Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είτε πάρεις το 2 ή το 3, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με το 3c!

Το ελπίζω, γιατί ως τώρα με τα κινέζικα μετράω 4 αποτυχίες και 1 επιτυχία.

Aκυρο τον απλο Χ10 εχει και το μεταλ οχι το prime οποτε κλτρα σε Xiaomi η LeTV!

Όμως Xiaomi ή LeTV? Το LeTV μου αρέσει καλύτερα, όμως δε θέλω να παίρνω ρίσκα, οπότε μάλλον γέρνω προς Xiaomi. Πάντως, ακόμα και τώρα, δυσκολεύομαι να αποφασίσω ποιο πραγματικά θέλω. Το LeTV λες είναι καλύτερο στα παιχνίδια? Το Xiaomi πάντως το βρίσκω σχετικά φθηνό από Geekbuying, όπως και το LeTV με κουπόνι από kimovil.

Δημοσ.

Τι να σου πω διαφορες νμζω δν.θα βρεις!

Παρε οποιο σου καθεται πιο ωραια.στο ματι κ νμζεις θα το χαρεις παραπανω!

Δημοσ.

Καινούριο νέο: Λύθηκε εν μέρει το πρόβλημα με το Xiaomi Redmi Note 3, καθώς πλέον γίνεται root!!!!!!

Link: http://en.miui.com/thread-190889-1-1.html

Τι να σου πω διαφορες νμζω δν.θα βρεις!
Παρε οποιο σου καθεται πιο ωραια.στο ματι κ νμζεις θα το χαρεις παραπανω!

Δν ξέρω, το LeTV μου αρέσει, αλλά το φοβάμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Να κοιτάς επίσης και αφού πάρεις το κινητό τι γίνεται, τι υποστήριξη υπάρχει. Γιατί πρέπει να κοιτάς και το μέλλον.

Ε, εκεί υπερτερεί εμφανώς το Xiaomi. Το LeTV απλώς μου άρεσε λίγο περισσότερο σε design. Βασικά, η LeTV είναι καινούρια στα smartphones, οπότε δεν περιμένω και τρελή υποστήριξη.
Δημοσ.

Ε, εκεί υπερτερεί εμφανώς το Xiaomi. Το LeTV απλώς μου άρεσε λίγο περισσότερο σε design. Βασικά, η LeTV είναι καινούρια στα smartphones, οπότε δεν περιμένω και τρελή υποστήριξη.

Προσωπικα θα πηγαινα για το xiaomi απλως επειδη ειναι πιο σιγουρη επιλογη και θα εχεει περισσοτερη υποστηριξη.

Αντιθετα η letv μπορει να ειναι πολυ καλη εταιρεια αλλα πριν παρω τηλεφωνο της θα περιμενα να περασει λιγος καιρος και να εδραιωθει στην αγορα ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος για αυτο που θα παρω.

Τι θα εκανα εγω προσωπικα παντα , δεν θελω να σε παρω και στο λαιμο μου

• Like 1
Δημοσ.

Για τα Letv που λετε η εταιρία εχει βγάλει 4 κινητα τα 3 απο αυτα εχουν βγει τελεια και παρα πολυ καλα κινητα χωρις να υπερβάλω. Υποστηριξη υπαρχει φυσικα οχι σαν την xiaomi αλλα υπαρχει αφου βγαζει εβδομαδιαια updates. Εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτο που σου αρεσει γιατι απο αποψη performance και τα δυο ειναι σχεδον ιδια.

Δημοσ.

Για τα Letv που λετε η εταιρία εχει βγάλει 4 κινητα τα 3 απο αυτα εχουν βγει τελεια και παρα πολυ καλα κινητα χωρις να υπερβάλω. Υποστηριξη υπαρχει φυσικα οχι σαν την xiaomi αλλα υπαρχει αφου βγαζει εβδομαδιαια updates. Εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτο που σου αρεσει γιατι απο αποψη performance και τα δυο ειναι σχεδον ιδια.

Ποιο είναι το 1 που δε βγήκε καλό? Περίπου το ίδιο μου αρέσουν αλλά λίγο περισσότερο το LeTV.
Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποιο που δεν βγήκε καλο. Απλα λεω 3 στα 4 γιατι το νεο Lets 1s τωρα βγηκε και δεν εχουμε ακομα πλήρη εικονα. Ταλλα ειναι τα x800, x600 και το Le Max x900. Ολα τους παρα πολυ δυνατα κινητα  ιδικα το Le Max και το χ800 . TO x800 που ειναι τερατακι βγαζει 80k+ antutu . Το κινητο απλα τα σπαει σε αυτα τα λεφτα. ΤΟ εχω βρει σε 3-4 καταστηματα στα 250 περιπου ευρω. Σε αυτα τα λεφτα και με αυτα τα σπεκς που εχει δεν υπαρχει καλυτερο. Δες εδω τα σπεκς http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-s1-pro

Δημοσ.

Όποιο και να πάρεις από τα xiaomi meizu και letv που αναφέρεις πάντως δε θα το μετανιώσεις. Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο. Η letv έβγαλε τα πρώτα της κινητά αλλά είναι τεράστια εταιρία στην Κίνα, δεν παίζει να χαθεί. https://en.wikipedia.org/wiki/LeTV

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποιο που δεν βγήκε καλο. Απλα λεω 3 στα 4 γιατι το νεο Lets 1s τωρα βγηκε και δεν εχουμε ακομα πλήρη εικονα. Ταλλα ειναι τα x800, x600 και το Le Max x900. Ολα τους παρα πολυ δυνατα κινητα  ιδικα το Le Max και το χ800 . TO x800 που ειναι τερατακι βγαζει 80k+ antutu . Το κινητο απλα τα σπαει σε αυτα τα λεφτα. ΤΟ εχω βρει σε 3-4 καταστηματα στα 250 περιπου ευρω. Σε αυτα τα λεφτα και με αυτα τα σπεκς που εχει δεν υπαρχει καλυτερο. Δες εδω τα σπεκς http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-s1-pro

και το x500?

Δημοσ.

και το x500?

Το x500 είναι το 1s.

Από το 1949 Deal έχει ψωνίσει κανείς ή από το Alegre Compra ή από το merimobiles?

Δημοσ.

Το meri είναι λίγο απατεώνες. Το πρώτο απλώς το έχω ακουστά, το δευτερο όχι. Διάλεξε άλλο μαγαζί.

Λίγο απατεώνες, δηλαδή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...