Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα insomniacs μια απλή ερώτηση, είναι λογικό να έχω fps drops με dsr + aa ? Να υποθέσω πώς δεν συνδυάζονται?, είναι για "παλιά" games? π.χ Fallout 4 , witcher 3 1080p ULTRA 60fps, με DSR 1440p

60 με drops μεχρι και τα 40fps...

ποιό έχει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα? 1440p No AA ή 1080p + AA???

Ευχαριστώ.

p.s GPU GTX 980Ti

Δημοσ.

DSR προσωπικά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ. Προτιμώ να max-άρω το AA. Άλλωστε αν έχεις 1080p monitor, έχεις 1080p monitor και το παίρνεις απόφαση.

Τα παιχνίδια που λες 1ον δεν είναι παλιά και 2ον, είναι για τα περισσότερα παιχνίδια το DSR. Κάποια πολύ παλιά φυσικά, δεν θα έχουν διαφορά (όπως π.χ αν δοκιμάσεις το RE 4 1080p & 2160p δεν θα δεις διαφορά).

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το dsr αντικειμενικά είναι άχρηστο.

Έχουμε ένα σορό επιλογές για ΑΑ και AF. Με το να αυξήσεις την ανάλυση σε οθόνη που δεν την υποστηρίζει μου φαίνεται κάπως ηλίθιο.

Δημοσ.

@roditis82

Ειναι πολύ πιθανό απλά στα settings που βάζεις η 980ti να μήν μπορεί να ανταπεξελθει οπότε θα πρέπει να βρείς το βέλτιστο χαμηλωνοντας ΑΑ ίσως, μην σου κάνει εντύπωση εγώ με μια ταπεινή οθόνη 1080p πήγα στην GTX980 δίνοντας μόνο 700€ με την προοπτική να μαξάρω τα πάντα με ΑΑ στο μέγιστο των ρυθμίσεων, και έμεινα στην 980 και δεν πήγα στην ti λόγω του φαντάστηκα οτι για 1080 επαρκούσε, απο την άλλη η nvidia την πωλούσε ως 4k hype, και βασικότερα λυπήθηκα το 150αρι παραπάνω που ζητουσε η ti και ήδη είχα τινάξει την μπανκα

Ε λοιπόν στο μόνο παιχνίδι που ασχολούμαι και ήταν και ο βασικός λόγος που πήγα σε nvidia 'ηταν το pCARS σε αυτό λοιπόν μπορείς να μείνεις σε ΑΑ μόνο σε high για να έχεις min fps πάνω απο 40 σε κάθε περίπτωση, πάντα μιλάμε για thunderstorm και πίστες όπως cote d azur που είναι και οι βαρύτερες συνθήκες που μπορεί κάποιος να συναντήσει, σε αυτό λοιπόν αν επιλέξεις ΑΑ 2Χ όχι παραπάνω η 980 μπορεί να πέσει και κάρω απο 30 ή και 25 σε ορισμενα σημεία της πίστας και πληροφοριακά ο τίτλος έχει επιλογή και ια 4Χ ΑΑ, και μιλάμε μόνο για ανάλυση 1080p

Eπίσης με την 980 to crysis 3 με 8Χ ΑΑ είναι unplayable se 1080p εννοώ πέφτει και στα 30 fps σε ορισμένες περιπτώσεις οπότε οποιαδήποτε σκέψη για αγορά άλλη οθόνης και μεγαλύτερη ανάλυση έφυγε εξερτάται τι προτιμάς άλλος μπορεί να ικανοποιήται μς 2Κ αναλυση και medium settings εμένα το οπτικό αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση μου μοιάζει αίσχος

Ακόμα η καλύτερη μέθοδος να κοροιδέψει κάποιος τον καταναλωτή τι μπορει να κάνει η κάρτα γραφικών του είναι το geforce experience αν κάνεις optimization η εφαρμογή σε εξαπατά εντελώς π.χ. στο pCARS που και ασχολούμαι έκανα οptimization kai ta fps στην αρχή ήταν 80-130 και λέω έδώ ειμαστε ΑΛΛΑ μετα αν παρατηρούσες την εικόνα οι φωτισμοί ήταν κάπως φτωχοί, το γρασίδι επίπεδο κλπ, ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΉ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...