Zus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παραθέτω εδώ το πρόβλημά μου, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα software. Στα γρήγορα να αναφέρω ότι είχα μέχρι σήμερα εγκατεστημένα Windows 8 και έχοντας αγοράσει έναν SSD πρόσφατα, αποφάσισα να του βάλω Windows 10 και να έχω δύο λειτουργικά σε δύο δίσκους για παν ενδεχόμενο (10 στον SSD, 8 στον HDD) Αφού λοιπόν ολοκλήρωσα απροβλημάτιστα τη διαδικασία της εγκατάστασης των Windows 10 μετά από 4-5 ώρες απροβλημάτιστης λειτουργίας, έκανα μία επανεκκίνηση και μπήκα με τα 8αρια, για να μεταφέρω κάποια παιχνίδια στον SSD. Εκεί παρατήρησα ότι ο SSD εμφανιζόταν ως άδειος με full capacity. Επανεκκίνησα λοιπόν εκ νέου για να μπω από τον SSD και τότε ξεκίνησαν όλα. Το PC bootάρει συνεχώς και βγάζει μήνυμα CACHE MANAGER ERROR. Αυτό συμβαίνει είτε προσπαθώ να μπω με τον SSD, αποσυνδέοντας τον HDD, είτε αντίστροφα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα (ναι και με Ultrex λούστηκα μπας και) αλλά τζίφος. Έβγαλα - έβαλα - άλλαξα θέση σε μνήμες, έβγαλα-έβαλα μπαταρία, έκανα reset το CMOS, δοκίμασα να μπω σε Safe Mode, δοκίμασα bootlogging, μάταια. Το PC φτάνει στην αρχική οθόνη των Windows και μόλις εμφανιστεί το logo των Win τρώω το BSOD στη μάπα και ξανά reboot αυτομάτως, Απενεργοποιώντας δε το reboot εφόσον τα windows αποτύχουν, μου πετάει INACCESIBLE BOOT DEVICE. Τι σκατά έχει συμβεί και πως γίνεται να συμβαίνει και στους δύο σκληρούς αυτό? Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα