Προς το περιεχόμενο

Το τροφοδοτικό του PC μας.

jimzak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Επικοινώνησε με την Thermaltake. Λογικά θα σου στείλουν άλλο καλώδιο. 

Δεν ειναι μονο το καλωδιο , εχει καει και η αντιθετη πλευρα . Εκει που κουμπωνει το καλωδιο 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, argosixna είπε

Δεν ειναι μονο το καλωδιο , εχει καει και η αντιθετη πλευρα . Εκει που κουμπωνει το καλωδιο 

Ε είπα και εγώ. Μόνο το καλώδιο?

Πας για αντικατάσταση. Επικοινώνησε πρώτα να δούμε τι θα σου πούνε. Πιθανόν να σου ζητήσουν κάποια πράγματα όπως φωτό, serial number, απόδειξη(ελπίζω να την έχεις).

17 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ε είπα και εγώ. Μόνο το καλώδιο?

Πας για αντικατάσταση. Επικοινώνησε πρώτα να δούμε τι θα σου πούνε. Πιθανόν να σου ζητήσουν κάποια πράγματα όπως φωτό, serial number, απόδειξη(ελπίζω να την έχεις).

Μολις εστειλα μηνυμα στην εταιρεια , θα περιμενω να δω τι θα μου πουνε. 

Μου εκανε εντυπωση που μου ειπανε απο το μαγαζι οτι δεν αξιζει να το στειλουμε γτ δεν θα το καλυψουν.. Τι την εχει την εγγυηση αν οχι γι αυτα τα προβληματα?

Ευχαριστω!

• 1 μήνα μετά...

Κάτι που έπαθα εχθές και δεν το περίμενα.

Στο μικρό PC είχα ένα Enermax 525W semi modular, το οποίο αντικατέστησα με ένα BeQuiet! Pure power 11 400W gold. Βγάζω το παλιό, κρατάω τα δικά του SATA καλώδια στη θέση τους, βάζω το Bequiet, το πριζώνω στο mobo, πριζώνω και τα SATA, το μηχάνημα δεν παίρνει μπρος. Μετά από κανένα δίωρο και αφού δοκίμασα διάφορα, κατάλαβα ότι τα καλώδια του enermax δεν δούλευαν με το Bequiet. Κουφό μου φάνηκε.

2 ώρες πριν, Voodooman είπε

Κάτι που έπαθα εχθές και δεν το περίμενα.

Στο μικρό PC είχα ένα Enermax 525W semi modular, το οποίο αντικατέστησα με ένα BeQuiet! Pure power 11 400W gold. Βγάζω το παλιό, κρατάω τα δικά του SATA καλώδια στη θέση τους, βάζω το Bequiet, το πριζώνω στο mobo, πριζώνω και τα SATA, το μηχάνημα δεν παίρνει μπρος. Μετά από κανένα δίωρο και αφού δοκίμασα διάφορα, κατάλαβα ότι τα καλώδια του enermax δεν δούλευαν με το Bequiet. Κουφό μου φάνηκε.

Εδω καποιες φορες δεν δουλευουν καλώδια απο διαφορετικά μοντέλα της ιδιας εταιρίας! Παλι καλά που δεν σου εκαψε τιποτα.

• Like 1

Καταρχάς Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!

Μπράβο σου φίλε μου! Πάρα πολύ καλοφτιαγμένο thread και πολύ βοηθητικό. Γενικώς για το θέμα ποιότητας πάντως πιστεύω ότι είναι αξιόπιστη η λίστα του linusTechTips εσύ τι λές....Ορίστε και η λίστα https://linustechtips.com/topic/1116640-psucultists-psu-tier-list/ 

Μου ηρθε χτες το 400αρι power 9 της be quiet και εχω κατι αποριες...
Για αρχη, οταν ξεκιναει το pc κανει εναν πολυ εντονο ηχο για 2-3 δευτερα, σαν να φυσαει τον αερα εξω. Το κανει και σε εσας? Γιατι δεν το λες και quiet αυτο :P
Μετα, μου την εδωσε το οτι εχει σε καθε καλωδιο του τα molex και τα sata μαζι. Στο ενα ειναι 1 molex + 2 sata και στο αλλο 1 molex + 3 sata. Τοσο δυσκολο εινια να τα βαλουν ανα κατηγορια. οπως τα ειχε ας πουμε... το tagan πριν 12+ χρονια? Επισης μου φαινονται πιο κοντα.
Παρατηρησα επισης οτι βγαζει 2 8αρια pcix. Ποιος θα εμπιστευτει 400αρι τροφοδοτικο σε καρτα που θελει 2 8αρια pcix? Καλυτερα να βαζανε ενα και το αλλο να το κανανε με 2-3 ακομα sata.
Τελος, εχει μια μυρωδια περιεργη, αλλα φανταζομαι οτι εινια επειδη ειναι ακομα καινουριο. 

Long story short, δεν βλεπω κατι το τρομερο πανω του, ή τουλαχιστον κατι που θα με εκανε να το προτιμησω αντι ενος corsair ή ενος thermaltake στα ιδια λεφτα και με ιδια watt.

7 λεπτά πριν, jim_p είπε

οταν ξεκιναει το pc κανει εναν πολυ εντονο ηχο για 2-3 δευτερα, σαν να φυσαει τον αερα εξω. Το κανει και σε εσας?

Ναι.

7 λεπτά πριν, jim_p είπε

εχει μια μυρωδια περιεργη, αλλα φανταζομαι οτι εινια επειδη ειναι ακομα καινουριο. 

Σε 2 μήνες το πολύ θα φύγει.

32 λεπτά πριν, jim_p είπε

Για αρχη, οταν ξεκιναει το pc κανει εναν πολυ εντονο ηχο για 2-3 δευτερα, σαν να φυσαει τον αερα εξω. Το κανει και σε εσας? Γιατι δεν το λες και quiet αυτο :P
Μετα, μου την εδωσε το οτι εχει σε καθε καλωδιο του τα molex και τα sata μαζι. Στο ενα ειναι 1 molex + 2 sata και στο αλλο 1 molex + 3 sata. Τοσο δυσκολο εινια να τα βαλουν ανα κατηγορια. οπως τα ειχε ας πουμε... το tagan πριν 12+ χρονια? Επισης μου φαινονται πιο κοντα.
Παρατηρησα επισης οτι βγαζει 2 8αρια pcix. Ποιος θα εμπιστευτει 400αρι τροφοδοτικο σε καρτα που θελει 2 8αρια pcix? Καλυτερα να βαζανε ενα και το αλλο να το κανανε με 2-3 ακομα sata.
Τελος, εχει μια μυρωδια περιεργη, αλλα φανταζομαι οτι εινια επειδη ειναι ακομα καινουριο. 

Long story short, δεν βλεπω κατι το τρομερο πανω του, ή τουλαχιστον κατι που θα με εκανε να το προτιμησω αντι ενος corsair ή ενος thermaltake στα ιδια λεφτα και με ιδια watt.

Το θέμα με τα καλώδια το έχω και εγώ, από την άλλη κάθε χρήστης έχεις διαφορετικές ανάγκες. Τι να πρωτοκάνει η κάθε εταιρία; Βάζουν μία διάταξη που πιστεύουν ότι θα καλύψει όσο περισσότερους χρήστες γίνεται και αυτό ήταν.

Εμένα αυτόν τον έντονο ήχο τον έκανε μερικές φορές στα πρώτα μπουταρίσματα, μετά τον σταμάτησε. Και δεν μυρισε καθόλου ούτε στην αρχή, ούτε τώρα.

Από εκεί και πέρα ούτε και εγώ είδα στο δικό  μου κάτι το γουάου. Αλλά gold είναι, δεν ακούγεται κιχ, οπότε κάνει αυτά που περίμενα. Δεν νομίζω να είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας  του. Μιλάμε για τροφοδοτικά υψηλού επιπέδου, οπότε μάλλον αγοράζουμε την μάρκα που μας κάνει κλικ.

1 ώρα πριν, jim_p είπε

Ακούγεται μόνο στην αρχή ή και μετά?

Ούτε στην αρχή θα πρέπει να ακούγεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...