Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε αντε απο εδώ! Μήπως είναι γιατι γέννηση του χριστού και για αυτό μειώνετε η ταχύτητα;; 

Απλά πείτε οτι τα χριστούγεννα λόγο διακοπών μπαίνει περισσότερος κόσμος και οι γραμμές σας σέρνονται.

Λογικά και το πάσχα θα είναι γιατί βάφουμε τα αυγά κόκκινα και γιορτάζουμε την ανάσταση...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε αντε απο εδώ! Μήπως είναι γιατι γέννηση του χριστού και για αυτό μειώνετε η ταχύτητα;; 

Απλά πείτε οτι τα χριστούγεννα λόγο διακοπών μπαίνει περισσότερος κόσμος και οι γραμμές σας σέρνονται.

Λογικά και το πάσχα θα είναι γιατί βάφουμε τα αυγά κόκκινα και γιορτάζουμε την ανάσταση...

Έχεις ένα θεμελιώδες κενό στην κατανόηση του συγκεκριμένου "ερωτήματος". Άλλο μειώνεται η ταχύτητα του WiFi άλλο μειώνεται η ταχύτητα της σύνδεσης. Εσύ λες το δεύτερο. Που πράγματι δεν είναι εκτός πραγματικότητας.

Στη βάση του ότι το WiFi είναι κάποιας συχνότητας Η/Μ ακτινοβολία και στο ότι κάθε ηλεκτρική συσκευή δημιουργεί γύρω της ένα (έστω ισχνό) Η/Μ πεδίο και ενδεχομένως εκπέμπει και κάποιας συχνότητας Η/Μ ακτινοβολία (υπέρυθρη σίγουρα), μπορώ να δω κάποια αλήθεια στη συγκεκριμένη είδηση. Ειδικά δε, αν έχεις ένα σπίτι τίγκα στα λαμπάκια.

• Like 2
Δημοσ.

Μήπωςεχουμε πρόβλημα και με ξαστερια γιατί τότε είναι πολύ φωτεινά τα αστέρια. Τι σου είναι η επιστήμη!!!!!!!!!!!!!!.

Δημοσ.

Μήπωςεχουμε πρόβλημα και με ξαστερια γιατί τότε είναι πολύ φωτεινά τα αστέρια. Τι σου είναι η επιστήμη!!!!!!!!!!!!!!.

Όχι ιδιαίτερα. Η ακτινοβολία των αστέρων που φτάνει σε εμάς είναι κυρίως στο φάσμα του ορατού φωτός κι αυτό αν δεις περισσότερο προς το ιώδες. Υπεριώδη αν φτάνουν αποκρούονται από την γήινη ατμόσφαιρα.

Βέβαια η διαφορά του μήκους κύματος μεταξύ μικροκυμάτων/ραδιοκυμάτων και υπεριώδους ακτινοβολίας είναι κάμποσες τάξεις μεγέθους. Φαντάσου ένα μικρό βοτσαλάκι να μπορεί να αλλάξει την τροχιά και τη συμπεριφορά μιας ρόδας φορτηγού

• Like 1
Δημοσ.

Επισης η ακτινοβολια που φτανει σε μας απο τα αστερια μειωνεται κατα το τετραγωνο της αποστασης. Γιαυτο αλλωστε τη νυχτα ειναι σκοτεινα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω παρατηρήσει μείωση στην ταχύτητα του wifi το Πάσχα, όταν η σουβλα βρίσκεται κάθετα στις κεραίες του router υπάρχει πρόβλημα.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βεβαίως λέγεται φωτορύπανση, έρευνες του Νομπελίστα Baroufa αναφέρουν σύγκρουση των φωτονίων με τα ηλεκτρονικά κύμματα. Μιλάμε για επιστήμη όχι αστεία.

Επεξ/σία από lefi
Δημοσ.

Εγώ έχω παρατηρήσει μείωση στην ταχύτητα του wifi το Πάσχα, όταν η σουβλα βρίσκεται κάθετα στις κεραίες του router υπάρχει πρόβλημα.....

Να τις γυρίσεις παράλληλα με τη σούβλα!

• Like 1
Δημοσ.

Τηλέφωνο σε Forthnet:

- Γεια σας, έχω απαράδεκτα χαμηλές ταχύτητες στο ίντερνετ.

- Έχετε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι; 

- Φυσικά...

- Ε, γι' αυτό...

• Like 2
Δημοσ.

πάντως παίζει να έχουν και δίκιο για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, το λέει καθαρά εδώ

το λέει ξεκάθαρα

CRC/HEC etc errors can also be a result of interference on the line. A popular culprit around christmas is flashing xmas tree lights.

Τηλέφωνο σε Forthnet:

- Γεια σας, έχω απαράδεκτα χαμηλές ταχύτητες στο ίντερνετ.

- Έχετε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι; 

- Φυσικά...

- Ε, γι' αυτό...

Να ήταν μόνο η φόρθνετ όλες οι εταιρείες το ίδιο παραμύθι λένε :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Ρε λες το πρόβλημα με το WiFi μου να σχετίζετε με τους Μ@λ@κες στις ειδήσεις που μου ανάβουν τα Λαμπάκια καθημερινά ?!?!?

:D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...