Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το i7 5829k με τη ψήκτρα coolermaster v8 gts και είναι μια χαρά. Απλά είναι βλακια της amd για να πουλήσει τους νέους επεξεργαστές. Skylake o 5829k? 4
nikos1982 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πω πω πω τι χολή ρε παιδιά για την AMD τοσο πολύ σας έχει βάλει παρωπίδες η ίντελ ποια? Δεν μπορεί να κάνει πατάτα η ίντελ δλδ. Το θέμα είναι για την ιντελ στην τελική γιατί μπερδεύεται την AMD δεν καταλαβαίνω. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πω πω πω τι χολή ρε παιδιά για την AMD τοσο πολύ σας έχει βάλει παρωπίδες η ίντελ ποια? Δεν μπορεί να κάνει πατάτα η ίντελ δλδ. Το θέμα είναι για την ιντελ στην τελική γιατί μπερδεύεται την AMD δεν καταλαβαίνω. Σε ότι και να συμβεί στον κόσμο να ξέρεις πάντα θα φταίει η amd . Η intel και σαβούρα να πουλάει στον κόσμο ο κόσμος θα λέει και ευχαριστώ... .
κβαντικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Skylake o 5829k? Εχω phenom II X4 965 με Noctua H100i και ολα μια χαρα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ε ναι δικό έχεις τώρα είδα ότι λέει μόνο για skylake
thanosAIAS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο δεν το είδα σε κανα review.. μπράβο στο insomnia, να μαθαίνουμε και κατι Εμ πληρώνουμε το μονοπώλειο της ένα σκασμό λεφτά, εμ και να λυγάνε, δεν παίζει!
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δεν είδα κανέναν με skylake να έχει τέτοιο θέμα. Ακόμα και με ψήκτρα τέρας (τωρα αν είσαι στοκος και την βάλεις στραβά ή την βιδωσεις με αεροκλειδο άλλο αυτό).
Razor333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δεν βγαζει αρκετα η intel που εχει παει εναν skylake pentium σε τιμες haswell i3; Και λεπταινει το package να γλυτωσει μερικα cents; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δεν είδα κανέναν με skylake να έχει τέτοιο θέμα. Ακόμα και με ψήκτρα τέρας (τωρα αν είσαι στοκος και την βάλεις στραβά ή την βιδωσεις με αεροκλειδο άλλο αυτό). Σύμφωνα με την είδηση δεν το κάνουν όλες οι ψύκτρες, οπότε φαντάζομαι ότι δεν το λες και στατιστικό δείγμα το "δεν είδα κανέναν με skylake να έχει τέτοιο θέμα"...
takos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Συναρμολόγησα έναν skylake i3 6100 λίγο μανούρα μέχρι να κουμπώσουν όλα σωστά αλλά μετά είχε 20idle - 40 load. Το άρθρο ειναι κύριος για επίδοξους overclockers όχι πως δεν πρέπει και όσοι βάζουν εργοστασιακή ψικτρα να προσέχουν. Θυμίζω πως σε λαπτοπ που έχω ανοίξει αρκετά δεν έχω δει ποτέ να έχουν μεταλικο περίβλημα ειναι κατευθείαν ο πυρήνας αλλά κ εκει με λίγη προσοχή κανένα πρόβλημα. Δεν δικαιολογιται όμως με τη μεταφορά κ τους κραδασμούς να σπάσει ο επεξεργαστής ειναι εντελώς ακραίο πχ αν πέσει ο πύργος απο ένα μέτρο να σπάσει η cpu. Θέλω να δω επίσημη ανακοίνωση γιαυτο.
ShooterX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Συναρμολόγησα έναν skylake i3 6100 λίγο μανούρα μέχρι να κουμπώσουν όλα σωστά αλλά μετά είχε 20idle - 40 load. Το άρθρο ειναι κύριος για επίδοξους overclockers όχι πως δεν πρέπει και όσοι βάζουν εργοστασιακή ψικτρα να προσέχουν. Θυμίζω πως σε λαπτοπ που έχω ανοίξει αρκετά δεν έχω δει ποτέ να έχουν μεταλικο περίβλημα ειναι κατευθείαν ο πυρήνας αλλά κ εκει με λίγη προσοχή κανένα πρόβλημα. Δεν δικαιολογιται όμως με τη μεταφορά κ τους κραδασμούς να σπάσει ο επεξεργαστής ειναι εντελώς ακραίο πχ αν πέσει ο πύργος απο ένα μέτρο να σπάσει η cpu. Θέλω να δω επίσημη ανακοίνωση γιαυτο. Κραδασμοι κ <πτωση> απο ενα μετρο με 1-1,4 kg που ειναι οι γομαροψυκτρες οπως noctua-cryorig??Θα θελα να το δω αυτο..
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εχω pentium 4 στα 3,7 με αζωτο. Βλακειες λενε μπας και κανει τιποτα η amd. Κλεισε ρε amd να παρουμε κανα σοβαρο cpu.
georgepppo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Συναρμολόγησα έναν skylake i3 6100 λίγο μανούρα μέχρι να κουμπώσουν όλα σωστά αλλά μετά είχε 20idle - 40 load. Το άρθρο ειναι κύριος για επίδοξους overclockers όχι πως δεν πρέπει και όσοι βάζουν εργοστασιακή ψικτρα να προσέχουν. Θυμίζω πως σε λαπτοπ που έχω ανοίξει αρκετά δεν έχω δει ποτέ να έχουν μεταλικο περίβλημα ειναι κατευθείαν ο πυρήνας αλλά κ εκει με λίγη προσοχή κανένα πρόβλημα. Δεν δικαιολογιται όμως με τη μεταφορά κ τους κραδασμούς να σπάσει ο επεξεργαστής ειναι εντελώς ακραίο πχ αν πέσει ο πύργος απο ένα μέτρο να σπάσει η cpu. Θέλω να δω επίσημη ανακοίνωση γιαυτο. αμα πέσει ο πύργος απο ενάμιση μέτρο ότι cpu και να έχει ζημιά θα γίνει μεγάλη......έλεος δεν μιλάει για τέτοιες περιπτώσεις η είδηση.
voltmod Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος έχει κάνει τη μετάφραση ρε παιδιά; Για ποια συσκευασία μιλάει το κείμενο (construction βλέπω λέει στην πηγή); ΑΥΤΟΣ!!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα