ZahosDoganos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 54 λεπτά πριν, Physiciant είπε Νομίζω ανάλογα το φορτίο. Απενεργοποίησε το eco mode...έτσι κι αλλιώς είναι αθόρυβα τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά. Γίνεται να απενεργοποιήσω eco mode σε rmx? Νομίζω δεν έχει τέτοια επιλογη όπως στα supernova και seasonic που έχουν φυσικό κουμπί από πίσω γι αυτό το σκοπό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Όντως; Νόμιζα είχαν κι αυτά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να γυρίσεις το τροφοδοτικό με τον ανεμιστήρα να κοιτάει προς τα πάνω για να φεύγει η θερμότητα μέσα στο κουτί και από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα case fans. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Physiciant είπε Όντως; Νόμιζα είχαν κι αυτά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να γυρίσεις το τροφοδοτικό με τον ανεμιστήρα να κοιτάει προς τα πάνω για να φεύγει η θερμότητα μέσα στο κουτί και από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα case fans. Δεν έχουν ρε γαμωτο ναι. Μόνο σε RMI μέσω Corsair link μπορείς. Αυτό θα κάνω άμα δω ότι υπάρχει πρόβλημα και τότε πάω για άλλο Έλεγα για seasonic prime ultra σειρά η Evga supernova. Αν και σε review που είδα είναι λίγο φασαριοζικα και τα 2. Το μόνο πιο ήσυχο μετά τα rmx ήταν coolermaster v650, αυτό τι καπνό φουμαρει ξέρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Αα δε το έχεις ήδη; Προσωπικά το 750 G2 έχω και δεν ακούγεται παρόλο που έχω πάντα το fan να γυρίζει. Το καλύπτει το υπόλοιπο σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, Physiciant είπε Αα δε το έχεις ήδη; Προσωπικά το 750 G2 έχω και δεν ακούγεται παρόλο που έχω πάντα το fan να γυρίζει. Το καλύπτει το υπόλοιπο σύστημα Το έχω ήδη ναι, απλα σκέφτομαι να το δώσω άμα είναι να λαμπαδιαζει . Και κάνω και rendering συνέχεια αλλα προφανώς δεν φτάνει τα watt για να αρχίσει το fan οπότε το φοβάμαι λιγο. Α είναι κομπλέ δλδ το supernova ωραία ευχαριστώ για το feedback κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Υπερβάλλεις νομίζω λιγάκι. Εξάλλου τα καλά τροφοδοτικά τα δοκιμάζουν στους 50 C οπότε μην ανησυχείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Physiciant είπε Υπερβάλλεις νομίζω λιγάκι. Εξάλλου τα καλά τροφοδοτικά τα δοκιμάζουν στους 50 C οπότε μην ανησυχείς. Ναι είμαι υπερπροστατευτικός με τα parts του pc Οκ λοιπόν , ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το γύρισα και με το φαν πάνω τώρα να φεύγει λίγο η ζέστη πιο εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kprimax Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το τροφοδοτικό. ( akasa 550w ) στα 28.90 ευρώ. https://www.e-shop.gr/psu-akasa-ak-p550ag8-sl-es-550w-p-PER.805974 Τι λέτε, αξίζει; Και αν όχι μέχρι 35 ευρώ τι θα προτείνατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δεν είναι 80+ αλλά δείχνει καλοφτιαγμένο, με sleeving και τα απαραίτητα καλώδια. Για κάτω από 30 αξίζει, με 35 παίρνεις το vs450 που το εμπιστεύομαι περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, kprimax είπε Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το τροφοδοτικό. ( akasa 550w ) στα 28.90 ευρώ. https://www.e-shop.gr/psu-akasa-ak-p550ag8-sl-es-550w-p-PER.805974 Τι λέτε, αξίζει; Και αν όχι μέχρι 35 ευρώ τι θα προτείνατε; Για το cpu έχει μόνο 4πινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Για το cpu έχει μόνο 4πινο Εντάξει, για κλειδωμένο CPU ή κατανάλωση οριακά 95 μια χαρα κάνει. Παλιά βάζαμε με 4πινο κάτι Pentium D με 130 tdp και ζουν ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killthecat Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 έχω έναν Dell Optiplex 3020 (midi tower)... ο "Corsair VS Series VS450 White" μπαίνει στο tower μου ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 3-4 vs 450 που έχουν περάσει από τα χέρια μου σε συστήματα χαμηλών απαιτήσεων η τάση της 12αρας σε idle ήταν από 11,6-11,8, να έτυχε? Το ένα έγινε RMA από εμένα στο εξάμηνο από την εγκατάσταση του, φυσικά και η αντικατάσταση έγινε άμεσα και πανεύκολα, αλλά σαν ποιότητα..., σε δικο μου pc πάντως δεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα