glisakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας παιδιά. Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Laptop - Tablet hp pro x2 612 g1 tablet with power keyboard. Όταν το αποσυνδέω από το keyboard και το ξανά συνδέσω καθυστερεί μέχρι να αρχίσει να γράφει maximum 2 λεπτά (μέχρι στιγμής). Παλαιότερα δεν το έκανε, μήπως μπορεί να βοηθήσει κανένας; Ευχαριστώ.
seirios38 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον για πρόβλημα στο λογισμικό ή στην μνήμη του πληκτρολογίου. Στην πρώτη ψάξε για κανένα ιο, στην δεύτερη θέλεις άλλο πληκτρολόγιο.
xaniared Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πολλές φορές φταίει η Ram για αυτό το πρόβλημα αλλα για σένα είναι διαφορετικά γιατί ειναι αποσπώμενο. Μπορεί να έχει χαλάσει το κούμπωμα. Του έχεις κάνει ποτέ φορματ? Τι windows έχεις?
SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Απλά να αναφέρω οταν αν ειναι στην εγγύηση καλύτερα να το πάς για έλεγχο απο εκει και πέρα δοκίμασε τα παραπάνω
TheAccountant Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 προτου το παει για εγγυηση, να κανει h/w reset γιατι μπορει να φταιει καποιο software 1
glisakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχει γίνει κάποιο Format και το λειτουργικό που έχει είναι τα Windows 8.1. ThaAccountant h/w resete ξέρεις πως το κάνω;Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά
Gomez7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 μου κανεις μια χαρη να βγαλεις τη μπαταρια και να το βαλεις μονο με το τροφοδοτικο πανω και να μου πεις τι εγινε?
glisakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Gomez7. Νομίζω δεν έχει μπαταρία που αποσπάτε. Θα το δω αύριο για σίγουρα.
Euclides Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι χρειάζεται ένα refresh. Ακολούθησε τις οδηγίες: https://www.microsoft.com/surface/en-us/support/warranty-service-and-recovery/refresh-or-reset-surface-rt?os=windows-8.1-rt-update-3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα