Προς το περιεχόμενο

Το τροφοδοτικό του PC μας.

jimzak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω το Thermaltake Smart SE 630W 4 χρόνια τώρα χωρίς προβλημα   αλλα τους τελευταιους μήνες κατα διαστήματα ακούγεται ο ανεμιστήρας αλλα σταματάει οταν το κουνήσω  , το εχω ανοίξει και καθαρίσει αλλα συνεχίζει .

για να αλλαξω το ανεμιστήρα δεν υπάρχει αλλος τρόπος απο το να κοψω το βυσματακι απο τον παλιό και το ενόσω με τον  καινουριο ? υπαρχει καποιος ανταπτορας απο 3πινο σε 2πινο η ειναι κοστομ τα βυσματακι που εχουν οι ανεμιστηρες στα τροφοδοτικά ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, Votritis είπε

για να αλλαξω το ανεμιστήρα δεν υπάρχει αλλος τρόπος απο το να κοψω το βυσματακι απο τον παλιό και το ενόσω με τον  καινουριο ? υπαρχει καποιος ανταπτορας απο 3πινο σε 2πινο η ειναι κοστομ τα βυσματακι που εχουν οι ανεμιστηρες στα τροφοδοτικά ?

Eξαρτάται απο το βυσμα. Σε πρωτη φάση πάντως θα σου λεγα αφου το καθαρίσεις να το ψεκάσεις με ενα wd-40.

• Like 1

Καλησπερα σας,

εχω ενα θεμα με το τροφοδοτικο. Στο pcp partpicker οταν βαζω τα καμματια του build μου μου γραφει " 1 additional eps power is needed"

το εψαξα λιγο το θεμα και καταλαβα οτι κατι παιζει με την μητρικη. Παρολα αυτα δεν εβγαλα ακρη για το πιο τελικα θα πρεπει να παρω.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα τροφοδοτικο απο skroutz? (η απο καπου αλλου τελος παντων)

Το συστημα ειναι:

ryzen 2700x

msi x470 gaming pro carbon

gtx 1060 6gb και παει λεγοντας

17 λεπτά πριν, serospcp99 είπε

Καλησπερα σας,

εχω ενα θεμα με το τροφοδοτικο. Στο pcp partpicker οταν βαζω τα καμματια του build μου μου γραφει " 1 additional eps power is needed"

το εψαξα λιγο το θεμα και καταλαβα οτι κατι παιζει με την μητρικη. Παρολα αυτα δεν εβγαλα ακρη για το πιο τελικα θα πρεπει να παρω.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα τροφοδοτικο απο skroutz? (η απο καπου αλλου τελος παντων)

Το συστημα ειναι:

ryzen 2700x

msi x470 gaming pro carbon

gtx 1060 6gb και παει λεγοντας

Είναι μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν θα χρειαστεί να βάλεις το 2ο 8πινο. Ξέχασε οτι υπάρχει :)

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, serospcp99 είπε

οχι αδερφε psu δεν εχω αγορασει ακομα.

οποτε διαλεγω οποιο psu θελω αναλογα με τ watts ετσι;

Ναι, ρώτα και εδώ να σου προτείνουν το καλύτερο. 

• Like 2
  • Thanks 1

Καλησπέρα. Θέλω να προβώ στην αγορά Sapphire Radeon RX 580 8GB NITRO+ Special Edition.το θέμα που με απασχολεί είναι αν την σηκώνει το τροφοδοτικό EVGA 500w.+ δύο σκληροί δίσκοι και μια λεντοτενια. η κάρτα θα μείνει με stock ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Στις 27/11/2018 στις 9:51 ΜΜ, LAZAROS882 είπε

Καλησπέρα. Θέλω να προβώ στην αγορά Sapphire Radeon RX 580 8GB NITRO+ Special Edition.το θέμα που με απασχολεί είναι αν την σηκώνει το τροφοδοτικό EVGA 500w.+ δύο σκληροί δίσκοι και μια λεντοτενια. η κάρτα θα μείνει με stock ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Ανετα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το εξής σύστημα 

Cpu i5 8500

Motherboard asrock h370 pro4

Samsung 970 evo

Έχω τροφοδοτικό thermaltake smart rgb 500w. Είναι ποιοτικό να το κρατήσω η να το πάω για αλλαγή;

Μια ακόμη ερώτηση. Να χρησιμοποιήσω την στάνταρ ψυκτρα του επεξεργαστή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από wertyu5555

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...