VasKag Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Σε λαπτοπ φιλου παρουσιαζεται το εξης φαινομενο. (Βλεπε φωτο) Στην αρχη πηγε το μυαλο μου σε καρτα γραφικων αλλα οταν συνδεσα το λαπτοπ με εξωτερικο μονιτορ, η εικονα ηταν καθαρη. Να υποθεσω οτι το προβλημα ειναι στην οθονη? Σημαδια πιεσης, σπασιματος, ραγισματος δεν υπαρχουν.
corsair04 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Σε λαπτοπ φιλου παρουσιαζεται το εξης φαινομενο. (Βλεπε φωτο) Στην αρχη πηγε το μυαλο μου σε καρτα γραφικων αλλα οταν συνδεσα το λαπτοπ με εξωτερικο μονιτορ, η εικονα ηταν καθαρη. Να υποθεσω οτι το προβλημα ειναι στην οθονη? Σημαδια πιεσης, σπασιματος, ραγισματος δεν υπαρχουν. τσεκαρε μηπως εχει προβλημα το ταινιοκαλωδιο 1
SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στην οθόνη ειναι το πρόβλημα , δοκίμασε ομως να αλλάξεις ανάλυση αλλα δες λιγο και σε safe mode γιατι μπορεί να ειναι και θέμα drivers καμια φορά δεν ξέρεις
Euclides Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πήγαινε στο Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, και βάλε orientation landscape.
VasKag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Επανερχομαι στο θεμα γιατι λογω γιορτων δεν προλαβα να ασχοληθω. Λοιπον εχουμε και λεμε Αναλυση αλλαξα αλλα φυσικα τιποτα δεν αλλαξε. Το ιδιο και για το orientation. Εχω σχεδον καταληξει οτι ειναι θεμα οθονης. Θα κοιταξω και το ταινιοκαλωδιο πριν την τελικη αγορα της οθονης.
corsair04 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Επανερχομαι στο θεμα γιατι λογω γιορτων δεν προλαβα να ασχοληθω. Λοιπον εχουμε και λεμε Αναλυση αλλαξα αλλα φυσικα τιποτα δεν αλλαξε. Το ιδιο και για το orientation. Εχω σχεδον καταληξει οτι ειναι θεμα οθονης. Θα κοιταξω και το ταινιοκαλωδιο πριν την τελικη αγορα της οθονης. σίγουρα είναι το ταινιοκαλωδιο
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πωλειται σκετο? Φαντάζομαι οχι. το ταινιοκαλωδιο ναι σκέτο πωλείται αυτό θες επικοινώνησε και με τον συγκεκριμένο έχει parts από λαπτοπ αλλιώς μπορείς να δεις στην κατηγορία των ανταλλακτικων ηήνα βάλεις και μια αγγελία με το τι ζητάς 1
VasKag Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ενδιαφέρον. Υπαρχει ομως τροπος να το επαληθευσω οτι οντως φταιει το καλωδιο? Απο το παλικαρι εχω ξαναψωνισει. Τον ειχα ρωτησει για οθονη και δεν ειχε. Θα τον ρωτησω και για καλώδιο.
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ενδιαφέρον. Υπαρχει ομως τροπος να το επαληθευσω οτι οντως φταιει το καλωδιο? Απο το παλικαρι εχω ξαναψωνισει. Τον ειχα ρωτησει για οθονη και δεν ειχε. Θα τον ρωτησω και για καλώδιο. Μπορείς να λύσεις το laptop και να βγάλεις το ταινιοκαλωδιο και να το τσεκάρεις με ένα πολυήμερο ένα -ένα τα pin να δεις μήπως κάποιο είναι τραυματισμενο συνήθως από τα χρονιά και από απροσεξία κάνουμε την οθόνη απότομες κινήσεις και έχει ως συνεπεία να χαλάνε την ταινιοκαλωδια
VasKag Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον, εμαθα την προιστορια του και η ολη κατασταση παρουσιαστηκε οταν το λαπτοπ μπηκε σε ενα σακιδιο και μετακινηθηκε απο μια τοποθεσια σε μια αλλη. Οποτε μαλλον για καποια μορφης "πιεση" στην οθονη μου κανει το ολο θεμα.
kotsos72 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 .Οθονη ειναι για μενα Η καλωδιοταινια δεν ξεχωριζει μερος της οθονης δινει σημα για ολη την οθονη
iPhone81 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα είναι η οθονη τότε αποκλείεται να πειράχτηκα το ταινιοκαλωδο στη μεταφορά. Εδώ εχει οικονομικές οθονες http://screens.gr Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα