smoke0man2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια ενας φιλος μου πηγε με τον κλασσικο τροπο απο 7 σε 10 και τωρα θελει καθαρο φορματ.. πιο product key πρεπει να του βαλω?αυτο που ειχε στα 7? βοηθεια παρακαλ ω
corsair04 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ναι. Αφού κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10 χρησιμοποιώντας την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης, μπορείτε να κάνετε ξανά εγκατάσταση ή να εκτελέσετε μια καθαρή εγκατάσταση στην ίδια συσκευή. Δεν θα χρειαστείτε αριθμό-κλειδί προϊόντος για να ενεργοποιήσετε ξανά τα Windows 10 στο ίδιο υλικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε το δικό σας μέσο εγκατάστασης των Windows 10, μεταβείτε στην τοποθεσία web λήψης λογισμικού της Microsoft. 1
smoke0man2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ναι. Αφού κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10 χρησιμοποιώντας την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης, μπορείτε να κάνετε ξανά εγκατάσταση ή να εκτελέσετε μια καθαρή εγκατάσταση στην ίδια συσκευή. Δεν θα χρειαστείτε αριθμό-κλειδί προϊόντος για να ενεργοποιήσετε ξανά τα Windows 10 στο ίδιο υλικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε το δικό σας μέσο εγκατάστασης των Windows 10, μεταβείτε στην τοποθεσία web λήψης λογισμικού της Microsoft. υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να δω το product key των 10 ?
corsair04 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να δω το product key των 10 ? εγώ δυο τρεις φορές χρησιμοποιησα αυτό 1
visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει τα 10 χωρίς πρόβλημα ;
ntg1980 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει τα 10 χωρίς πρόβλημα ; Εγώ! Κι έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. ;-)
visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ! Κι έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. ;-) πάνε παίξε κανα τζοκερ αγόρι μου .. 1
chios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει τα 10 χωρίς πρόβλημα ; Στα δύο μου PC χωρίς κανένα πρόβλημα. Και καθαρή εγκατάσταση που έκανε στο ένα τα 10αρια πήραν αυτόματα το κλειδί χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Euclides Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ! Κι έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. ;-) Στα δύο μου PC χωρίς κανένα πρόβλημα. Και καθαρή εγκατάσταση που έκανε στο ένα τα 10αρια πήραν αυτόματα το κλειδί χωρίς κάποιο πρόβλημα. Τσεκάρετε το Event Log, τρέξτε και το sfc /scannow σε ένα elevated CMD, και τότε θα διαπιστώσετε αν πραγματικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα. 2
Zus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κλειδί των windows 10 που έχω στο laptop για να αναβαθμίσω το desktop μου και να κρατήσω τα 7αρια μου στο laptop?
Gomez7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εγώ δυο τρεις φορές χρησιμοποιησα αυτό εχεις ιδεα το συγκεκριμενο media cretion tool ΑΝ κατεβαζει τις τελευταιες εκδοσεις και οχι τις πρωτες που ειχαν βγει?
ntg1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τσεκάρετε το Event Log, τρέξτε και το sfc /scannow σε ένα elevated CMD, και τότε θα διαπιστώσετε αν πραγματικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Επαναλαμβάνω. Δεν έχω πρόβλημα με τα Windows 10!
Euclides Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Επαναλαμβάνω. Δεν έχω πρόβλημα με τα Windows 10! Και εγώ επιμένω. Αν το event log είναι γεμάτο critical errors, νομίζεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Και αν τρέχοντας το sfc /scannow σου βγάλει ότι υπάρχουν λάθη που δεν μπορούν να διορθωθούν, τότε το λειτουργικό έχει σοβαρό πρόβλημα.
Lazlow Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει τα 10 χωρίς πρόβλημα ; και εγω δεν ειχα κανενα προβλημα
chios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ επιμένω. Αν το event log είναι γεμάτο critical errors, νομίζεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Και αν τρέχοντας το sfc /scannow σου βγάλει ότι υπάρχουν λάθη που δεν μπορούν να διορθωθούν, τότε το λειτουργικό έχει σοβαρό πρόβλημα. τα έκανα αυτά και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Για να επιμένεις όμως κάτι έχεις στον νου σου;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα