Προς το περιεχόμενο

Το τροφοδοτικό του PC μας.

jimzak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Στις 19/7/2020 στις 5:29 ΜΜ, Levs είπε

Παρακαλώ να μου απαντήσουν οι κάτοχοι τροφοδοτικών Corsair tx 750m και όσοι άλλοι γνωρίζουν φυσικά, αν είναι φυσιολογικό το "κλικ" που ακούγεται από το τροφοδοτικό όταν ανοίγω και κλείνω τον υπολογιστή. ;

Στις 19/7/2020 στις 6:00 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε

Ναι είναι φυσιολογικό.

Ακούγεται και στο RM850x που έχω εγώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πως μπορούμε να ελέγξουμε αν λειτουργεί καλά ένα τροφοδοτικό υπολογιστή όταν δεν υπάρχει διαθέσιμος υπολογιστής για να συνδεθεί;

Μπορω να το συνδέσω στην πρίζα και να μετρήσω με το πολυμετρο αν στους ακροδέκτες εμφανίζει την αναγραφομενη ταση εξόδου;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση αν μπορειτε να βοηθήσετε. Έχω έναν fx 8350 16 ram , gpu gtx1050 4gb. Σκέφτομαι να πάρω ένα τροφοδοτικό της be quiet sta 600watt. Φτάνει πιστεύετε η δν είναι αρκετό?

46 λεπτά πριν, Giame είπε

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση αν μπορειτε να βοηθήσετε. Έχω έναν fx 8350 16 ram , gpu gtx1050 4gb. Σκέφτομαι να πάρω ένα τροφοδοτικό της be quiet sta 600watt. Φτάνει πιστεύετε η δν είναι αρκετό?

ειναι υπεραρκετο!

Γιατί πήρα σε ένα γνωστό κατάστημα ήθελα να πάρω το 500αρι και Μ λέει θα το κάψεις στην πρώτη βδομάδα του λέω το 600αρι? μου λέει είσαι στα όρια και λέω πως γίνεται αφού διάφορα σάιτ που χρησιμοποιώ Μ βγάζουν λιγότερο.

18 λεπτά πριν, Giame είπε

Γιατί πήρα σε ένα γνωστό κατάστημα ήθελα να πάρω το 500αρι και Μ λέει θα το κάψεις στην πρώτη βδομάδα του λέω το 600αρι? μου λέει είσαι στα όρια και λέω πως γίνεται αφού διάφορα σάιτ που χρησιμοποιώ Μ βγάζουν λιγότερο.

πλαισιο ειναι αυτο να πουλησει θελει....εγω ειχα 2600 με 5700xt σε 550 τροφοδοτικο.....τι λες;αντεχει το 600αρι σου;

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους. 1ο μου ποστ στο συγκεκριμενο θεμα γιαυτο δειξτε επιεικεια :P

Εστησα το pc μου το 2008 και ειχα βαλει τοτε ενα tagan 600w*. Πριν ~1 μηνα παρεδωσε πνευμα, μετα απο 12,5 χρονια χρησης και, λογω ελλειψης χρηματων, το αντικατεστησα με ενα παλιο hec των 380w που ειχα στην ακρη για να κανω ισα ισα τη δουλεια μου. Το συστημα μου ειναι ενας intel core 2 duo e4500, 4gb ram, μια nvidia gt210 (αντικατεστησε μια καμμενη ati 3850 της εποχης), ενας ssd και ενας hdd. 

Επειδη προγραμματιζω να κανω αναβαθμηση σε ryzen 5 ή i5 τους επομενους μηνες, θελω να παρω κατι απλο για να κρατησω το παλιο συστημα σε λειτουργια. Και σημερα επεσα πανω σε αυτη** την προσφορα του eshop. Αξιζει να το κανω? Θελω απλα κατι αξιοπρεπες.

https://www.e-shop.gr/tagan-tg600-u33-600w-2-force-ii-p-PER.700668

** https://www.e-shop.gr/psu-cougar-vtc500-500w-80-plus-p-PER.644438

Επεξ/σία από jim_p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jim_p είπε

Καλημερα σε ολους. 1ο μου ποστ στο συγκεκριμενο θεμα γιαυτο δειξτε επιεικεια :P

Εστησα το pc μου το 2008 και ειχα βαλει τοτε ενα tagan 600w*. Πριν ~1 μηνα παρεδωσε πνευμα, μετα απο 12,5 χρονια χρησης και, λογω ελλειψης χρηματων, το αντικατεστησα με ενα παλιο hec των 380w που ειχα στην ακρη για να κανω ισα ισα τη δουλεια μου. Το συστημα μου ειναι ενας intel core 2 duo e4500, 4gb ram, μια nvidia gt210 (αντικαταστασε μια καμμενη ati 3850 της εποχης), ενας ssd και ενας hdd. 

Επειδη προγραμματιζω να κανω αναβαθμηση σε ryzen 5 ή i5 τους επομενους μηνες, θελω να παρω κατι απλο για να κρατησω το παλιο συστημα σε λειτουργια. Και σημερα επεσα πανω σε αυτη** την προσφορα του eshop. Αξιζει να το κανω? Θελω απλα κατι αξιοπρεπες.

https://www.e-shop.gr/tagan-tg600-u33-600w-2-force-ii-p-PER.700668

** https://www.e-shop.gr/psu-cougar-vtc500-500w-80-plus-p-PER.644438

Δεν ειναι άσχημη προσφορά αλλά με δυο χρόνια εγγύηση μου φαίνεται λίγη, κοίταξε αν μπορείς κάποιο με 5-7 έτη. Εφόσον θα πας σε αναβάθμιση να σου προτείνω Ryzen pro 3 ή Ryzen pro 5 χαμηλή κατανάλωση, κρυπτογράφηση μνήμης - ecc. Επουδενί δεν θα πήγαινα σε Ιντελ με τριπλάσια κατανάλωση αυτήν την περίοδο. 

Επεξ/σία από nick0lis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θελω να κρατησω το τροφοδοτικο για τον επεξεργαστη (και το συστημα) που θα εχω οταν κανω την αναβαθμηση. Θελω κατι οικονομικο κυριως για να το βαλω στο συστημα που εχω τωρα για να μου μεινει. Μετα την αναβαθμηση, αυτο το συστημα θα μπει στην ακρη και θα εκτελει χρεη nas.

Οι ryzen που προταθηκαν εχουν και gpu πανω τους? Γιατι πρωτη φορα τους βλεπω και ενας απο τους λογους που θα πηγαινα σε intel σημερα ειναι η gpu που εχουν. Παιχνιδια δεν παιζω πια.

Επεξ/σία από jim_p

50 λεπτά πριν, jim_p είπε

Δεν θελω να κρατησω το τροφοδοτικο για τον επεξεργαστη (και το συστημα) που θα εχω οταν κανω την αναβαθμηση. Θελω κατι οικονομικο κυριως για να το βαλω στο συστημα που εχω τωρα για να μου μεινει. Μετα την αναβαθμηση, αυτο το συστημα θα μπει στην ακρη και θα εκτελει χρεη nas.

Οι ryzen που προταθηκαν εχουν και gpu πανω τους? Γιατι πρωτη φορα τους βλεπω και ενας απο τους λογους που θα πηγαινα σε intel σημερα ειναι η gpu που εχουν. Παιχνιδια δεν παιζω πια.

Ναι έχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...