Tzimmys Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να κάνω μια φρέσκια εγκατάσταση των win 7 σε dual boot με 10άρια. Ο boot manager λοιπόν, που από τη μάνα τους τα 7άρια τον κάνουν 200 mb, θέλω να είναι 500 mb. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό? Ξέρω πως στην αρχή της εγκατάστασης, με shift και F10 μπορώ να πάω στο diskpart. Μετά τι κάνω? Ξέρω και να δημιουργήσω partitions, αλλά πώς του λέω το πρώτο 500άρι που θα δημιουργήσω, να το χρησιμοποιήσει για system?
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τα 10 είναι περασμένα ήδη; Τότε δεν θα φτιάξει νέο boot manager αλλά θα μπουν τα αρχεία μαζί με αυτά τον 10. Αν είναι για νέο δίσκο συνέδεσε τον σαν δευτερεύον δίσκο και με το easybcd community (η ελεύθερη έκδοση) πάνε στο bcd deployment και κάνε Install στο διαμέρισμα των 500mb που θα έχεις φτιάξει,προσοχή να επιλέξεις το σωστό.
Tzimmys Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Όχι, δεν είναι περασμένα, θέλω να τα κάνω από την αρχή. Βασικά δοκίμασα σε virtual machine, με ήδη εγκατεστημένα τα 10άρια, που κάνουν το διαμέρισμα των 500 mb που θέλω. Αλλά με τα 10άρια πρώτα και μετά τα 7άρια, βάζει τον boot loader των win 7.... Αυτό που λες με το bvd deployment, δεν το κατάλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα