Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο απατεώνες, δηλαδή?

Έχουν στείλει μεταχειρισμένα κινητά για νέα παλιότερα και δεν έχω διαβάσει και τα καλυτερα σχόλια δίπλα στο φόρουμ της miui σ' ένα θέμα που έχουν, όπου γράφουν αξιολογήσεις για διάφορα eshop.
Δημοσ.

Έχουν στείλει μεταχειρισμένα κινητά για νέα παλιότερα και δεν έχω διαβάσει και τα καλυτερα σχόλια δίπλα στο φόρουμ της miui σ' ένα θέμα που έχουν, όπου γράφουν αξιολογήσεις για διάφορα eshop.

Εσύ, αν ήσουν στη θέση μου, ποιο θα έπαιρνες, το Xiaomi ή το LeTV?

Δημοσ.

Εσύ, αν ήσουν στη θέση μου, ποιο θα έπαιρνες, το Xiaomi ή το LeTV?

Εγώ αγόρασα ένα Xiaomi Redmi Note 4G, γιατί είδα ότι η εταιρεία είναι καλή, τα κινητά της είναι καλά και έχουν φοβερή και άμεση ελληνική υποστήριξη. Οπότε ξέρεις τι θα σου πω...
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα ένα Xiaomi Redmi Note 4G, γιατί είδα ότι η εταιρεία είναι καλή, τα κινητά της είναι καλά και έχουν φοβερή και άμεση ελληνική υποστήριξη. Οπότε ξέρεις τι θα σου πω...

Για το Redmi Note 3, σε πόσο καιρό πιστεύεις θα βγει ελληνική rom?

Δημοσ.

Το meri είναι λίγο απατεώνες. Το πρώτο απλώς το έχω ακουστά, το δευτερο όχι. Διάλεξε άλλο μαγαζί.

Είδα κιόλας ότι από το meri συνεργάζονται με το miui hellas. Ανέφερα αυτά τα καταστήματα γιατί αυτά έχουν το LeTV x800 κοντά στα 250.
Δημοσ.

Καλα για το Letv x800 δεν συγκρινεται ειναι το καλυτερο που μπορεις να βρεις και σε αυτα τα λεφτα εγω θα το επερνα με τι μια . 

Specs:
5.5 Inch Screen, 2560*1440 Pixel 
- Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 
4GB RAM + 32GB ROM (βγαίνει σε 32/64/128)
- 13 MP Back Camera + 4 MP Front Camera 
Android 5.0 System

Δημοσ.

Καλά εγώ για το x800 έδινα και 300 εύκολα. Είναι high end. Απλά επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά και ήμουν λίγο επιφυλακτικός προτίμησα κάτι πιο φτηνό και πήρα το x600.

Δημοσ.

Καλά εγώ για το x800 έδινα και 300 εύκολα. Είναι high end. Απλά επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά και ήμουν λίγο επιφυλακτικός προτίμησα κάτι πιο φτηνό και πήρα το x600.

Όμως εγώ δεν μπορώ να δώσω 300 γι' αυτό ρωτάω :)

Δημοσ.

Είμαι κοντά στο Redmi Note 3. Το everbuying είναι αξιόπιστο μαγαζί?

Πόσο σου βγαίνει εκεί η τελική τιμή (νομίζω είχε μεταφορικά...)!? Όσο για ελληνική ρομ, με το που θα βγει, λογικά θα βγάλουνε και ελληνική. Το θέμα είναι να μπορεί να εγκατασταθεί.
Δημοσ.

Πόσο σου βγαίνει εκεί η τελική τιμή (νομίζω είχε μεταφορικά...)!? Όσο για ελληνική ρομ, με το που θα βγει, λογικά θα βγάλουνε και ελληνική. Το θέμα είναι να μπορεί να εγκατασταθεί.

Ίσως καλύτερα να πάω στο Redmi Note 2 με 111€ νομίζω, που έχει και roms. Αν είναι να πάρω το Note 2, για πόσο καιρό θα είναι αξιοπρεπές?
Δημοσ.

Ίσως καλύτερα να πάω στο Redmi Note 2 με 111€ νομίζω, που έχει και roms. Αν είναι να πάρω το Note 2, για πόσο καιρό θα είναι αξιοπρεπές?

Το απλό ή το Prime? Το απλό για μία διετία θα είναι καλό, το Prime περισσότερο.
Δημοσ.

Το απλό ή το Prime? Το απλό για μία διετία θα είναι καλό, το Prime περισσότερο.

Τι παραπάνω εκτός από τα επιπλέον 16 GB αποθηκευτικού χώρου έχει το prime?
Δημοσ.

Στο banggood παίζει κάη τιμή το πριμε!

175$ κάπου στα 165+ ευρώ μ βγήκε !

Τώρα πάντως ελπίζω να μν γίνει βλακεια με το τελωνείο όπως την άλλη φορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...