Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, τα Χριστούγεννα θα κάνω ένα κινητό δώρο στον εαυτό μου. Κοιτάω και από Κίνα. Η χρήση του κινητού είναι για games(π.χ asphalt 8, gta San andreas κτλ), για Internet και για κλήσεις. Τώρα έχω ένα Honor 3C που με πετάει έξω στα περισσότερα παιχνίδια και στο Internet . Υπέρβαση μέχρι 50€ και μόνο αν αξίζουν πολύ.
panos- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το Post σου είναι ελλειπές. Τι οθόνη θέλεις;
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το Post σου είναι ελλειπές. Τι οθόνη θέλεις; Αχ, ναι το ξέχασα. Οθόνη θα προτιμούσα μέχρι 5 ίντσες, όμως και 5,5 να είναι πιστεύω θα το συνηθίσω, οπότε οθόνη 5-5,5 ίντσες. 1
panos- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δες το Asus ZenFone Selfie και το Xiaomi Redmi Note 3. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-asus-zenfone-selfie-3gb-16gb http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-3-3gb-32gb
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Xiaomi redmi note 3 με κλειστά μάτια Για δες όμως και εδώ post #31-#34... http://www.insomnia.gr/topic/591545-%CF%87iaomi-redmi-note-2-vs-redmi-note-3/page-3?
panos- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το note 3 είναι VFM αλλά κάτσε λίγο να δουν τι γίνεται με τον bootloader και παρήγγειλε το μετά την πρωτοχρονιά. (Θα είναι δωράκι για το Πάσχα )
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το note 3 είναι VFM αλλά κάτσε λίγο να δουν τι γίνεται με τον bootloader και παρήγγειλε το μετά την πρωτοχρονιά. (Θα είναι δωράκι για το Πάσχα ) Το θέμα είναι να μην φτάσει ως εκεί, γιατί ήδη έχω αντέξει 1,5 χρόνο με το Honor 3C και δεν πάει άλλο.
2.1Ohm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε το note 2 prime! Τσέκαρε και τα meizu η τα LeTV!
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε το note 2 prime! Τσέκαρε και τα meizu η τα LeTV! Letv είναι καλή μάρκα?
2.1Ohm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι λένε! Και σε φόρουμ και παντού! Εγώ να σου πω την αλήθεια φοβήθηκα να το ρισκάρω και πήγα στοο σίγουρο το note prime! Και μετά θα δω την πορεία του note 3 και άμα ηεκλειδωσει boot loader θα πάρω και θα μείνω στο 3αρι! Τα letv φαίνονται κλτρα όμως σαν συσκευές με πιο πολλά feature σε κλτρες τιμές! Αλλά εμένα δν με κερδίζει ακόμα το brand name τους..ισως σε κανένα χρόνο και άμα συνεχισει έτσι να το τολμήσω;
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι λένε! Και σε φόρουμ και παντού! Εγώ να σου πω την αλήθεια φοβήθηκα να το ρισκάρω και πήγα στοο σίγουρο το note prime! Και μετά θα δω την πορεία του note 3 και άμα ηεκλειδωσει boot loader θα πάρω και θα μείνω στο 3αρι! Τα letv φαίνονται κλτρα όμως σαν συσκευές με πιο πολλά feature σε κλτρες τιμές! Αλλά εμένα δν με κερδίζει ακόμα το brand name τους..ισως σε κανένα χρόνο και άμα συνεχισει έτσι να το τολμήσω; Τα Xiaomi δε με κερδίζουν στην εμφάνιση. Τα Meizu και τα Letv ωραία φαίνονται.
2.1Ohm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τα Xiaomi δε με κερδίζουν στην εμφάνιση. Τα Meizu και τα Letv ωραία φαίνονται. Δν σ αρεσει το note 3?! Ετσι κ αλλιως θηκη θα το εχεις βρες μια ωραια θηκη για εμφανιση κ εισαι οκ!
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δν σ αρεσει το note 3?! Ετσι κ αλλιως θηκη θα το εχεις βρες μια ωραια θηκη για εμφανιση κ εισαι οκ! Εννοώ ότι δε μου αρέσει το 2 prime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα