xristosk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα, βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου monitor γιατί το προηγούμενο μας άφησε, ψάχνω κάτι σε 24 ίντσες έχω καταλήξει σε αυτό samsung πια είναι η γνώμη σας ? έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? μέχρι αυτά τα χρήματα όμως.
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν αξιζει, σ αυτα τα λεφτα η καλυτερη επιλογη ειναι το lg 24mb56hq 1
xristosk Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν αξιζει, σ αυτα τα λεφτα η καλυτερη επιλογη ειναι το lg 24mb56hq καλημέρα, καλή αυτή που μου δείχνεις, για αυτήν εδώ τη λες? LG 24MP57VQ-P 24''
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Η άλλη LG είναι καλύτερη αλλά απάντησε και σε αυτό που σε ρώτησα.
xristosk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Η άλλη LG είναι καλύτερη αλλά απάντησε και σε αυτό που σε ρώτησα. μητρική Asus M4A88T-V EVO/USB3 επεξεργαστής AMD Athlon II X4 640 @ 3000MHz Ram 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) gpu ASUS EAH5750 Series κάποια στιγμή θα το αναβαθμίσω γιαυτό στάθηκα περισσότερο στο πια οθόνη από τις δύο είναι καλύτερη, απλά η δεύτερη θα με βόλευε στην παράδοση γιατί υπάρχει κατάστημα eshop στην πόλι μου
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εκείνη δεν την έχει και σε καλή τιμή το eshop.Για την επιλογή της οθόνης πάρε υπόψη σου και με τι νέο σύστημα θα καταλήξεις.
xristosk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/othoni-samsung-ls24e390hl-en-236-led-full-hd-black-p-PER.157694? Ti lete gia auti sta 162 euro se shesi me tin lg
XMorsX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλές είναι οι οθόνες της Samsung, αλλά πάσχουν από έντονο glow σε σχέση με τις οθόνες με ah-ips panel οπότε δεν τις προτείνω. Το glow εξαφανίζεται γύρω στο ένα μετρο από την οθόνη. Αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις σύντομα την GPU σου, αξίζει να δεις την Samsung s24e370dl διότι έχει freesync. Σε οποία άλλη περίπτωση, καλύτερα να πας σε μια lg ips όπως αυτή που προτάθηκε παραπανω. Ή αλλιώς στην dell p2414h που έχει και καλή βαση και εγγύηση dell, αν και είναι λίγο ακριβότερη. 1
xristosk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλές είναι οι οθόνες της Samsung, αλλά πάσχουν από έντονο glow σε σχέση με τις οθόνες με ah-ips panel οπότε δεν τις προτείνω. Το glow εξαφανίζεται γύρω στο ένα μετρο από την οθόνη. Αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις σύντομα την GPU σου, αξίζει να δεις την Samsung s24e370dl διότι έχει freesync. Σε οποία άλλη περίπτωση, καλύτερα να πας σε μια lg ips όπως αυτή που προτάθηκε παραπανω. Ή αλλιώς στην dell p2414h που έχει και καλή βαση και εγγύηση dell, αν και είναι λίγο ακριβότερη. ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.. λέω να παραμείνω στην lg που μου πρότεινε ο άλλος φίλος ποιο πάνω, την έχω παραγγείλει ήδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα