petritis31 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=25132&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nlweek31-Big-Bang-05.12.2015 επομενη τιμη στο skroutz 429
sarakinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι η d3200 είναι καλύτερη επιλογή και με μεγαλύτερο εύρος φακών με 70 ευρώ παραπάνω 1
petritis31 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 μπορει απλος το λεω σαν βαση τιμης
sarakinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ναι καλά κάνεις, απλά σχολιάζω προσθέτοντας μια γνώμη
KostasPrekas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπαρχει προσφορά κατα την γνωμη μου.
Thrylos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 κατα τη γνωμη μου υπαρχει μια χαρα προσφορα. Η συγκεκριμενη μηχανη ειναι SLT, και δεν ειναι ιδιας ακριβως τεχνολογιας με τις dslr. Αρα η συγκριση με την d3200 δεν ειναι απαραιτητα ορθη. Η συγκεκριμενη τεχνολογια της sony εχει φοβερα γρηγορο continuous autofocus σε συνθηκες video, οποτε για τετοια χρηση η μηχανη σκοτωνει σε αυτα τα λεφτα. ενω ΟΚ μια χαρα ειναι και στις αλλες χρησεις. Συνεπως για αυτον που γνωριζει γιατι θα την παρει, αποτελει μια εξαιρετικη προσφορα. (ασχετα αν η τιμη των αλλων καταστηματων ειναι πλασματικη αφου περσι επαιζε για μεγαλο διαστημα στα 399 παντου, αλλα και παλι το 299 εχει αισθητη αποσταση!)
duende Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 οπως ειπε και ο προηγουμενος, οποιος ξερει τι θα παρει θα μεινει ευχαριστημενος. η μηχανη ειναι ιδανικη για οποιον εχει a mount φακους (απο minolta/sony) και με 3 κατοσταρικα αγοραζει εναν εξαιρετικο αισθητηρα και ολες τις λειτουργιες που θα χρειαστει ενας μη επαγγελματιας. προσωπικα μιλοντας, εχοντας ηδη μια μεγαλη γκαμα φακων απο minolta εποχη, ηταν η ιδανικη βαση για να ασχοληθω ξανα. για οποιον τωρα ξεκινα, ναι ισως βρει κατι καλυτερο σε canon/nikon μεκαποια παραπανω χρηματα 1
keysmith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 η slt είναι τεχνολογία που πεθαίνει καθώς όλες οι "αρετές" της σε σχέση με τις DSLR έχουν επιτευχθεί από τις mirrorless της sony χωρίς αυτές να έχουν τις αδυναμίες των SLT (0,5 στοπ απώλεια φωτός, σκόνη στον καθρέφτη, μεγάλοι φακοί κτλ). Η ίδια η sony παλαιότερα είχε ανακοινώσει ή έτσι φημολογούνταν ότι σταματά τις SLT που είναι λογικότατο. αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται. Εκτιμώ τις συνεχίζει μόνο και μονο να ικανοποιεί του κατόχους παλαιότερων DSLR φακών της Minolta και αργότερα sony (A mount). Η τιμή παρόλα αυτά είναι καλή. όχι όμως για επένδυση σε αυτό το σύστημα το οποίο εγκαταλείπεται..
ostvarivanje Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σε σχέση με την Nex 5 ποια είναι καλύτερη; Την έχω την nex 5 και μήπως να έπαιρνα και αυτήν.
keysmith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σε σχέση με την Nex 5 ποια είναι καλύτερη; Την έχω την nex 5 και μήπως να έπαιρνα και αυτήν. να μείνεις σε αυτή που έχεις. Κανένας ουσιαστικός λόγος για μετάβαση. Μάλλον απώλειες θα έχεις (Βάρος και όγκος συστήματος SLT)
duende Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 η slt είναι τεχνολογία που πεθαίνει καθώς όλες οι "αρετές" της σε σχέση με τις DSLR έχουν επιτευχθεί από τις mirrorless της sony χωρίς αυτές να έχουν τις αδυναμίες των SLT (0,5 στοπ απώλεια φωτός, σκόνη στον καθρέφτη, μεγάλοι φακοί κτλ). Η ίδια η sony παλαιότερα είχε ανακοινώσει ή έτσι φημολογούνταν ότι σταματά τις SLT που είναι λογικότατο. αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται. Εκτιμώ τις συνεχίζει μόνο και μονο να ικανοποιεί του κατόχους παλαιότερων DSLR φακών της Minolta και αργότερα sony (A mount). Η τιμή παρόλα αυτά είναι καλή. όχι όμως για επένδυση σε αυτό το σύστημα το οποίο εγκαταλείπεται.. πολλα εχουν ακουστει για το a mount, αλλα επισημα η sony εχει δεσμευτει οτι θα το υποστηριξει το ιδιο με τις υπολοιπες. λογικο ειναι να εχει δωσει βαση στις mirroless απο τη στιγμη που ειχαν τετοια απηχηση. βεβαια sony ειναι αυτη, αλλα λεει σημερα, αλλα κανει αυριο.
taxidriver109 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 http://cameradecision.com/compare/Nikon-D3200-vs-Sony-SLT-A58 Στο cameradecision πάντως σε σχέση με την Nikon d3200 την δινει καλύτερη βαθμολογία και γενικά στις dslr την έχει σε καλή καταταξη
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ...επομενη τιμη στο skroutz 429 Επι 6 μηνες πριν ενα χρονο, ειχε 310-320. Μοντελο 2 ετων+. Η νορμαλ τιμη της για την εποχη ειναι 300-330, τα 400+ ειναι "αλλου". 1
j_stou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω και εγώ τους ποιο ειδικούς αν προτείνεται αυτή ή την Sony HX 60 που είναι σε παρόμοια τιμή. Είμαι αρχάριος στην φωτογραφία και ή χρήση είναι κυρίως βίντεο σε κλειστούς χώρους (παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις) και φωτογραφίες σε ταξίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα