Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, vardaloupas είπε Καλημέρα και από εμένα Έχω λόγο να προτιμήσω ένα από τα δύο παρακάτω τροφοδοτικά; υπάρχει διαφορά στην τιμή! https://www.skroutz.gr/s/11452904/Corsair-HX-Series-HX1000.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/5240127/Corsair-HXi-Series-HX1000i.html?from=account_favorites Ευχαριστώ Το δευτερο τροφοδοτικο εχει το προγραμμα της Corsair το corsair link με το οποιο υποτιθεται οτι τσεκαρεις διαφορα στοιχεια οπως τι καταναλωση/watts τρωει το συστημα σου οποιαδηποτε ωρα και στιγμη,μονο αυτο το προγραμμα ελεγχου πληρωνεις. Αν δεν σε ενδιαφερει,προφανως και αγοραζεις το φθηνοτερο. 3
vardaloupas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 3:56 ΜΜ, Fulgore είπε Το δευτερο τροφοδοτικο εχει το προγραμμα της Corsair το corsair link με το οποιο υποτιθεται οτι τσεκαρεις διαφορα στοιχεια οπως τι καταναλωση/watts τρωει το συστημα σου οποιαδηποτε ωρα και στιγμη,μονο αυτο το προγραμμα ελεγχου πληρωνεις. Αν δεν σε ενδιαφερει,προφανως και αγοραζεις το φθηνοτερο. Έκλεισε το φτηνό..... δεν υπάρχει περίπτωση να τσεκάρω τίποτα και να ασχοληθώ..... Ευχαριστώ!
ExTaCy1337 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στα παιδιά. Έχω ένα θέματακι. Πήγα να αναστήσω ένα παλιό PC και κολλάει εντελώς είτε σε Ubuntu είτε σε win 10 fresh install. Σε πολύ απλά πράγματα π.χ. Download αρχείου η στα Ubuntu όταν έκανα κάτι update στο terminal ή όταν πήγα από 16 version σε 18 random γενικά. Ο δίσκος 100% health με 0 bad sectors, ram memtest86 20 ώρες 0 errors. Μηπως είναι τροφοδοτικό; είδα αυτό το είχα στο desktop μερικά λεπτά. Sorry δεν είχε ίντερνετ το PC εκείνη την στιγμή και έβγαλα από κινητό.. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από ExTaCy1337
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπέρα στα παιδιά. Έχω ένα θέματακι. Πήγα να αναστήσω ένα παλιό PC και κολλάει εντελώς είτε σε Ubuntu είτε σε win 10 fresh install. Σε πολύ απλά πράγματα π.χ. Download αρχείου η στα Ubuntu όταν έκανα κάτι update στο terminal ή όταν πήγα από 16 version σε 18 random γενικά. Ο δίσκος 100% health με 0 bad sectors, ram memtest86 20 ώρες 0 errors. Μηπως είναι τροφοδοτικό; είδα αυτό το είχα στο desktop μερικά λεπτά. Sorry δεν είχε ίντερνετ το PC εκείνη την στιγμή και έβγαλα από κινητό.. Αν αυτά που βλέπουμε σαν μετρήσεις ισχύουν, ναι. Τι τροφοδοτικό είναι;
ExTaCy1337 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αν αυτά που βλέπουμε σαν μετρήσεις ισχύουν, ναι. Τι τροφοδοτικό είναι; CHIEFTEC GPS-550AB 550W ειναι το τροφοδοτικο φιλε μου
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε CHIEFTEC GPS-550AB 550W ειναι το τροφοδοτικο φιλε μου Δεν το λες και άσχημο. Δοκίμασε με δανεικό να δεις αν στρώσει.
larathabal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Αν αυτά που βλέπουμε σαν μετρήσεις ισχύουν, ναι. Τι τροφοδοτικό είναι; ο καλυτερος τροπος να μετρησεις τασεις και ρευματα ειναι με ενα πολυμετρο. Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα λογισμικο μπορει αποτελεσματικα να δειξει ενδειξεις, χωρις να βαλει ακροδεκτες. Οσο για την μαρκα του τροφοδοτικου κρατω επιφυλαξεις.
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, larathabal είπε ο καλυτερος τροπος να μετρησεις τασεις και ρευματα ειναι με ενα πολυμετρο. Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα λογισμικο μπορει αποτελεσματικα να δειξει ενδειξεις, χωρις να βαλει ακροδεκτες. Οσο για την μαρκα του τροφοδοτικου κρατω επιφυλαξεις. Μα ακριβώς έχει σενσορες, agnostic θα είναι για τις τάσεις;
ExTaCy1337 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Δεν το λες και άσχημο. Δοκίμασε με δανεικό να δεις αν στρώσει. To pc είναι μουσείο με AMD Athlon xp 2400 2gb ram και 8400gs passive cooling. Έβαλα ένα allied AL-8460BTX που είχα στην αποθήκη και δείχνει να δουλεύει ρολόι. Έκανα και prime95 του έδωσα και ένα furmark (1 FPS) και δεν έδωσε bsod ακόμη.. Ενώ πριν σε 10 λεπτά απλής χρήσης είχα φάει 5. 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο τελικά @Sheogorath μου το ξανά έκανε σε απλή χρήση. WHEA UNCORRECTABLE ERROR. Βλέπω 3 πυκνωτές 3300μf 6.3v λίγο φουσκωμένους στην μητρική πάνω με μια ξερασμενη υποψία leak. Ίσως αυτό δε ξέρω. Ε θα το βάλω φωτιά. Αν και το allied το είχα αλλάξει γιατί μου είχε κάψει έναν σκληρό προληπτικά τότε και αυτό κάτι περίεργα voltage μου έδειξε στο hwmonitor. Αν και δούλευε πριν πόσα χρόνια χωρίς θέματα πριν μπει το PC αποθήκη (με το chieftec) για αρκετά χρόνια. Ποιος ξέρει.. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από ExTaCy1337
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Άκυρο τελικά @Sheogorath μου το ξανά έκανε σε απλή χρήση. WHEA UNCORRECTABLE ERROR. Βλέπω 3 πυκνωτές 3300μf 6.3v λίγο φουσκωμένους στην μητρική πάνω με μια ξερασμενη υποψία leak. Ίσως αυτό δε ξέρω. Ε θα το βάλω φωτιά. Αν και το allied το είχα αλλάξει γιατί μου είχε κάψει έναν σκληρό προληπτικά τότε και αυτό κάτι περίεργα voltage μου έδειξε στο hwmonitor. Αν και δούλευε πριν πόσα χρόνια χωρίς θέματα πριν μπει το PC αποθήκη (με το chieftec) για αρκετά χρόνια. Ποιος ξέρει.. Αλλάζεις τους πυκνωτές στην μητρική, ή αλλάζεις το σύστημα. 2
planetman Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, για να μην κάνω άλλο θέμα, έχω αυτό το τροφοδοτικό http://www.coolermaster.com/powersupply/power-supplies-by-series/real-power-m620/ Βλέπω έχει 2x6πινες και μια 8πινη τροφοδοσία για κάρτα γραφικών. Η ερώτηση είναι, αν θέλω να βάλω κάρτα γραφικών που θέλει 2x8πινες όπως οι καλές οι τωρινές και πιθανόν και midrange επόμενης γενιάς, τι μπορώ να κάνω; Μπορώ απλά να βάλω άλλο ένα καλώδιο που να δίνει 8 πιν; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από planetman
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, planetman είπε Παιδιά, για να μην κάνω άλλο θέμα, έχω αυτό το τροφοδοτικό http://www.coolermaster.com/powersupply/power-supplies-by-series/real-power-m620/ Βλέπω έχει 2x6πινες και μια 8πινη τροφοδοσία για κάρτα γραφικών. Η ερώτηση είναι, αν θέλω να βάλω κάρτα γραφικών που θέλει 2x8πινες όπως οι καλές οι τωρινές και πιθανόν και midrange επόμενης γενιάς, τι μπορώ να κάνω; Μπορώ απλά να βάλω άλλο ένα καλώδιο που να δίνει 8 πιν; Ανταπτορα από 2 εξαπινα σε ένα οκταπινο. Δεν θα έχεις πρόβλημα
planetman Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ανταπτορα από 2 εξαπινα σε ένα οκταπινο. Δεν θα έχεις πρόβλημα Έχει 2 διαφορετικά 6πινα καλώδια και ένα 8πινο. Τώρα έχω συνδέσει αυτά τα 2 6πινα στην 970. Οπότε το ένα 6πινο πρέπει να κάνω 8πινο, άρα πρέπει να πάρω αντάπτορα 6πινο σε 8πινο σαν κι αυτό https://www.ebay.com/itm/6-pin-to-8-pin-PCI-Express-Power-Converter-Cable-for-GPU-Video-Card-PCIE-PCI-E/112790848614?hash=item1a42dbc466:g:--oAAOSwtc1aoe9P ; Απ' ό,τι διάβασα οι 2 έξτρα επαφές είναι γειώσεις. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από planetman
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, planetman είπε Έχει 2 διαφορετικά 6πινα καλώδια και ένα 8πινο. Τώρα έχω συνδέσει αυτά τα 2 6πινα στην 970. Οπότε το ένα 6πινο πρέπει να κάνω 8πινο, άρα πρέπει να πάρω αντάπτορα 6πινο σε 8πινο σαν κι αυτό https://www.ebay.com/itm/6-pin-to-8-pin-PCI-Express-Power-Converter-Cable-for-GPU-Video-Card-PCIE-PCI-E/112790848614?hash=item1a42dbc466:g:--oAAOSwtc1aoe9P ; Απ' ό,τι διάβασα οι 2 έξτρα επαφές είναι γειώσεις. Ναι είναι γείωση και γείωση/sense. Λογικά θα έχει ανταπτορα από 2 εξαπινα σε ένα οκταπινο. Γενικά μην το κουράζεις, το κάθε οκταπινο δίνει και 350watt αν είναι 16αρι (16AWG). Μην σε αγχώνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα