Προς το περιεχόμενο

Το τροφοδοτικό του PC μας.

jimzak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ήταν μόνο για το τροφοδοτικό θα σου έλεγα αστον να το ρισκάρει. Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει κίνδυνος να φύγει και κάποιο άλλο εξάρτημα μαζί π.χ η 1080. Τα watts δε παίζουν κανένα ρόλο γιατί είναι ονομαστικά. Αν δεν είναι ποιοτικό το τροφοδοτικό με προστασίες κτλ κλαφτα. Αν δεν ακούει αστον να την πάθει για να μάθει που λένε. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, splanis είπε

το ρισκο ειναι για το τροφοδοτικο η για το υπολοιπο συστημα; εγω του λεω οτι το συγκεκριμενο ειναι μαπα αλλα δεν μ ακουει, μου λεει ειναι 550watt 😣

Για όλα μαζί, κυρίως ομως αυτο που σε νοιαζει ειναι το υπολοιπο σύστημα.

Τα φτηνα τροφοδοτικα δεν δίνουν καθαρό ρεύμα οποτε χρειαζονται να δουλευουν υπερωρίες οι υπολοιποι πυκνωτες στη μητρική, και στα υπολοιπα υποσυστήματα, μειώνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους.

Το σύστημα και με την 1080 πάνω απο 300-350watt δεν τραβάει, αλλα αν απο idle τα τραβηξει αποτομα επειδή ειναι group regulated μπορει να κλείσει, αν και δεν το νομιζω αν δεν το χει ξεσκισει. Δεν ειναι τελειως μάπα ώστε να τα πάρει ολα παραμάζωμα ακομα και αν σκάσει αλλα δεν βλέπω το ρόλο να δώσει 500ευρω για κάρτα και να τσιγκουνευτει τα 50 για ενα καινουριο τροφοδοτικο.

Πες του να το δώσει 20 ευρώ να βάλει και αλλα 30-40 και να πάρει ενα corsair cx550m που ειναι κλάσεις ανώτερο, αν δεν θελει να δωσει 70-80ευρώ.

• Like 2

καλησπερα...

Το σύστημα μου περιλαμβάνει τα εξής:

*intel core i7-8700k 

*msi z370 gaming pro carbon ac

*be quiet dark rock pro 4

*asus rog strix rx 580 8gb top edition

*blue-ray writer

*nvme ssd samsung 960 pro 512gb

*hyperx predator 16gb

*fans 4*200mm led kai 1*140mm

Το corsair rm 850x 80 plus gold 850watt θα είναι αρκετό;

υποψιν ότι για την dark rock pro 4 ο κατασκευαστης δινει 250watt κατι το οποίο δεν ειχα προσεξει κ αρχησα ν εχω αμφιβολιες για το τροφοδοτικο το οποίο εχω ηδη αγορασει. Αυριο στηνω

Μη μπερδεύεσαι...αυτό που λες για την ψύκτρα είναι άλλο πράγμα, είναι Watt TDP και έχει να κάνει με την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Καμία σχέση με το τροφοδοτικό. Εσύ μια χαρά βολεύεσαι και με 550W εκτός κι αν κάνεις overclock που θα πρότεινα 650W. Άρα με το συγκεκριμένο Corsair είσαι υπερκαλυμμένος.

• Like 4

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα παιδιά.Έχω βρει σε καλή τιμούλα ενα 850 Platinum.Για το σύστημα της υπογραφής είναι overkill?

Ήθελα να πάω σε 750 αλλα το 850 είναι αρκετά πιο φθηνό και με έχει βάλει σε σκέψεις..

Vs650. Ένας φίλος μου το στείλε. Δεν έχει ιδέα αν είναι white η όχι ούτε έχει απόδειξη αγοράς. Αν ανοίξει το κουτί το γράφει κάπου; 

1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Ναι μπορεί. Αν στο βγάλει πάλι το ξανά κοιτάς το θέμα. Ποιο τροφοδοτικό είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...