Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για τη χρήση που γράφεις και για ακόμα περισσότερα θα σου πρότεινα το JY-S3. Την έκδοση advanced. Από Κίνα πρέπει να παίζει στα 140-150.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για τη χρήση που γράφεις και για ακόμα περισσότερα θα σου πρότεινα το JY-S3. Την έκδοση advanced. Από Κίνα πρέπει να παίζει στα 140-150.

Δεν την έχω ξανακούσει αυτήν τη μάρκα και δε θέλω να ρισκάρω.

Δημοσ.

Η jiayu έχει γίνει πλέον γνωστή και είναι από τις καλές κινέζικες. Μπορείς να ψάξεις και πολλά site.

Αποστολή από το JY-S3 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η jiayu έχει γίνει πλέον γνωστή και είναι από τις καλές κινέζικες. Μπορείς να ψάξεις και πολλά site.

Αποστολή από το JY-S3 με τη χρήση Insomnia App

Να σου πω, δε μου πολυαρέσει.

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω καταλήξει στα παρακάτω:

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy J5

LG G2

Sony Xperia M4 Aqua

Meizu MX5

Meizu M2 Mini

Meizu M2 Note

Xiaomi mi4i

Xiaomi redmi note 2

Xiaomi redmi note 3

Letv le 1s X500

Καμιά γνώμη γι' αυτά?

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω καταλήξει στα παρακάτω:

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy J5

LG G2

Sony Xperia M4 Aqua

Meizu MX5

Meizu M2 Mini

Meizu M2 Note

Xiaomi mi4i

Xiaomi redmi note 2

Xiaomi redmi note 3

Letv le 1s X500

Καμιά γνώμη γι' αυτά?

Νομιζω πως πρεπει να βγει αμεσως το j5. Eχεις σαν επιλογη το note 2 και το g2 και θα σκεφτεσαι j5 με 1,5gb ram και 8gb rom;

Δημοσ.

Νομιζω πως πρεπει να βγει αμεσως το j5. Eχεις σαν επιλογη το note 2 και το g2 και θα σκεφτεσαι j5 με 1,5gb ram και 8gb rom;

Καλά λες, οπότε: 

Samsung Galaxy Note 3

LG G2
Sony Xperia M4 Aqua
Meizu MX5
Meizu M2 Mini
Meizu M2 Note
Xiaomi mi4i
Xiaomi redmi note 2
Xiaomi redmi note 3
Letv le 1s X500
Δημοσ.

Εξω και το Μ2 μινι και το Μ4 aqua!
Εγω θα ελεγα mi4i αμα δν εχεις προβλημα για την σχετικα μικρη για τα σημερινα δεδομενα και για μενα 5αρα οθονη!
Εχει τρελη υποστιριξη πολυ καλο σαν κινητο και spec και ρομ πολυ καλο built και ειναι μαρκα ΕΓΓΥΗΣΗ!
Για μενα ειναι ισως και η κλτρη στον τομεα κινητων!
Αμα εισαι "ριψοκυνδινος" τυπος πανε στο LeTV!
Αμα θες κατι πιο ομορφο και highend κατασκευη και καμερα πανε στο ΜΧ5!
Το g2 αριστη επιλογη επισης αλλα μεταχειρισμενο (οταν μπορεις να παρεις τα αλλα 3 δν αξιζει) καινουριο στα 200 ευρω ναι αλλα που θα το βρεις τοσο?!
redmi note 2 ειναι καθαρα αμα δν θες να ξοδεψεις πολλα λεφτα και θες μεγαλη οθονη!(αμα εχεις 200 + ευρω πανε σε αλλα αμα δν θες να υπερβεις το ποσο ειναι η κλτρη επιλογη σου) 
Το 3αρι τωρα αμα δν επιβεβαιωθεί το προβλημα με τον bootloader και δν βρεθει λυση μν μπεις καν στον κοπο!

Πιστευω καλυψα ολες τις εκδοχες!
Αμα θες κατι αλλο πες μου!

Δημοσ.

Εξω και το Μ2 μινι και το Μ4 aqua!

Εγω θα ελεγα mi4i αμα δν εχεις προβλημα για την σχετικα μικρη για τα σημερινα δεδομενα και για μενα 5αρα οθονη!

Εχει τρελη υποστιριξη πολυ καλο σαν κινητο και spec και ρομ πολυ καλο built και ειναι μαρκα ΕΓΓΥΗΣΗ!

Για μενα ειναι ισως και η κλτρη στον τομεα κινητων!

Αμα εισαι "ριψοκυνδινος" τυπος πανε στο LeTV!

Αμα θες κατι πιο ομορφο και highend κατασκευη και καμερα πανε στο ΜΧ5!

Το g2 αριστη επιλογη επισης αλλα μεταχειρισμενο (οταν μπορεις να παρεις τα αλλα 3 δν αξιζει) καινουριο στα 200 ευρω ναι αλλα που θα το βρεις τοσο?!

redmi note 2 ειναι καθαρα αμα δν θες να ξοδεψεις πολλα λεφτα και θες μεγαλη οθονη!(αμα εχεις 200 + ευρω πανε σε αλλα αμα δν θες να υπερβεις το ποσο ειναι η κλτρη επιλογη σου) 

Το 3αρι τωρα αμα δν επιβεβαιωθεί το προβλημα με τον bootloader και δν βρεθει λυση μν μπεις καν στον κοπο!

Πιστευω καλυψα ολες τις εκδοχες!

Αμα θες κατι αλλο πες μου!

G2 εδώ το βρήκα: http://www.ebay.com/itm/New-LG-G2-D800-4G-LTE-32GB-13MP-Camera-Unlocked-Android-Smartphone-Black-White-/371458149222?hash=item567ca18b66:g:n3kAAOSwT6pVjR0N

Το LeTV μου αρέσει και σαν built και σαν specs, αλλά φοβάμαι αν θα βγει καλό.

MX5 επίσης μου αρέσει

Redmi Note 2 Prime δε μου αρέσει και τόσο

Το mi4i το βρίσκω πολύ καλό, όμως το μόνο που δε μου αρέσει είναι το πλαστικό σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Xiaomi

Το 3άρι δε νομίζω να το ρισκάρω

Από αυτά λοιπόν LeTV, MX5 και mi4i. 

Από αυτά το LeTV μου αρέσει λίγο περισσότερο: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-le-1sαπό το κουπόνι με το Geekbuying.

Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω το τηλέφωνο να το κρατήσω γύρω στα 2 χρόνια. Και το Honor 3C(που έχω τώρα και μάλλον είναι fake), στην αρχή ήταν σχετικά καλό, τώρα πια όμως δεν κάνει ούτε τα βασικά. 

Επίσης στο LeTV με προβληματίζουν οι γλώσσες που είναι μόνο Αγγλικά και Κινέζικα. Ξέρεις αν μπορώ να περάσω multilanguage rom.

Το Meizu από ό,τι βλέπω δεν αξίζει και τόσο τα 250€.

Τώρα είδα και το mi4c. Τι λες, αξίζει την υπέρβαση?

Οπότε είμαι ανάμεσα σε mi4c, mi4i και LeTV X500. 

Να σημειώσω εδώ πως έχω συνηθίσει στην οθόνη 5 ιντσών του Honor 3C, οπότε δε με ενοχλούν τα 5ιντσα.

Δημοσ.

Το LeTV x500 σίγουρα θα έχει custom rom σύντομα όπως έχει το x600. Εγώ πάντως προτείνω το x600 32gb που πέρα από το ότι το χρησιμοποιώ καιρό έχει λίγο καλύτερη οθόνη από το x500 και δεν τρέχει χειρότερα. Για την ακρίβεια βγάζει ελαφρώς καλύτερο score στα benchmark.

Δημοσ.

Το LeTV x500 σίγουρα θα έχει custom rom σύντομα όπως έχει το x600. Εγώ πάντως προτείνω το x600 32gb που πέρα από το ότι το χρησιμοποιώ καιρό έχει λίγο καλύτερη οθόνη από το x500 και δεν τρέχει χειρότερα. Για την ακρίβεια βγάζει ελαφρώς καλύτερο score στα benchmark.

Είναι καλύτερο το X600 από το X500? Και είναι σταθερό?

Δημοσ.

Είναι καλύτερο το X600 από το X500?

Κλτρη οθόνη ναι έχει αλλά δν έχει fingerprint!

Κατά τα αλλα είναι το ίδιο έκοψαν λίγο από οθόνη και το έβαλαν αλλου!(το desing καταθα υποκειμενικο και για το metal unibody νμζω έκοψαν κ λίγο από κάμερα αλλά δν ειμαι σίγουρος)

Αμα είχα τα λεφτά θα πήγαινα σε mi4c για να προτείνεις το mi4i νμζα το εκχες δει αλλά από άποψη οικονομικών δν το πρότεινες!

Με 3ram έχεις την δύναμη ενός g4 σε σχεδόν μισή τιμή!!

Έχεις εγγύηση xiaomi από όλες τις απόψεις και άμα βαρεθείς την ρομ της xiaomi βάζεις μια aosp και θα τρέχει κλτρα από νεξους 5ρ!

Τι άλλο να ζητήσεις από κινητό ?

Και την εμφάνισή την αλλάζεις με μια θήκη που το 90% βάζουν έτσι κ αλλιώς και εσυ φαντάζομαι σαν καινούριο θα του βάλεις ετσι κ αλλιώς..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλτρη οθόνη ναι έχει αλλά δν έχει fingerprint!

Κατά τα αλλα είναι το ίδιο έκοψαν λίγο από οθόνη και το έβαλαν αλλου!(το desing καταθα υποκειμενικο και για το metal unibody νμζω έκοψαν κ λίγο από κάμερα αλλά δν ειμαι σίγουρος)

Αμα είχα τα λεφτά θα πήγαινα σε mi4c για να προτείνεις το mi4i νμζα το εκχες δει αλλά από άποψη οικονομικών δν το πρότεινες!

Με 3ram έχεις την δύναμη ενός g4 σε σχεδόν μισή τιμή!!

Έχεις εγγύηση xiaomi από όλες τις απόψεις και άμα βαρεθείς την ρομ της xiaomi βάζεις μια aosp και θα τρέχει κλτρα από νεξους 5ρ!

Τι άλλο να ζητήσεις από κινητό ?

Και την εμφάνισή την αλλάζεις με μια θήκη που το 90% βάζουν έτσι κ αλλιώς και εσυ φαντάζομαι σαν καινούριο θα του βάλεις ετσι κ αλλιώς..

Βαριά παιχνίδια θα παίζει? 

Επεξ/σία από Makeran

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...