Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 19/7/2020 στις 5:29 ΜΜ, Levs είπε Παρακαλώ να μου απαντήσουν οι κάτοχοι τροφοδοτικών Corsair tx 750m και όσοι άλλοι γνωρίζουν φυσικά, αν είναι φυσιολογικό το "κλικ" που ακούγεται από το τροφοδοτικό όταν ανοίγω και κλείνω τον υπολογιστή. ; Στις 19/7/2020 στις 6:00 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε Ναι είναι φυσιολογικό. Ακούγεται και στο RM850x που έχω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmaster2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 το relay είναι από το ntc thermistor και είναι φυσιολογικό έτσι κάνει https://www.tomshardware.com/reviews/power-supplies-101,4193-9.html https://linustechtips.com/main/topic/902656-seasonic-focus-plus-gold-750w-single-click-sound-when-pc-is-onoff/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Πως μπορούμε να ελέγξουμε αν λειτουργεί καλά ένα τροφοδοτικό υπολογιστή όταν δεν υπάρχει διαθέσιμος υπολογιστής για να συνδεθεί; Μπορω να το συνδέσω στην πρίζα και να μετρήσω με το πολυμετρο αν στους ακροδέκτες εμφανίζει την αναγραφομενη ταση εξόδου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
montenegro100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 πως μπορώ να καταλάβω αν το τροφοδοτικοί είναι επαρκείς για την κάρτα γραφικών?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giame Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση αν μπορειτε να βοηθήσετε. Έχω έναν fx 8350 16 ram , gpu gtx1050 4gb. Σκέφτομαι να πάρω ένα τροφοδοτικό της be quiet sta 600watt. Φτάνει πιστεύετε η δν είναι αρκετό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, Giame είπε Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση αν μπορειτε να βοηθήσετε. Έχω έναν fx 8350 16 ram , gpu gtx1050 4gb. Σκέφτομαι να πάρω ένα τροφοδοτικό της be quiet sta 600watt. Φτάνει πιστεύετε η δν είναι αρκετό? ειναι υπεραρκετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giame Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Γιατί πήρα σε ένα γνωστό κατάστημα ήθελα να πάρω το 500αρι και Μ λέει θα το κάψεις στην πρώτη βδομάδα του λέω το 600αρι? μου λέει είσαι στα όρια και λέω πως γίνεται αφού διάφορα σάιτ που χρησιμοποιώ Μ βγάζουν λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Giame είπε Γιατί πήρα σε ένα γνωστό κατάστημα ήθελα να πάρω το 500αρι και Μ λέει θα το κάψεις στην πρώτη βδομάδα του λέω το 600αρι? μου λέει είσαι στα όρια και λέω πως γίνεται αφού διάφορα σάιτ που χρησιμοποιώ Μ βγάζουν λιγότερο. πλαισιο ειναι αυτο να πουλησει θελει....εγω ειχα 2600 με 5700xt σε 550 τροφοδοτικο.....τι λες;αντεχει το 600αρι σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giame Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Πιστεύω αντέχει ναι οι ραιζεν εξάλλου είναι μικρή κατανάλωσης. Εγώ δν θ πήγαινα σε μεγαλύτερη αυτοί με βάλανε σε σκέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους. 1ο μου ποστ στο συγκεκριμενο θεμα γιαυτο δειξτε επιεικεια Εστησα το pc μου το 2008 και ειχα βαλει τοτε ενα tagan 600w*. Πριν ~1 μηνα παρεδωσε πνευμα, μετα απο 12,5 χρονια χρησης και, λογω ελλειψης χρηματων, το αντικατεστησα με ενα παλιο hec των 380w που ειχα στην ακρη για να κανω ισα ισα τη δουλεια μου. Το συστημα μου ειναι ενας intel core 2 duo e4500, 4gb ram, μια nvidia gt210 (αντικατεστησε μια καμμενη ati 3850 της εποχης), ενας ssd και ενας hdd. Επειδη προγραμματιζω να κανω αναβαθμηση σε ryzen 5 ή i5 τους επομενους μηνες, θελω να παρω κατι απλο για να κρατησω το παλιο συστημα σε λειτουργια. Και σημερα επεσα πανω σε αυτη** την προσφορα του eshop. Αξιζει να το κανω? Θελω απλα κατι αξιοπρεπες. * https://www.e-shop.gr/tagan-tg600-u33-600w-2-force-ii-p-PER.700668 ** https://www.e-shop.gr/psu-cougar-vtc500-500w-80-plus-p-PER.644438 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Όχι κάτι λιγότερο από αυτό https://www.skroutz.gr/s/14158545/Be-Quiet-System-Power-9-500W.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jim_p είπε Καλημερα σε ολους. 1ο μου ποστ στο συγκεκριμενο θεμα γιαυτο δειξτε επιεικεια Εστησα το pc μου το 2008 και ειχα βαλει τοτε ενα tagan 600w*. Πριν ~1 μηνα παρεδωσε πνευμα, μετα απο 12,5 χρονια χρησης και, λογω ελλειψης χρηματων, το αντικατεστησα με ενα παλιο hec των 380w που ειχα στην ακρη για να κανω ισα ισα τη δουλεια μου. Το συστημα μου ειναι ενας intel core 2 duo e4500, 4gb ram, μια nvidia gt210 (αντικαταστασε μια καμμενη ati 3850 της εποχης), ενας ssd και ενας hdd. Επειδη προγραμματιζω να κανω αναβαθμηση σε ryzen 5 ή i5 τους επομενους μηνες, θελω να παρω κατι απλο για να κρατησω το παλιο συστημα σε λειτουργια. Και σημερα επεσα πανω σε αυτη** την προσφορα του eshop. Αξιζει να το κανω? Θελω απλα κατι αξιοπρεπες. * https://www.e-shop.gr/tagan-tg600-u33-600w-2-force-ii-p-PER.700668 ** https://www.e-shop.gr/psu-cougar-vtc500-500w-80-plus-p-PER.644438 Δεν ειναι άσχημη προσφορά αλλά με δυο χρόνια εγγύηση μου φαίνεται λίγη, κοίταξε αν μπορείς κάποιο με 5-7 έτη. Εφόσον θα πας σε αναβάθμιση να σου προτείνω Ryzen pro 3 ή Ryzen pro 5 χαμηλή κατανάλωση, κρυπτογράφηση μνήμης - ecc. Επουδενί δεν θα πήγαινα σε Ιντελ με τριπλάσια κατανάλωση αυτήν την περίοδο. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από nick0lis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν θελω να κρατησω το τροφοδοτικο για τον επεξεργαστη (και το συστημα) που θα εχω οταν κανω την αναβαθμηση. Θελω κατι οικονομικο κυριως για να το βαλω στο συστημα που εχω τωρα για να μου μεινει. Μετα την αναβαθμηση, αυτο το συστημα θα μπει στην ακρη και θα εκτελει χρεη nas. Οι ryzen που προταθηκαν εχουν και gpu πανω τους? Γιατι πρωτη φορα τους βλεπω και ενας απο τους λογους που θα πηγαινα σε intel σημερα ειναι η gpu που εχουν. Παιχνιδια δεν παιζω πια. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 50 λεπτά πριν, jim_p είπε Δεν θελω να κρατησω το τροφοδοτικο για τον επεξεργαστη (και το συστημα) που θα εχω οταν κανω την αναβαθμηση. Θελω κατι οικονομικο κυριως για να το βαλω στο συστημα που εχω τωρα για να μου μεινει. Μετα την αναβαθμηση, αυτο το συστημα θα μπει στην ακρη και θα εκτελει χρεη nas. Οι ryzen που προταθηκαν εχουν και gpu πανω τους? Γιατι πρωτη φορα τους βλεπω και ενας απο τους λογους που θα πηγαινα σε intel σημερα ειναι η gpu που εχουν. Παιχνιδια δεν παιζω πια. Ναι έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστω. Για τις αποριες που εχω για τις cpu θα ανοιξω ενα θεμα οταν χρειαστει. Το cougar τωρα που δινει το eshop να το παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα