newsformobiles Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Λίγο απατεώνες, δηλαδή?Έχουν στείλει μεταχειρισμένα κινητά για νέα παλιότερα και δεν έχω διαβάσει και τα καλυτερα σχόλια δίπλα στο φόρουμ της miui σ' ένα θέμα που έχουν, όπου γράφουν αξιολογήσεις για διάφορα eshop.
Makeran Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν στείλει μεταχειρισμένα κινητά για νέα παλιότερα και δεν έχω διαβάσει και τα καλυτερα σχόλια δίπλα στο φόρουμ της miui σ' ένα θέμα που έχουν, όπου γράφουν αξιολογήσεις για διάφορα eshop. Εσύ, αν ήσουν στη θέση μου, ποιο θα έπαιρνες, το Xiaomi ή το LeTV?
newsformobiles Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ, αν ήσουν στη θέση μου, ποιο θα έπαιρνες, το Xiaomi ή το LeTV?Εγώ αγόρασα ένα Xiaomi Redmi Note 4G, γιατί είδα ότι η εταιρεία είναι καλή, τα κινητά της είναι καλά και έχουν φοβερή και άμεση ελληνική υποστήριξη. Οπότε ξέρεις τι θα σου πω...
Makeran Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ αγόρασα ένα Xiaomi Redmi Note 4G, γιατί είδα ότι η εταιρεία είναι καλή, τα κινητά της είναι καλά και έχουν φοβερή και άμεση ελληνική υποστήριξη. Οπότε ξέρεις τι θα σου πω... Για το Redmi Note 3, σε πόσο καιρό πιστεύεις θα βγει ελληνική rom?
Makeran Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το meri είναι λίγο απατεώνες. Το πρώτο απλώς το έχω ακουστά, το δευτερο όχι. Διάλεξε άλλο μαγαζί.Είδα κιόλας ότι από το meri συνεργάζονται με το miui hellas. Ανέφερα αυτά τα καταστήματα γιατί αυτά έχουν το LeTV x800 κοντά στα 250.
treloseisai Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλα για το Letv x800 δεν συγκρινεται ειναι το καλυτερο που μπορεις να βρεις και σε αυτα τα λεφτα εγω θα το επερνα με τι μια . Specs:5.5 Inch Screen, 2560*1440 Pixel - Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core - 4GB RAM + 32GB ROM (βγαίνει σε 32/64/128)- 13 MP Back Camera + 4 MP Front Camera - Android 5.0 System
Constant1ne Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλά εγώ για το x800 έδινα και 300 εύκολα. Είναι high end. Απλά επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά και ήμουν λίγο επιφυλακτικός προτίμησα κάτι πιο φτηνό και πήρα το x600.
Makeran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλά εγώ για το x800 έδινα και 300 εύκολα. Είναι high end. Απλά επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά και ήμουν λίγο επιφυλακτικός προτίμησα κάτι πιο φτηνό και πήρα το x600. Όμως εγώ δεν μπορώ να δώσω 300 γι' αυτό ρωτάω
Makeran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι κοντά στο Redmi Note 3. Το everbuying είναι αξιόπιστο μαγαζί?
newsformobiles Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι κοντά στο Redmi Note 3. Το everbuying είναι αξιόπιστο μαγαζί?Πόσο σου βγαίνει εκεί η τελική τιμή (νομίζω είχε μεταφορικά...)!? Όσο για ελληνική ρομ, με το που θα βγει, λογικά θα βγάλουνε και ελληνική. Το θέμα είναι να μπορεί να εγκατασταθεί.
Makeran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο σου βγαίνει εκεί η τελική τιμή (νομίζω είχε μεταφορικά...)!? Όσο για ελληνική ρομ, με το που θα βγει, λογικά θα βγάλουνε και ελληνική. Το θέμα είναι να μπορεί να εγκατασταθεί.Ίσως καλύτερα να πάω στο Redmi Note 2 με 111€ νομίζω, που έχει και roms. Αν είναι να πάρω το Note 2, για πόσο καιρό θα είναι αξιοπρεπές?
newsformobiles Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως καλύτερα να πάω στο Redmi Note 2 με 111€ νομίζω, που έχει και roms. Αν είναι να πάρω το Note 2, για πόσο καιρό θα είναι αξιοπρεπές?Το απλό ή το Prime? Το απλό για μία διετία θα είναι καλό, το Prime περισσότερο.
Makeran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Το απλό ή το Prime? Το απλό για μία διετία θα είναι καλό, το Prime περισσότερο.Τι παραπάνω εκτός από τα επιπλέον 16 GB αποθηκευτικού χώρου έχει το prime?
newsformobiles Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τι παραπάνω εκτός από τα επιπλέον 16 GB αποθηκευτικού χώρου έχει το prime?Ταχύτητα επεξεργαστή. Δες στα στο kimovilhttp://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-pro
2.1Ohm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Στο banggood παίζει κάη τιμή το πριμε! 175$ κάπου στα 165+ ευρώ μ βγήκε ! Τώρα πάντως ελπίζω να μν γίνει βλακεια με το τελωνείο όπως την άλλη φορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα