keysmith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω και εγώ τους ποιο ειδικούς αν προτείνεται αυτή ή την Sony HX 60 που είναι σε παρόμοια τιμή. Είμαι αρχάριος στην φωτογραφία και ή χρήση είναι κυρίως βίντεο σε κλειστούς χώρους (παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις) και φωτογραφίες σε ταξίδια. δεν υπάρχει σύγκριση στην ποιότητα υπέρ της SLT. H πιότητα των compact είναι ασφαλώς κατώτερη σε όλους τους τομείς σχεδόν. Αλλά ακόμα πιο κατάλληλη για σένα είναι μία Mirrorless, πχ η sony a5000 που ήταν σε προσφορά τις προάλλες.
civilsk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στα 269 έπαιξε πριν λίγες ημέρες η slt 5000 Mirrrorless της sony .. Θα μου πείτε, άλλο mirrrorless άλλο dslr.. Αλλά βλέπουμε ότι παίζουν αρκετές προσφορές σε φωτογραφικές μηχανές, οπότε για όποιον ψάχνεται, λίγη υπομονή και θα βγουν και άλλες μηχανές σε καλύτερη τιμή. P.s. Στο Mediamarkt παίζει η canon 100d στα 349-50ε(επιστροφή χρημάτων από canon)=299 .. Για όποιον θέλει dslr , είναι μάλλον καλύτερη προσφορά.
keysmith Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Στα 269 έπαιξε πριν λίγες ημέρες η slt 5000 Mirrrorless της sony .. Θα μου πείτε, άλλο mirrrorless άλλο dslr.. Για όποιον δεν το πρόσεξε, η εν λόγω μηχανή δεν είναι DSLR, είναι SLT. Οι SLT είναι "ειδικές" μηχανές που μοιάζουν εξωτερικά με DSLR αλλά έχουν EVF (electronic ματάκι) και όχι OVF (optical view finder). Χρησιμοποιούν ημιπερατό καθρεφτη μόνο για εστίαση τύπου PD. Είναι πατέντα μόνο της Sony αφύσικη κατά την άποψή μου και χωρίς πολύ μέλλον. Προσωπικά ποτέ δεν την συμπάθησα καθώς έχεις σχεδιαστικές αδυναμίες.
j_stou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις. Θα περιμένω καλύτερη προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα