giannis2429 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τι άποψη έχετε για την Nova(αθλητικά κανάλια)?Είτε εσείς που είστε συνδρομητές είτε εσείς που δεν είστε. Πως σας φαίνεται ο τρόπος που "προστατεύει" το προϊόν της? Λογικά διαχειρίζεται πλήρως το "προιόν" που λέγεται Superleague και Basket league με αποτέλεσμα ούτε ξένα κανάλια να μην μπορούν να δείξουν κάποιον αγώνα απο αυτά τα 2 πρωταθλήματα. Πρόσφατα ακούστηκε οτι οι συνδρομητές της είναι κάπου στις 500.000, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά τα νούμερα.. 1
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λογικό δεν είναι να προστατεύει όσο μπορεί το προϊόν της; Το μεγαλύτερο κομμάτι των εσόδων της από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι
giannis2429 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι λογικό η παράλογο.Απόψεις ζητάω δεν εκφέρω άποψη.
timon92 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 εγω εχω νοβα μονο και μονο για να βλεπω μπασκετικο παναθηναικο για τιποτα αλλο σχεδον στο 90% οποτε θα με ειχανε χασει αν ειχαν αφησει να βγαινουν παραεξω τα παιχνιδια του παο στο μπασκετ
ant_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τι άποψη έχετε για την Nova(αθλητικά κανάλια)?Είτε εσείς που είστε συνδρομητές είτε εσείς που δεν είστε. Πως σας φαίνεται ο τρόπος που "προστατεύει" το προϊόν της? Λογικά διαχειρίζεται πλήρως το "προιόν" που λέγεται Superleague και Basket league με αποτέλεσμα ούτε ξένα κανάλια να μην μπορούν να δείξουν κάποιον αγώνα απο αυτά τα 2 πρωταθλήματα. Πρόσφατα ακούστηκε οτι οι συνδρομητές της είναι κάπου στις 500.000, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά τα νούμερα.. Oτι δηλαδη ενδιαφερονται στο εξωτερικο να δουνε το φοβερο πρωταθλημα της "σουπερ λιγκ" λεει ο ισπανος πχ -τι βαλενθια-μπαρτσελονα μας δειχνουν βαλε να δουμε ξανθη-πλατανια να γουσταρουμε
lefter Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα παντως με ειχαν παρει τηλεφωνο για να με πεισουν να βαλω nova και με ρωτησαν - ποδοσφαιρο βλεπετε ? - και τους απαντησα οχι γιατι μας το κοψατε. Δεν θα βαλω ποτε κι ας παρει ολα τα αθλητικα του κοσμου. Ειμαι της παλιας σχολης που εβλεπα τα γκολ στην αθλητικη κυριακη. Αντε και οταν εδειχνε μετα η ετ1 κανενα αγωνα. Ευχαριστω
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να αγοράσεις το euroleague pass, για να βλέπεις τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας και παρόλο που το έχεις πληρώσει να μη σου επιτρέπει να βλέπεις τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων που δείχνει η Nova, αν είσαι από Ελλάδα, εμετική τακτική της Νόβα και γι'αυτό και δεν πρόκειται να βάλω ποτέ, υπομονή 1,5 χρόνο ακόμα μέχρι να πάρει ο ΟΤΕ και τα δικαιώματα της Ευρωλίγκας... 1
zio10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το βρίσκω λογικό να προσπαθεί να το προστατέψει όσο μπορεί, χωρίς αυτό έκλεισε. Το μόνο που θα ήθελα ήταν να σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράζεις έναν αγώνα μόνο (αν δεν είσαι συνδρομητής).
gpgalanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλα, οποίος εχει βγει έστω και λίγο εκτός Ελλάδας ξέρει πως είναι πάγια τακτική των καναλιών να μην επιτρεπουν την ελεύθερη αναμετάδοση των αγώνων στο εξωτερικό από κανάλια με τα οποία δεν έχουν συμφωνία. Πχ αν το RAI που έχει τα δικαιώματα κάποιων αγώνων αναμεταδιδεται και στην Γερμανία που όμως κάποιο άλλο κανάλι έχει αγοράσει τους ίδιους αγώνες για την χώρα τότε κατά την διάρκεια τους το RAI δεν δείχνει εικόνα. Οπότε μην γκρινιάζετε για να γκρινιάζετε. Ή πληρώσετε την συνδρομή στο κανάλι που όπως λέτε σας έκοψε το ποδόσφαιρο (και όχι πχ οι προεδροι των ομάδων σας με τις φοβερές επενδύσεις) ή ακολουθήστε την λύση του streaming καθώς κατά βάθος πιο πολύ βλέπετε αυτούς που κραζετε πάρα τις ομάδες σας.
timon92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 η νοβα σπανια εχει streams βασικα μπορει και ποτε φετος
speedy23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Γελαω παντως με τις διαφημισεις τους. Αν ακουσετε το προμοταρισμα απο κατι Καραληδες και λοιπους στο ραδιο θα νομιζετε οτι προσφερουν τα μεγαλα πρωταθληματα που εχασαν, το Τσ. Λιγκ που εχασαν, και το ΝΒΑ που εχασαν. Αντιθετως ακους για την ομορφια τους ελλ. πρωταθληματος (lol), το πρωταθλημα βολει(lol) και την Ευρωλιγκα (fair enough). A και τη Ligue 1 (ε πασο τοτε...). Την δουλεια τους κανουν, αλιμονο, απλα σχολιαζω πως το βλεπω εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα