Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ενα iphone 5s απο αγγλια το οποίο μολις μου ήρθε είχε κλειδωμένο passcode..

Eν το μεταξυ ο seller άρχισε τις δικαιολογίες οτι δε το ηξερε θα ρωτησει το πρώην κάτοχο και τέτοια..

τωρα άφαντος..

Κάτι μου βρομάει στην υποθεση.. πως μπορω να δω εαν ειναι νομιμο ή οχι το τηλεφωνο μη βρω και κανα μπελα;;

Δε μπορω να κανω και erase απο itunes μου ζηταει κωδικο..

Επισης δε ξερω αν εχει μεσα αρχεια ή οχι..

Τι μπορω να κάνω για να δω εαν ειναι legal η οχι η συσκευη;; 

Δημοσ.

Υπαρχει μια σελιδα που το τσεκαρει βαση του IME αν και βρομαει απο μακρια εξαλου μπορει ανετα να το ανοιξει αυτος απο τον δικο υπολογιστη.Παντα χερι με χερι παει αυτο για να τσεκαρεις απο κοντα 5 πραγματα 

Δημοσ.

τη βρήκα τι σελιδα εβαλα το imei αλλα λεει μονο χαρακτηριστικά τίποτα άλλο..

εν το μεταξυ απ'οτι μου ειχε πει ειναι unlocked η συσκευη οποτε δεν ειναι και καποιας εταιριας για  να το εβλεπα απο εκει..

Τωρα τι γινεται παει σκουπίδια η υπάρχει τροπος να λειτουργήσει αυτο το πράγμα;;

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά τι παίζει αλλά το γεγονός ότι δεν λέει τον κωδικό η δεν μπαίνει αυτός να το ανοίξει κάτι βρώμαει

Δημοσ.

Αν έχει μόνο passcode και κατά τα άλλα είναι unlocked (sim και icloud) μπορείς να το κάνεις επαναφορά από το iTunes αν το βάλεις σε dfu mode και μετά να το χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

πως μπαινω σε dfu mode;

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να δω αν υπάρχουν αρχεια μεσα να καταλαβω εαν ειναι stolen δηλαδη ή όχι γιατι λογικα εαν την εκανε ο seller τη δουλεια και ειναι passlocked τοτε δε θα το έχει σβησει και θα μου το εστειλε οπως είναι χωις sim..

Δημοσ.

solution1

Για δοκίμασε να βάλεις το ΙΜΕΙ εδώ και πες μας τι βγάζει

Λεει Activation Lock: On the current users ID and password will be required before anyone else can use this phone...

οποτε τι κανει νιαου, νιαου στα κεραμιδια..

Παει σκουπίδια δηλαδη το iphone  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Λεει Activation Lock: On the current users ID and password will be required before anyone else can use this phone...

οποτε τι κανει νιαου, νιαου στα κεραμιδια..

Παει σκουπίδια δηλαδη το iphone  :-(

Κρίμα, το πρώτο πράγμα που τσεκάρεις όταν παίρνεις μεταχειρισμένο iphone είναι αυτό...το πήρες ακριβά;

Δημοσ.

ε αγγελία θα παει όπως είναι δυστηχως πανε χαμένα τα 250€

και τωρα πόσο πιάνει αυτό ρε παιδιά sorry για την ερώτηση εδώ αλλα δεν εχω ιδέα πόσο πανε τ

Κλειδωμένα είναι 32αρι

Δημοσ.

επειδη δεν ξερω απο iphone ροταω 

φορματ μπορεις να κανεις απο το πισι?

H πλακέτα του είναι άχρηστη άρα δεν έχει σημασία αν είναι 16 ή 64gb. Δεν μπορείς να κάνεις φορμάτ ή κάτι τέτοιο. Αν είναι σε καλή κατάσταση το δίνεις για ανταλλακτικά (τα πιο ακριβά κομμάτια είναι η οθόνη και η πλάτη). Άλλη λύση είναι να βρεις μια ξεκλείδωτη μητρική και να την αλλάξεις αλλά είναι ρίσκο και είναι και πανάκριβες, θα σου βγει σα να αγοράζεις καινούργιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...