Donalhioy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτες τις γιορτες που γνωριζω και συγγενης της κοπελας μου ελεγα να πηγαινω ενα μπουκαλι κρασι ως δωρο "απλα να μην ειμαι με αδεια χερια" (να αλλαξω την περιοδο που πηγαινα με ενα μπουκαλι ουσκι σε σοι ή φιλους) Αλλα εγω για μενα ειτε αγοραζω σταφυλλια και κανω δικο μου ειτε παιρνω απο συγγενεις που βγαζουν κοκκινελι ειτε μου δινουν 2 παραγωγοι στους οποιους νοικιαζω κτημα για να καλλιεργουν οποτε δεν ξερω πoια ειναι τα καλα του εμποριου Oποιος ξερει κανενα καλο τωρα που εχει και προσφορες να πει καμια ιδεα.. το lidl απο δευτερα εχει προσφορα τα γαλλικα -50% εχω αγορασει απειρες φορες κρασια καπου στα 10-12 ευρο απο ξενους παραγωγους, απο καβα και απο supermarket, ποικιλιας cabernet, savignion και μου φανικαν απαισια.. βεβαια τα επαιρνα στην τυχη "δεν κοιτουσα μονο προσφορες" θα το εκτιμουσα αν τα εχεται δοκιμασει κιολας, ευχαριστω
iordanis77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες απλα να πας ενα δωρο που θα ειναι και ευγεστο, τοτε παρε τη πιο φτηνη Μαυροδαφνη. Αν παλι εισαι λαρτζ τυπος και θελεις κατι ακριβο, τοτε το πιο ακριβο που υπαρχει στο σκρουτζ ειναι αυτο εδω, στη φιλικη τιμη των 15030,60€ με εκπτωση
cococrops Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτες τις γιορτες που γνωριζω και συγγενης της κοπελας μου ελεγα να πηγαινω ενα μπουκαλι κρασι ως δωρο "απλα να μην ειμαι με αδεια χερια" (να αλλαξω την περιοδο που πηγαινα με ενα μπουκαλι ουσκι σε σοι ή φιλους) Αλλα εγω για μενα ειτε αγοραζω σταφυλλια και κανω δικο μου ειτε παιρνω απο συγγενεις που βγαζουν κοκκινελι ειτε μου δινουν 2 παραγωγοι στους οποιους νοικιαζω κτημα για να καλλιεργουν οποτε δεν ξερω πoια ειναι τα καλα του εμποριου Oποιος ξερει κανενα καλο τωρα που εχει και προσφορες να πει καμια ιδεα.. το lidl απο δευτερα εχει προσφορα τα γαλλικα -50% εχω αγορασει απειρες φορες κρασια καπου στα 10-12 ευρο απο ξενους παραγωγους, απο καβα και απο supermarket, ποικιλιας cabernet, savignion και μου φανικαν απαισια.. βεβαια τα επαιρνα στην τυχη "δεν κοιτουσα μονο προσφορες" θα το εκτιμουσα αν τα εχεται δοκιμασει κιολας, ευχαριστω θα πας πρωτη φορα και θα παρεις απο τα lidl ρε συ κρασι?δεν ειναι σωστο κατ' εμε!!πηγαινε σε καβα και παρε 2 μπουκαλια κρασι ενα λευκο και ενα κοκκινο και ενα κουτι γλυκα και εισαι ενταξει!
Donalhioy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 θα πας πρωτη φορα και θα παρεις απο τα lidl ρε συ κρασι?δεν ειναι σωστο κατ' εμε!!πηγαινε σε καβα και παρε 2 μπουκαλια κρασι ενα λευκο και ενα κοκκινο και ενα κουτι γλυκα και εισαι ενταξει! Δεν νομιζω το απο που θα παρεις κατι "εφοσον ειναι καλο" εχει και τοσο σημασια.. π.χ ειχαν ερθει γνωστοι σπιτι και πηρα απο 24h ενα σιβας... εχει σημασια που ηταν απο ψιλικατζιδικο? εχουνε φερει και σε εμας δωρο μπουκαλι των 5 ευρο το οποιο ουτε στο φαι δεν το εβαλα δεν θελω κατι απλα να βγω απο την υποχρεωση.. θελω να ειναι και καλο
cococrops Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομιζω το απο που θα παρεις κατι "εφοσον ειναι καλο" εχει και τοσο σημασια.. π.χ ειχαν ερθει γνωστοι σπιτι και πηρα απο 24h ενα σιβας... εχει σημασια που ηταν απο ψιλικατζιδικο? εχουνε φερει και σε εμας δωρο μπουκαλι των 5 ευρο το οποιο ουτε στο φαι δεν το εβαλα δεν θελω κατι απλα να βγω απο την υποχρεωση.. θελω να ειναι και καλο ναι εγω δεν τα συγκρινω τα κρασια με τα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις απο μια καβα δεν χρειαζεται να ειναι παλαιωμενο
Garnele Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Να μην πάρεις από το Λιντλ (αν και - αυτό προς γενικότερη πληροφόρηση - η Γουμένισσα του Λιντλ είναι αξιοπρεπής γευστικά) Μπορείς ακόμη και στο Σουπερ Μάρκετ να βρεις αξιοπρεπή κρασιά και χωρίς να δώσεις μια περιουσία. Πχ. http://www.katogi-strofilia.gr/katogi-averoff-red.html(αυτό το είδα τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα και στο ΑΒ με 8 ευρώ (!!!!), εξαιρετικό, ο,τι πρέπει για δώρο ειδάλλως Παράγκα και Γιανακοχώρι του Κυρ Γιάννη είναι επίσης ωραία για τέτοιες περιπτώσεις.
Donalhioy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 γνωστος μου προτεινε αυτο "ιδιου παραγωγου" https://www.skroutz.gr/s/4706255/%CE%9A%CF%85%CF%81-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%94%CF%8D%CE%BF-%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%81%CF%85%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82.html
cococrops Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 γνωστος μου προτεινε αυτο "ιδιου παραγωγου" https://www.skroutz.gr/s/4706255/%CE%9A%CF%85%CF%81-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%94%CF%8D%CE%BF-%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%81%CF%85%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82.html πολυ ωραιο κρασι και το κατωγι αβερωφ το εχω δοκιμασει πολλες φορεες
Garnele Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πράγματι, κι αυτό καλό είναι. Αν μάλιστα ξέρεις ότι κάποιος πίνει ευχάριστα ροζέ είναι και οι Ακακίες πολύ καλή επιλογή.Γενικά ο Κυρ Γιάννης είναι εγγύηση, το Κατώγι είναι επίσης εγγυηση, οπότε μην κάνεις πειραματισμούς με γαλλικά κρασιά του Λιντλ, πάρε ένα καλό εγχώριο Επίσης υπέροχα κρασιά έχει ο Σκούρας - σε λίγο πιο ακριβό μπάτζετ βέβαια - η φλέβα και μετά το σύνορο είναι εξαιρετικά κρασιά.
cococrops Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Υπεροχο επισης https://www.skroutz.gr/s/4712143/%CE%9A%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7-Cabernet-Sauvignon-%CE%95%CF%81%CF%85%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82.html
opera Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τις προάλλες παραμονή του χτυπήματος στο Παρίσι άνοιξα ένα από τα πολλά Μπορντώ που έχει το Λίντλ. Δε θυμάμαι ονομασίες αλλά δοκίμασα 2 συνολικά,το ένα είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο και το άλλο χρυσό. Μη πάρεις με χάλκινο,κυνήγησε το χρυσό. Από τα φθηνά ήταν κάτω από 5 ευρώ. Τα cabernet, savignion έχουν μια στυφή επίγευση και είναι καλύτερο το κρασί όταν έχει και merlot. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από opera
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Όταν θα πάτε σε κάνα εστιατόριο και θα δείτε Γαλλικά κρασιά από τα Lidl ή τα Makro να πωλούνται προς 20-30 ευρώ, θα αλλάξετε γνώμη για τη σχέση τιμής/ποιότητας στα κρασιά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πράγματι, κι αυτό καλό είναι. Αν μάλιστα ξέρεις ότι κάποιος πίνει ευχάριστα ροζέ είναι και οι Ακακίες πολύ καλή επιλογή. Βγάζει και σε μικρότερο αριθμό φιαλών το Ακακίες sparkling που είναι ροζέ αφρώδες και εξίσου καλό γευστικά με το απλό. Είναι κάτι πιο ιδιαίτερο για δώρο κλπ και στην κάβα κοστίζει κάπου στα 11-12 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα