planetman Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέσα δεν έχει κανέναν αντάπτορα. Δεν καταλαβαίνω γιατί λες "ανταπτορα από 2 εξαπινα σε ένα οκταπινο". Δεν μου περισσεύουν 2 6πινα αλλά 1 6πινο. Υπάρχουν δηλαδή 2 6πινα ξεχωριστά καλώδια και 1 8πινο. Οπότε συνδέω το 8πινο και μου μένει 1 εξάπινο. Επίσης το τροφοδοτικό έχει 2 εξόδους για pci-e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, planetman είπε Μέσα δεν έχει κανέναν αντάπτορα. Δεν καταλαβαίνω γιατί λες "ανταπτορα από 2 εξαπινα σε ένα οκταπινο". Δεν μου περισσεύουν 2 6πινα αλλά 1 6πινο. Υπάρχουν δηλαδή 2 6πινα ξεχωριστά καλώδια και 1 8πινο. Οπότε συνδέω το 8πινο και μου μένει 1 εξάπινο. Επίσης το τροφοδοτικό έχει 2 εξόδους για pci-e. Κάτσε, να βαλεις μια κάρτα με δυο οκταπινα δεν λες; Και έχεις δυο εξαπινα και ένα οκταπινο; Στην τελική βάζεις ανταπτορα από εξαπινο σε οκταπινο και δουλεύει, σαν αυτό που λινκαρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω 2 εξάπινα και ένα οκτάπινο καλώδια αλλά το τροφοδοτικό έχει 2 εξόδους Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από planetman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Αν δε κάνω λάθος το 8pin είναι fixed καλώδιο όπως το 24pin κτλ...σωστα; Άρα με τα δύο 6pin που περισσεύουν, θα πάρεις ανταπτορα, θα τα ενώσεις και θα φτιάξεις ακόμα ένα 8pin. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα απλουστεύσω την ερώτηση επειδή δε συνεννοούμαστε: Το εξάπινο μπορεί να γίνει 8πινο με αυτό; https://www.ebay.com/itm/6-pin-to-8-pin-PCI-Express-Power-Converter-Cable-for-GPU-Video-Card-PCIE-PCI-E/112790848614?hash=item1a42dbc466:g:--oAAOSwtc1aoe9P από άποψη ενεργειακή εννοώ... Κάτι διάβασα πως στο στροφοδοτικό η μία pci-e έξοδος είναι low power κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από planetman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, planetman είπε Θα απλουστεύσω την ερώτηση επειδή δε συνεννοούμαστε: Το εξάπινο μπορεί να γίνει 8πινο με αυτό; https://www.ebay.com/itm/6-pin-to-8-pin-PCI-Express-Power-Converter-Cable-for-GPU-Video-Card-PCIE-PCI-E/112790848614?hash=item1a42dbc466:g:--oAAOSwtc1aoe9P από άποψη ενεργειακή εννοώ... Κάτι διάβασα πως στο στροφοδοτικό η μία pci-e έξοδος είναι low power κάτι τέτοιο. Ναι μπορεί, ξεγελάει την κάρτα αλλά κάνει τα πράγματα χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μα αν βάλω το ένα 8πινο, μου μένει ΜΙΑ έξοδος για 6πινο, αυτό λέω τόση ώρα, δεν μου περισσεύουν 2 εξάπινα αλλά ΕΝΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, planetman είπε Μα αν βάλω το ένα 8πινο, μου μένει ΜΙΑ έξοδος για 6πινο, αυτό λέω τόση ώρα, δεν μου περισσεύουν 2 εξάπινα αλλά ΕΝΑ! Άρα έχεις ένα 6πινο και ένα 6/8πινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmaster2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 το τροφοδοτικό έχει για pci ένα 6pin και ένα 8pin. Με αυτά θα δουλέψεις μην κάνεις πειραματισμούς. Οι πιο πολλές κάρτες ένα 8πιν θέλουν ακόμα και οι καινούριες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δείτε εδώ, ουσιαστικά δύο 8πινα θέλει η 2080ti και όλες οι vega. http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm Η απορία μου δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες που έπαιξε σε προσφορά η vega 64 και επειδή κάποια στιγμή θα αλλάξω κάρτα γραφικών. Και όπως φαίνεται θα χρειαζόμουν δύο 8πινα που δεν έχω. Και εννοείται μιλάμε για μια κάρτα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από planetman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmaster2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Σε αυτήν την περίπτωση θα πάρεις άλλο τροφοδοτικό. Δεν πιστεύω να περιμένεις να τρέξεις την vega με αυτήν την αρχαιολογία του 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Να σου πω την αλήθεια από τη μία θίχτηκα και από την άλλη μου έλυσες μια μεγάλη απορία. Έψαχνα τόσες μέρες να δω πότε είχα αγοράσει το τροφοδοτικό και δεν είχα ιδέα! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Παρατήρησα κάποιες αλλαγές σε 2 τροφοδοτικά και τις παραθέτω: Τα κανουργια τροφοδοτικά της corsair vs (τα φτηνά) version 2 βγάζουν περισσότερα aber στις γραμμές τροφοδοσίας και όλοι οι πυκνωτές απο capxon εγιναν εξολοκλήρου (δεν εχει καμια αλλη μαρκα) teapo sc 2000h 105 με oem την HEC και εχουν ψυχτρα στο rectifier bridge(τα παλιά δεν έχουν). Τα thermatake berlin etc αλλαξαν πυκνωτες απο aishi σε jun-fu+ suscon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Θα ήθελα να ρωτησω κάτι. Με ενα τροφοδοτικό σαν αυτό https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001015. Θα με καλυψει για ενα νεο συστημα με ryzen 2600 , 16 gb ram και μια gtx 1660ti ? Είδα οτι η 1660ti έχει 8pin για τροφοδοσία. Το τροφοδοτικό μου βγάζει 6 pin για την κάρτα γραφικών. Με μετατροπέα 6pin σε 8pin θα υπάρχει πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 αυτό ειναι ένα τροφοδοτικό atx 2.2 10 ετων για core 2 duo. θεωρώ ότι ειναι ανεπαρκές αμφιβάλλω αν εχει το κατάλληλο transient recovery time για να διαχειριστεί ένα τέτοιο σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα