nikosxalilis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα δεν ξερω κατα ποσο ελπιδοφόρος μπορει να ειμαι και αν υπάρχει λύση εγω τουλάχιστον που γνωριζω καποια πράγματα δεν μπορω να βρω ακρη αν υπάρχει καποιος που ξερει κατι ας βοηθήσει!..Λοιπον σημερα αγορασε η αδερφη μου που δεν γνωριζει απο αυτα ενα iphone4 το οποιο δεν ειναι κλειδωμένο(εντελος) αλλα εχει icloud λογαριασμό μεσα στο οποιο λεει οτι δεν εχει γινει επαληθευση λογαριασμού...υπάρχει τροπος να απενεργοποιηθη αυτο?...(αν και δεν νομιζω αλλα οφείλω να ρωτήσω μηπως και υπαρχει καποιο θαυμα) Να ενημερώσω οτι ο προηγούμενος κατοχος δεν μπορει να βρεθει αδύνατον!..
SETH-X Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα δεν ξερω κατα ποσο ελπιδοφόρος μπορει να ειμαι και αν υπάρχει λύση εγω τουλάχιστον που γνωριζω καποια πράγματα δεν μπορω να βρω ακρη αν υπάρχει καποιος που ξερει κατι ας βοηθήσει!..Λοιπον σημερα αγορασε η αδερφη μου που δεν γνωριζει απο αυτα ενα iphone4 το οποιο δεν ειναι κλειδωμένο(εντελος) αλλα εχει icloud λογαριασμό μεσα στο οποιο λεει οτι δεν εχει γινει επαληθευση λογαριασμού...υπάρχει τροπος να απενεργοποιηθη αυτο?...(αν και δεν νομιζω αλλα οφείλω να ρωτήσω μηπως και υπαρχει καποιο θαυμα) Να ενημερώσω οτι ο προηγούμενος κατοχος δεν μπορει να βρεθει αδύνατον!.. υπάρχουν υπηρεσίες στο internet που μπορούν να το ξεκλειδώσουν αλλα ζητάνε πολλά φράγκα και δεν πιστεύω να συμφέρει, αν το πείρες απο γνωστό πάντων πίσω και πάρε τα λεφτά σου αν δεν την πάτησες, εκτός εαν έχει παλιά έκδοση αν θυμάμαι καλά μέχει 7.1.2 που μπορείς να βάλεις cydia και να το ξεκλειδώσεις
nikosxalilis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 γίνεται να το κανω jailbreak χωρις να γινει restore η το οτι δηποτε που θα μπορούσε να μην ζητηση icloud για να εχει προσβαση στο κντ?..γιατι τωρα δουλεύει κανονικα το κινητό αν σε περίπτωση κανω αυτες τις διαδικασίες δεν θα κλειδωθεί??
SETH-X Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 γίνεται να το κανω jailbreak χωρις να γινει restore η το οτι δηποτε που θα μπορούσε να μην ζητηση icloud για να εχει προσβαση στο κντ?..γιατι τωρα δουλεύει κανονικα το κινητό αν σε περίπτωση κανω αυτες τις διαδικασίες δεν θα κλειδωθεί?? όχι δεν γίνεται πρέπει να γίνεται
nikosxalilis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 οποτε αν κανω jailbreak θα μ ζητησει αναγκαστικά icloud?
SETH-X Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 οποτε αν κανω jailbreak θα μ ζητησει αναγκαστικά icloud? ναι τα πάντα απο την αρχή θα περάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα