Προς το περιεχόμενο

Το τροφοδοτικό του PC μας.

jimzak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/4/2019 στις 3:11 ΜΜ, grmaster2 είπε

Τα 450w είναι αρκετά

Οπότε

Corsair RMx

BitFenix Whisper M

Straight Power 11

BitFenix Formula Gold

CoolerMaster V

αλλιώς τα κλασσικά pure power 11 και corsair cx

κινήσου στα 550w

και το formula δεν είναι modular

Επεξ/σία από grmaster2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kostasSTi είπε

Καλησπέρα,

Τι τροφοδοτικό προτείνετε για το σύστημα της υπογραφής; Modular κατά προτίμηση.

η φθηνότερη επιλογή στην περίπτωση σου είναι το corsair VS650W 80+

αν δεν έχεις ανεβάσει ρεύματα πάνω από τα εργοστασιακά στο 6700K θα σε καλύψει άνετα

ποιο vs τώρα πραγματικά ότι να ναι προτείνεται. Αυτά που σου πρότεινα είναι τα καλύτερα (ηλεκτρικά όχι βάση watt μόνο) ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν καλύτερα στο σύστημα σου, το vs650 δεν έχει λόγο ύπαρξης σαν τροφοδοτικό. Και το focus plus έχει δυστυχώς φάει κράξιμο λόγο ότι το OPP δεν δουλεύει σωστά.

49 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

η φθηνότερη επιλογή στην περίπτωση σου είναι το corsair VS650W 80+

αν δεν έχεις ανεβάσει ρεύματα πάνω από τα εργοστασιακά στο 6700K θα σε καλύψει άνετα

Πολλά παράπονα διαβάζω για ελλατωματικά κομμάτια. Δε με πειράζει αν είναι κάτι ακριβότερο, αρκεί να είναι σταθερό και να μην έχω θέματα.

1 λεπτό πριν, kostasSTi είπε

Πολλά παράπονα διαβάζω για ελλατωματικά κομμάτια. Δε με πειράζει αν είναι κάτι ακριβότερο, αρκεί να είναι σταθερό και να μην έχω θέματα.

Πουλάει πολλαπλάσια κομμάτια από άλλα γι'αυτό και διαβάζεις περισσότερα παράπονα.

Πάρε τότε κάποιο gold 600-650w

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που σου πρότεινε ο @grmaster2 είναι όλα καλά και γύρω στο 100ρικο.

Το vs ξαναλέω με το αυτοκόλλητο το γκρι είναι πολύ καλλίτερο από το παλιό και κάνει γύρω στα 50.

Έχει περισσότερα aber στις γραμμές απο το παλλιο ,  απο capxon+jun fu china capacitors τους άλλαξαν σε teapo που δεν είναι top άλλα σαφώς καλύτεροι, έχει παραπάνω ψυχτρα και καλύτερα fet.

Οτι πρεπει για pc γραφείου και για gaming oxi me καρτεs τυπου 1080 ti και 24 ωρες το 24ωρο.

Επεξ/σία από boombastik

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Le 18/04/2019 à 20:31, grmaster2 a déclaré

qui vs maintenant vraiment qui est suggéré. Ce que je vous ai suggéré est le meilleur (pas uniquement la base en watts électriques) pour qu'ils puissent mieux répondre à votre système, le vs650 n'a aucune raison d'exister en tant qu'alimentation. Et le focus plus s'est malheureusement estompé car la PPO ne fonctionne pas correctement. Lucky Patcher 9Apps VidMate

J'utilise vs650 pour la nourriture, des conseils?

Επεξ/σία από rossi123

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αυτο το τροφοδοτικο https://www.e-shop.gr/psu-corsair-hx620w-modular-power-supply-p-PER.700194  ανταποκρινετε στο συστημα της υπογραφής μου?, το τροφοδοτικό ουτε θυμαμε ποσα χρονια το εχω, μπορει και 10χρονια...το ειχα παρει τοτε απο εσοπ στα 120€.

Οταν πηρα την καρτα γραφικών πριν 1 μηνα (1060 gtx 6giga) μου ειπαν οτι το τροφοδοτικο μπορει να μην ειναι συμβατό και να μου δημιουργήσει θεμα, να διαθέσω  100€-120€ να παρω άλλο ή με καλυπτει αυτο?

Επεξ/σία από GIANNIS400

17 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

Παιδια αυτο το τροφοδοτικο https://www.e-shop.gr/psu-corsair-hx620w-modular-power-supply-p-PER.700194  ανταποκρινετε στο συστημα της υπογραφής μου?, το τροφοδοτικό ουτε θυμαμε ποσα χρονια το εχω, μπορει και 10χρονια...το ειχα παρει τοτε απο εσοπ στα 120€.

Οταν πηρα την καρτα γραφικών πριν 1 μηνα (1060 gtx 6giga) μου ειπαν οτι το τροφοδοτικο μπορει να μην ειναι συμβατό και να μου δημιουργήσει θεμα, να διαθέσω  100€-120€ να παρω άλλο ή με καλυπτει αυτο?

Παλιό αλλά μια χαρά ΙΜΗΟ.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Παλιό αλλά μια χαρά ΙΜΗΟ.

Αφου σου λέω δεν θυμαμαι ποτε το πηρα, νομιζω 2009, βρηκα κριτικες μελών για το συγκεκριμενο του 2006. 

Οταν λες IMHO τι εννοείς φιλαράκι?

Δλδ λες να μην καταφύγω με  το πακετο της υπογραφης μου σε κανα platinum ή gold 650αρι

Επεξ/σία από GIANNIS400

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, είχα από το 2013 το corsair gs770 το οποίο έχει 3 ετή εγγύηση και κάηκε πρόσφατα.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο 500-600w αξιόπιστο με μεγάλη εγγύηση για  σύστημα με 2 sata hds, 2 ssds, amd a10-5800k (onboard graphics). Το ποσό που διαθέτω είναι 75-100€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...