Physiciant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχώς δεν ισχύει. Το είχα πάθει και γω μ ένα Seasonic πριν πάω σε EVGA. Ντάξει....μικρό το κακό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Εχω το Thermaltake Smart SE 630W 4 χρόνια τώρα χωρίς προβλημα αλλα τους τελευταιους μήνες κατα διαστήματα ακούγεται ο ανεμιστήρας αλλα σταματάει οταν το κουνήσω , το εχω ανοίξει και καθαρίσει αλλα συνεχίζει . για να αλλαξω το ανεμιστήρα δεν υπάρχει αλλος τρόπος απο το να κοψω το βυσματακι απο τον παλιό και το ενόσω με τον καινουριο ? υπαρχει καποιος ανταπτορας απο 3πινο σε 2πινο η ειναι κοστομ τα βυσματακι που εχουν οι ανεμιστηρες στα τροφοδοτικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Votritis είπε για να αλλαξω το ανεμιστήρα δεν υπάρχει αλλος τρόπος απο το να κοψω το βυσματακι απο τον παλιό και το ενόσω με τον καινουριο ? υπαρχει καποιος ανταπτορας απο 3πινο σε 2πινο η ειναι κοστομ τα βυσματακι που εχουν οι ανεμιστηρες στα τροφοδοτικά ? Eξαρτάται απο το βυσμα. Σε πρωτη φάση πάντως θα σου λεγα αφου το καθαρίσεις να το ψεκάσεις με ενα wd-40. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serospcp99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα σας, εχω ενα θεμα με το τροφοδοτικο. Στο pcp partpicker οταν βαζω τα καμματια του build μου μου γραφει " 1 additional eps power is needed" το εψαξα λιγο το θεμα και καταλαβα οτι κατι παιζει με την μητρικη. Παρολα αυτα δεν εβγαλα ακρη για το πιο τελικα θα πρεπει να παρω. Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα τροφοδοτικο απο skroutz? (η απο καπου αλλου τελος παντων) Το συστημα ειναι: ryzen 2700x msi x470 gaming pro carbon gtx 1060 6gb και παει λεγοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Έβαλες και τα δύο 8πινα της μητρικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, serospcp99 είπε Καλησπερα σας, εχω ενα θεμα με το τροφοδοτικο. Στο pcp partpicker οταν βαζω τα καμματια του build μου μου γραφει " 1 additional eps power is needed" το εψαξα λιγο το θεμα και καταλαβα οτι κατι παιζει με την μητρικη. Παρολα αυτα δεν εβγαλα ακρη για το πιο τελικα θα πρεπει να παρω. Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα τροφοδοτικο απο skroutz? (η απο καπου αλλου τελος παντων) Το συστημα ειναι: ryzen 2700x msi x470 gaming pro carbon gtx 1060 6gb και παει λεγοντας Είναι μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν θα χρειαστεί να βάλεις το 2ο 8πινο. Ξέχασε οτι υπάρχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serospcp99 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 οχι αδερφε psu δεν εχω αγορασει ακομα. οποτε διαλεγω οποιο psu θελω αναλογα με τ watts ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, serospcp99 είπε οχι αδερφε psu δεν εχω αγορασει ακομα. οποτε διαλεγω οποιο psu θελω αναλογα με τ watts ετσι; Ναι, ρώτα και εδώ να σου προτείνουν το καλύτερο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freak880 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 να κανω μια ερωτηση τα thermaltake θεωρουνται καλα τροφοδοτικα η μαπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Σχετικά καλά, αναλόγως και το μοντέλο βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnHacked Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Να πω και γω το τροφοδοτικό μου μιας και έφτιαξα ένα Setup. Corsair Cx 650M. Πιστεύω πως είναι καλή επιλογή αλλα ο χρόνος θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλό είναι...ελπίζω να πήρες την καινούργια σειρά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LAZAROS882 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Θέλω να προβώ στην αγορά Sapphire Radeon RX 580 8GB NITRO+ Special Edition.το θέμα που με απασχολεί είναι αν την σηκώνει το τροφοδοτικό EVGA 500w.+ δύο σκληροί δίσκοι και μια λεντοτενια. η κάρτα θα μείνει με stock ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 27/11/2018 στις 9:51 ΜΜ, LAZAROS882 είπε Καλησπέρα. Θέλω να προβώ στην αγορά Sapphire Radeon RX 580 8GB NITRO+ Special Edition.το θέμα που με απασχολεί είναι αν την σηκώνει το τροφοδοτικό EVGA 500w.+ δύο σκληροί δίσκοι και μια λεντοτενια. η κάρτα θα μείνει με stock ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Ανετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wertyu5555 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω το εξής σύστημα Cpu i5 8500 Motherboard asrock h370 pro4 Samsung 970 evo Έχω τροφοδοτικό thermaltake smart rgb 500w. Είναι ποιοτικό να το κρατήσω η να το πάω για αλλαγή; Μια ακόμη ερώτηση. Να χρησιμοποιήσω την στάνταρ ψυκτρα του επεξεργαστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από wertyu5555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα