix τα βρισκω σε ασπρο κ μαυρο μονο. Γενικα τι αλλες προτασεις υπαρχουν?Για να καταληξω καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) λοιπον φιλε, σε 120αριδες οι καλυτερες προτασεις ειναι σε corsair & noctua οι οποιοι ειναι και οι πιο ακριβοι. εγω προσωπικα εκτος απο τους bitfenix που προανεφερα δεν εχω βρει καλυτερους στα ιδια χρηματα. εχω δοκιμασει thermaltake, akasa, arktic cooling και οι συγκεκριμενοι bitfenix ειναι και αποδοτικοτεροι και πιο φθηνοι. γνωμη μου παντα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2015 από gregvibe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εγω προσφατα εβαλα αυτους http://www.e-shop.gr/bitfenix-spectre-pro-120mm-fan-black-p-PER.641089 σε ψυκτρα / κουτι και ειμαι υπερευχαριστημενος και απο αποδοση και απο θορυβο που ακομα και στο 100% δεν τους ακουω! υπαρχουν σε διαφορα χρωματα οποτε διαλεγεις και παιρνεις. εχω συνολο 3 και ενα 140αρη akasa viper ο οποιος ειναι και ο πιο θορυβοδης σε ανεκτα επιπεδα για μενα. Δεν υπάρχει fan που στο 100% να μην σου παίρνει τα αυτιά. Τα bitfenix τα βρισκω σε ασπρο κ μαυρο μονο. Γενικα τι αλλες προτασεις υπαρχουν?Για να καταληξω καπου. Πάρε τον Arctic που ανέφερες στην αρχή. Είναι εξαιρετικοί και σε απόδοση και αθόρυβοι. Επίσης καλος και αθόρυβος είναι αυτός Για τους φίλους που υποστηρίζουν ότι η θετκή πίεση είναι η καλύτερη είναι σχετικό. Οι απόψεις δυίστανται. Αλλοι θέλουν θετικοί ώστε να εμποδίζουν την σκόονη να εισέρχεται στο κουτί και άλλοι θέλουν αρνητική πίεση για να υπάρχει καλήτερη ψύξη στο κουτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν την ξερω την εταιρια ALPENFOEHN που προτεινεις και δεν βρισκω κιολας κανα review .Αξιζει πιστευεις?Επισης βλεπω μονο 1 χρονο εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν την ξερω την εταιρια ALPENFOEHN που προτεινεις και δεν βρισκω κιολας κανα review .Αξιζει πιστευεις? Επισης βλεπω μονο 1 χρονο εγγυηση. Σίγουρα δεν έχει καλή εγγύηση. Review είμαι εγώ που το έχω δοκιμάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα δεν έχει καλή εγγύηση. Review είμαι εγώ που το έχω δοκιμάσει Δεν ειναι οτι δεν σε πιστευω,αλλα προτιμοτερο δεν θα ηταν να πηγαινα σε καποια πιο επωνυμη με παραπανω εγγυηση?Με την προυποθεση να ειναι αθορυβο και να εχει και καλη ψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει fan που στο 100% να μην σου παίρνει τα αυτιά. Στο 100% ο θορυβος ειναι πολυ λιγος για να τον σκεφτω.. Αν δε πιστευεις ελα σπιτι μου να τον ακουσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Για τους φίλους που υποστηρίζουν ότι η θετκή πίεση είναι η καλύτερη είναι σχετικό. Οι απόψεις δυίστανται. Αλλοι θέλουν θετικοί ώστε να εμποδίζουν την σκόονη να εισέρχεται στο κουτί και άλλοι θέλουν αρνητική πίεση για να υπάρχει καλήτερη ψύξη στο κουτί. Το ότι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις δεν σημαίνει ότι είναι και οι 2 σωστές. Η αρνητική πίεση δεν σημαίνει καλύτερη ψύξη στο κουτί. Είναι προτιμότερο να σπρώχνεις τον κρύο αέρα μέσα(= θετική πίεση) παρά να βγάζεις αέρα περιμένοντας να παθητικά να μπεί ψυχρός αέρας (=αρνητική πίεση) Να κάνω και μία ερώτηση. Στο case του θέματος (για το σύστημα της υπογραφής μου), θα κρατήσω τον 200άρι μπροστά και τον 140άρι πίσω(που είναι προεγκατεστημένοι) ως έχουν. Αλλά με έχει πιάσει μια φαγούρα να βάλω άλλο ένα 200άρι (ίδιο με τον μπροστινό) επάνω ώς intake. Έχω διαβάσει τα καλύτερα για τον 200άρι της Phanteks. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω θα αυξηθεί κάθετα η θετική πίεση μέσα στο case ενώ θα πέσει η θερμοκρασία στην περιοχή του cpu cooler και των Vrms. Βρήκα και μια σχετική φωτογραφία. Αυτό που θέλω να κάνω δηλαδή είναι: Μπροστά Intake 200mm Πάνω Intake 200mm Πίσω Exhaust 140mm Και στο cpu cooler θα παίξω σε push/pull προς την πίσω έξοδο. Θεωρείτε ότι είναι κακή διάταξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα ο πάνω ανεμιστήρας να βγάζει.Γενικά είναι καλύτερο ο ζεστός αέρας(από VRM, CPU, κ.α) να πηγαίνει προς τα πάνω μιας και είναι η φυσική του ροή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα