benign Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, @topos είπε Κάνει "νερά" ένα τυχαίο 650αρη psu(νομίζω deer) ενός φίλου. Το budget πολύ σφιχτό μέχρι -50ευρω μου ειπε- Το pc το χει για rendering/editing και αποτελείτε από i7 4770,970gtx και 4 hdd. -Υπαρχει σκέψη για μετάβαση σε σε ryzen 3700/3800 σε βάθος 6μηνου και ίσως αγοραστεί και καμία 1080ti μεταχειρισμένη.- Εγώ από μια γρήγορη ψαχτικη έλεγα να του προτεινω-> Corsair vs550/650 Thermaltake smart 600-700watt Silverstone strider 500watt Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα? Ειναι λαθος νοοτροπια του φιλου σου που ειναι ασχετος απο hardware. Δεν νοειται καλο συστημα,σαν αυτο που περιγραψες οτι θελει να εχει η αυτο που ηδη εχει και να βαλει τροφοδικο του κιλου.Να του πεις οτι μινιμουμ 80 ευρω περιπου τροφοδοτικο πρεπει να βαλει γιατι αν βαλει φτηνο και του χαλασει,ειναι πολυ πιθανο να του χαλασει και αλλα πραγματα απο τον υπολογιστη. Απο την λιστα αυτα τα τροφοδοτικα εχουν καποια ποιοτητα,σιγουρα δεν ειναι σαν το απαραδεκτο Deer που εχει αλλα ειναι ενταξει για μεσαια συστηματα .Για ενα δυνατο συστημα σαν του φιλου σου, χρειαζεται ενα καλυτερο τροφοδοτικο. Αν δεν θελει καποιο απο τα καλυτερα που σου προτεινε ο φιλος απο πανω,πες του, ''εγω σου ειπα το σωστο, αν δεν συμφωνεις,βρες καποιο μονος σου'' γιατι μπορει να σου ζητησει και τα ρεστα στο μελλον αν γινει καμμια ζημια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Physiciant είπε Αν πρόκειται να μπει κάρτα της τάξης των 500-600 ευρώ, τότε το τροφοδοτικό των 50 ευρώ δεν έχει θέση στο κουτί. Ας βάλει 30-40 ευρώ ακόμα να πάρει κάτι καλό. Όσο για το παρόν σύστημα, το Thermaltake που είδες ή το παρακάτω είναι σχετικά καλά. https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html 9 λεπτά πριν, life is music είπε ας μην τσιγκουνευτη τα λεφτα του και ας παρει αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/7985709/Seasonic-M12II-520-Evo.html 7 λεπτά πριν, benign είπε Ειναι λαθος νοοτροπια του φιλου σου που ειναι ασχετος απο hardware. Δεν νοειται καλο συστημα,σαν αυτο που περιγραψες οτι θελει να εχει η αυτο που ηδη εχει και να βαλει τροφοδικο του κιλου.Να του πεις οτι μινιμουμ 80 ευρω περιπου τροφοδοτικο πρεπει να βαλει γιατι αν βαλει φτηνο και του χαλασει,ειναι πολυ πιθανο να του χαλασει και αλλα πραγματα απο τον υπολογιστη. Απο την λιστα αυτα τα τροφοδοτικα εχουν καποια ποιοτητα,σιγουρα δεν ειναι σαν το απαραδεκτο Deer που εχει αλλα ειναι ενταξει για μεσαια συστηματα .Για ενα δυνατο συστημα σαν του φιλου σου, χρειαζεται ενα καλυτερο τροφοδοτικο. Αν δεν θελει καποιο απο τα καλυτερα που σου προτεινε ο φιλος απο πανω,πες του, ''εγω σου ειπα το σωστο, αν δεν συμφωνεις,βρες καποιο μονος σου'' γιατι μπορει να σου ζητησει και τα ρεστα στο μελλον αν γινει καμμια ζημια. Γνωριζω πως τα τροφοδοτικα που ποσταρα δεν ηταν top tiers απλα γνωμονας ηταν το budget του φιλου. Θα τον ενημερωσω και ας κανει οτι πιστευει αυτος καλυτερα. Σας ευχαριστω ολους για το input! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Προσωπικά έχω ένα corsair vs650 και επειδή τρίπαρε το over current του με έναν fx8350 και μία r9 270x, κατέληξα σε 400w εξωτερικό τροφοδοτικό αποκλειστικά για την gpu .Το 100ευρώ για 850W δεν το σκάω!!!😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, rayven18 είπε Προσωπικά έχω ένα corsair vs650 και επειδή τρίπαρε το over current του με έναν fx8350 και μία r9 270x, κατέληξα σε 400w εξωτερικό τροφοδοτικό αποκλειστικά για την gpu .Το 100ευρώ για 850W δεν το σκάω!!!😂 To vs650 που έχεις είναι η νέα εκδοση(λευκό)? Δεν θα πρεπε ούτε να ιδρώνει κανονικά με με την 270x.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, @topos said: To vs650 που έχεις είναι η νέα εκδοση(λευκό)? Δεν θα πρεπε ούτε να ιδρώνει κανονικά με με την 270x.. Όχι είναι του 2013 το μαύρο, μια χαρά δούλευε παλιά αλλα με τα χρόνια τα έφαγε τα ψωμιά του, 500w συνεχόμενα δεν τα αντέχει. Του άλλαξα και caps και κάποια φίλτρα μέσα που ήτανε κάπως αλλα να αλλάξω και τα mosfet ούτε κάν.Θα ήτανε καλή ιδέα μέν να βάλω το feedback για το overcurrent να διαβάζει μονίμος μια σταθερή τιμή, αλλα δεν έχω ασφαλισμένο το σπίτι 😂 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από rayven18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bulldog84m Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Αν παω εναν Seasonic M12 Bronze II 520w Θα εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου; Θελει κατι μεγαλυτερο; CPU:I7-4770K GPU:Rx 570 Στο τεστ της σελιδας μου βγαζει αυτο. Ειμαι ΟΚ? Αν βγαλω ενα το Blue ray πεφτει και αλλο. Δεν καταλαβαινω ομως αν ειναι ενταξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, rayven18 είπε Όχι είναι του 2013 το μαύρο, μια χαρά δούλευε παλιά αλλα με τα χρόνια τα έφαγε τα ψωμιά του, 500w συνεχόμενα δεν τα αντέχει. Του άλλαξα και caps και κάποια φίλτρα μέσα που ήτανε κάπως αλλα να αλλάξω και τα mosfet ούτε κάν.Θα ήτανε καλή ιδέα μέν να βάλω το feedback για το overcurrent να διαβάζει μονίμος μια σταθερή τιμή, αλλα δεν έχω ασφαλισμένο το σπίτι 😂 Εμένα ένα VS450 σήκωνε και GTX590, δες την πλακέτα τι γράφει. Ή το δικό σου δεν είναι 650 ή το δικό μου δεν ήταν 450 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 9:08 ΜΜ, rayven18 είπε Προσωπικά έχω ένα corsair vs650 και επειδή τρίπαρε το over current του με έναν fx8350 και μία r9 270x, κατέληξα σε 400w εξωτερικό τροφοδοτικό αποκλειστικά για την gpu .Το 100ευρώ για 850W δεν το σκάω!!!😂 Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο, δε θα το σκεφτόμουν ποτέ. Δλδ έχεις το extra τροφοδοτικό συνδεμένο με 8pin, 6pin κ τίποτα άλλo 😮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Τι γνώμη έχετε για fanless τροφοδοτικό τι συμβαίνει με την θερμότητα που αποβάλουν αξίζει η αγορά του ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, nick0lis είπε Τι γνώμη έχετε για fanless τροφοδοτικό τι συμβαίνει με την θερμότητα που αποβάλουν αξίζει η αγορά του ; Αν θες απόλυτη ησυχία ναι. Αλλά εγώ και πάλι θα έβαζα έναν 12αρι στις 500 στροφές, γιατί some airflow>>no airflow. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Με τα περισσότερα ποιοτικά τροφοδοτικά σήμερα , να έχουν "eco mode", δεν θα πλησίαζα κανένα fanless τροφοδοτικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, nickk0kkav said: Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο, δε θα το σκεφτόμουν ποτέ. Δλδ έχεις το extra τροφοδοτικό συνδεμένο με 8pin, 6pin κ τίποτα άλλo 😮 Ναι, 2x6pin παίρνει η r9 270x, και όλα τα υπόλοιπα πρακτικά άχρηστα είναι. Εκτός απο το 24pin που πρέπει να βραχυκυκλώσεις το πράσινο καλώδιο με ένα μαύρο για να πάρει μπρός το τροφοδοτικό. Υπάρχει διαφορά ακόμα και σε fps σε περίπτωση που έχει κάποιος ένα πιο φτηνό τροφοδοτικό και δεν μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα στην κάρτα, το ξεχωριστό την καλύπτει αποκλειστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος Γ. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ένας γνωστός μου αγόρασε prebuilt από το eshop, και το τροφοδοτικό είναι ένα της σειράς, που ούτε η μάνα του το ξέρει. Ψάχνω να του προτείνω ένα τροφοδοτικό της προκοπής (η όλη ανησυχία από μένα κυρίως γιατί ο υπολογιστής έχει τον 1600 πάνω). Ο υπολογιστής έχει, επίσης, μια rx560 (οι 2 δίσκοι μέσα δεν θα παίξουν τη διαφορά). Μου έθεσε ως όριο, όμως, τα 50€. Αυτό σημαίνει, δυστυχώς, πως τα cx βγαίνουν εκτός (μιας και κοστίζουν πια πάνω από 50ρικο). Εγώ του είπα, βέβαια, να προσπαθήσει να ανεβάσει budget, για να πάει στο cx450. Εσείς τι έχετε να προτείνετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! P.S. Το τροφοδοτικό μέσα στον υπολογιστή του τώρα είναι ένα innovator 650W. Το έψαξα, και δεν βρήκα τίποτα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Γιώργος Γ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Γεια σας. Ένας γνωστός μου αγόρασε prebuilt από το eshop, και το τροφοδοτικό είναι ένα της σειράς, που ούτε η μάνα του το ξέρει. Ψάχνω να του προτείνω ένα τροφοδοτικό της προκοπής (η όλη ανησυχία από μένα κυρίως γιατί ο υπολογιστής έχει τον 1600 πάνω). Ο υπολογιστής έχει, επίσης, μια rx560 (οι 2 δίσκοι μέσα δεν θα παίξουν τη διαφορά). Μου έθεσε ως όριο, όμως, τα 50€. Αυτό σημαίνει, δυστυχώς, πως τα cx βγαίνουν εκτός (μιας και κοστίζουν πια πάνω από 50ρικο). Εγώ του είπα, βέβαια, να προσπαθήσει να ανεβάσει budget, για να πάει στο cx450. Εσείς τι έχετε να προτείνετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Αν θες να εξαντλήσεις τα χρήματα https://www.skroutz.gr/s/12685474/Thermaltake-Smart-RGB-700W.html το πιο VFM όμως ειναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/12685510/Thermaltake-Smart-RGB-500W.html Τα προτείνω γιατί έχουν 5 χρόνια εγγύηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarmaS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) τα Thermaltake ειναι σκυλια πολεμου εχω το Smart M750 απο τον Απριλιο 2013 κ συνεχιζει ακαθεκτο Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από FarmaS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα