ethyl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά έβαλα ένα νέο cpu σε 775 socket το mainboard ειναι το Asus Striker II extreme (αν και δεν νομίζω να έχει σημασία) και το cooler ειναι coolermaster 212 (καινούργιο και το cooler) με το που βάζω το πάνω κομμάτι του cooler, ένα Χ μεταλλικό είναι για όσους την ξέρουνε, το pc δεν bootarei (ανοίγει αλλά δεν έχω σήμα στην οθόνη). Οταν αφαιρώ αυτό το τμήμα bootarei κανονικά. Ανοίγω δηλαδή το pc στην ουσία χωρίς cooler για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να μην καεί και δουλεύει κανονικά, το έχει πάθει κανείς αυτό? Παρακαλώ να γίνει μεταφορά αν το εγραψα σε λάθος section Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Βάζεις σίγουρα το backplate σωστά? Μην το βραχυκυκλωνεις! Και σταμάτα να το ανοίγεις χωρίς ψύκτρα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethyl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 το έχω βάλει όπως στις οδηγίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 κι εγω την ιδια ψυκτρα εχω. στην ερευνα που εκανα πριν την αγορασω διαβασα σε φορουμ οτι καλυτερο ειναι να παρακολουθησεις κανενα βιντεο εγκαταστασης στο youtube παρα να διαβασεις τις οδηγιες γιατι ειναι ανεπαρκης. πρωτα ομως βεβαιωσου οτι εχει κουμπωσει σωστα ο επεξεργαστης και τα πινς του σοκετ δεν εχουν στραβωσει. και οπως ειπε κι ο φιλος απο πανω βεβαιωσου οτι εχεις βαλει σωστα το backplate (για intel cpu). επισης προσεξε μην ασκεις πολλη πιεση κατα την τοποθετηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethyl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ολα αυτα τα εχω κανεί. Εχω μετανιώσει την ώρα και την στιγμη με αυτή την ψύχτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 ολα αυτα τα εχω κανεί. Εχω μετανιώσει την ώρα και την στιγμη με αυτή την ψύχτρα φιλε εχεις βαλει παστα και τη σωστη ποσοτητα? μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα για να ειμαστε σιγουροι.. μη μετανιωνεις γιατι πολλοι συμφορουμιτες μεταξυ τους κι εγω εχουμε αυτη την ψηκτρα και ειμαστε πολλακις ικανοποιημενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα