Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως να περιμένω λιγάκι για το Redmi Note 3, http://en.miui.com/thread-191166-1-1.html? Μόνο να είναι μικρή η αναμονή, μην είναι 1 μήνα.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ναι περιεμενε αμα ειναι!Βσκα κανε παραγγελια απο τωρα μεχρι να σου ερθει θα εχει λυθει το προβλημα!
Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ναι περιεμενε αμα ειναι! Βσκα κανε παραγγελια απο τωρα μεχρι να σου ερθει θα εχει λυθει το προβλημα! Είναι σίγουρο ότι θα λυθεί?
2.1Ohm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σιγουρο τπτ δν ειναι αλλα για να το λενε 99% ναι θα λυθει!Παρε το note 2 (οπως εκανα και εγω) να δεις πρωτα το ui αμα σε βολεψει επιδωσεις κλτ(ετσι και αλλιως ιδιο με το 3 θα ειναι) και μετα το πουλας οσο το πηρες (αμα δν σε ικανοποιησει και θες το κατι παραπαπνω σε εμφανιση fingerprint κτλ) και περνεις το 3!Εγω ετσι το σκεφτηκα αν και μαλλον δν θα το πουλησω θα το δωσω στην κοπελα μου! 1
Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σιγουρο τπτ δν ειναι αλλα για να το λενε 99% ναι θα λυθει! Παρε το note 2 (οπως εκανα και εγω) να δεις πρωτα το ui αμα σε βολεψει επιδωσεις κλτ(ετσι και αλλιως ιδιο με το 3 θα ειναι) και μετα το πουλας οσο το πηρες (αμα δν σε ικανοποιησει και θες το κατι παραπαπνω σε εμφανιση fingerprint κτλ) και περνεις το 3! Εγω ετσι το σκεφτηκα αν και μαλλον δν θα το πουλησω θα το δωσω στην κοπελα μου! Θα καταφέρω να το πουλήσω?
2.1Ohm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αναλογος στα 200 +/- ευρω βλεπω φευγουν στις αγγελιες!Εε αμα το βαλεις κατω απο 200 λγκα θα φυγει μν σε παρω και στο λαιμο μου!Ο καθενας οτι νμζει κανει!
Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αναλογος στα 200 +/- ευρω βλεπω φευγουν στις αγγελιες! Εε αμα το βαλεις κατω απο 200 λγκα θα φυγει μν σε παρω και στο λαιμο μου! Ο καθενας οτι νμζει κανει! Γενικά, όμως εγώ προσπαθώ να μην αλλάζω τόσο συχνά κινητά, για αυτό έχω τις αμφιβολίες μου. Από το Meizu M2 Note είναι καλύτερο(το note 2)? Το λέω γιατί το Meizu μου αρέσει στην εμφάνιση περισσότερο, αλλά αν το Xiaomi είναι καλύτερο και παίζει smooth όλα τα παιχνίδια, το παίρνω.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δν ειναι ουτε κλτρο ουτε χειροτερο ειναι ομοιο!το meizu υπερτερει σε οθονη καμερα μπαταρια το xiaomi σε επιδοσεις! Παρε το 3αρι κατευθειαν λεω εγω και δν θα το μετανιωσεις θα ειναι ομορφο καλη κατασκευη και θα ξεκλειδωσει ο bootloader θεμα χρονου ειναι !
Makeran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δν ειναι ουτε κλτρο ουτε χειροτερο ειναι ομοιο! το meizu υπερτερει σε οθονη καμερα μπαταρια το xiaomi σε επιδοσεις! Παρε το 3αρι κατευθειαν λεω εγω και δν θα το μετανιωσεις θα ειναι ομορφο καλη κατασκευη και θα ξεκλειδωσει ο bootloader θεμα χρονου ειναι ! Και κάτι τελευταίο, το Meizu Metal τι λέει?
2.1Ohm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Και κάτι τελευταίο, το Meizu Metal τι λέει? Οθονη εχει χειροτερη αρκετα χειροτερη απο το M2 note (Που πραγματικα ηταν αψογη) και για μενα τρωει κατευθειαν ακυρο! Τωρα αμα δν σε νοιαζει τοσο αυτος ο τομεας τοτε ειναι πολυ ομορφο και εχει πολυ καλο fingerprint ! Το υι πολυ ελαφρη και να φανταστης με το Μ2 νοτε δν μου κολουσε καθολου με τον Helio x10 τωρα που θα φοραει θα πεταει απλα!
Makeran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οθονη εχει χειροτερη αρκετα χειροτερη απο το M2 note (Που πραγματικα ηταν αψογη) και για μενα τρωει κατευθειαν ακυρο! Τωρα αμα δν σε νοιαζει τοσο αυτος ο τομεας τοτε ειναι πολυ ομορφο και εχει πολυ καλο fingerprint ! Το υι πολυ ελαφρη και να φανταστης με το Μ2 νοτε δν μου κολουσε καθολου με τον Helio x10 τωρα που θα φοραει θα πεταει απλα! Ανάμεσα σε αυτό και το Redmi Note 3?
newsformobiles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Για το 3 πάντως ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει ξεκλειδωτήρι από την εταιρεία. Επίσης λένε ότι κάποιοι το ξεκλείδωσαν, αλλά τίποτα δεν έχει δωθεί στην δημοσιότητα. Ή περιμένεις λίγο ή ρισκάρεις.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ειναι τι θες παραπανω δν μπορω να εχω αποψη ποσο μαλλον αφου δν εχω δει/βγει καποιο review για το redmi note 3!Απο οτι φαινεται το xiaomi ειναι κλτρο! Αλλα οπως ειπα το υι τις μειζου μου αρεσει πιο πολυ(σε λιγο καιρο θα εχω και το Note 2 οποτε θα μπορω να συγκρινω πιο ειναι καλυτερο ,για τα γουστα μ, σκιν με λιγοτερα bugs κλτρη λειτουργια κτλ) πιο ελαφρη, επισης σαν εμφανιση πιστευω το χρυσο και το μαυρο/γκρι μειζυ ειναι απιστευτα ομορφο ισως απο το πιο ομορφο που εχω δει!Εχει LTPS οθονη(που σημενει πολυ πολυ πολυ μικρη καταναλωση ενεργειας) αν και δν ειναι η πιο φωτεινη πολυ καλο fingerprint και ιδιο εσωτερικο σχεδων( το meizu εχει τον prime x10 αλλα 2 ram το xiaomi 3ram αλλα τον απλο) Επειδη ο κυριως γνωμονας ειναι η οθονη για εμενα θα δω του note 2 και αμα ειναι καλη και απο reviews /comparison του note 3 ειναι κλτρη τοτε το note 3 ειναι κλτρη αγορα (λογικα) Αμα ειναι χειροτερη τοτε απλα ειναι τι σου αρεσει εμφανισιακα πιο πολυ και ποιο υι σου φαινεται κλτρο γτ πανω κατω το ιδιο ειναι σε ολους τους τομεις!@newsformobiles στο αγγλικο Miui fans εβγαλαν οτι θα υπαρχει 100% απο ανακοινωση τις εταιριας λγκα θα ειναι ορθο!
Makeran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Για το 3 πάντως ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει ξεκλειδωτήρι από την εταιρεία. Επίσης λένε ότι κάποιοι το ξεκλείδωσαν, αλλά τίποτα δεν έχει δωθεί στην δημοσιότητα. Ή περιμένεις λίγο ή ρισκάρεις. Να περιμένω ΛΙΓΟ δεν πειράζει, αρκεί να μην περιμένω ΠΟΛΥ. Το να ρισκάρω λίγο δύσκολο, γιατί δε θέλω να μου βγει σαν το Honor 3C. ειναι τι θες παραπανω δν μπορω να εχω αποψη ποσο μαλλον αφου δν εχω δει/βγει καποιο review για το redmi note 3! Απο οτι φαινεται το xiaomi ειναι κλτρο! Αλλα οπως ειπα το υι τις μειζου μου αρεσει πιο πολυ(σε λιγο καιρο θα εχω και το Note 2 οποτε θα μπορω να συγκρινω πιο ειναι καλυτερο ,για τα γουστα μ, σκιν με λιγοτερα bugs κλτρη λειτουργια κτλ) πιο ελαφρη, επισης σαν εμφανιση πιστευω το χρυσο και το μαυρο/γκρι μειζυ ειναι απιστευτα ομορφο ισως απο το πιο ομορφο που εχω δει! Εχει LTPS οθονη(που σημενει πολυ πολυ πολυ μικρη καταναλωση ενεργειας) αν και δν ειναι η πιο φωτεινη πολυ καλο fingerprint και ιδιο εσωτερικο σχεδων( το meizu εχει τον prime x10 αλλα 2 ram το xiaomi 3ram αλλα τον απλο) Επειδη ο κυριως γνωμονας ειναι η οθονη για εμενα θα δω του note 2 και αμα ειναι καλη και απο reviews /comparison του note 3 ειναι κλτρη τοτε το note 3 ειναι κλτρη αγορα (λογικα) Αμα ειναι χειροτερη τοτε απλα ειναι τι σου αρεσει εμφανισιακα πιο πολυ και ποιο υι σου φαινεται κλτρο γτ πανω κατω το ιδιο ειναι σε ολους τους τομεις! @newsformobiles στο αγγλικο Miui fans εβγαλαν οτι θα υπαρχει 100% απο ανακοινωση τις εταιριας λγκα θα ειναι ορθο! Κι εμένα μου φαίνεται καλύτερο το flyme, εμφανισιακά δεν έχουν καμιά τρομερή διαφορά τα συγκεκριμένα, αλλά το Meizu είναι λίγο πιο όμορφο. Η οθόνη δε με ενδιαφέρει και τόσο, αρκεί να μη φαίνονται τα pixels. Τώρα, με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις στα games, καθώς και να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. Μάλλον θα πάω για το Note 3, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω! Και αυτό και το Meizu και το LeTV μου φαίνονται πολύ καλά.
newsformobiles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Να περιμένω ΛΙΓΟ δεν πειράζει, αρκεί να μην περιμένω ΠΟΛΥ. Το να ρισκάρω λίγο δύσκολο, γιατί δε θέλω να μου βγει σαν το Honor 3C.Είτε πάρεις το 2 ή το 3, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με το 3c!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα