fousekos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το τροφοδοτικό. Γνωρίζει κανείς πως παίρνει εντολή ώστε να ξεκινήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Κατεβαίνει στο 0 το σήμα power on (το πράσινο) απο το 24πινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fousekos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Μία εξειδικευμένη ερώτηση, σε παλιό τροφοδοτικό απο ΑΤ pc (ο παλιός μου cyrix), θέλω να το επισκευάσω αλλα ενώ έχει 2 πυκνωτές 1000mf 10v και 1 1000mf 16v εγώ έχω μόνο 1000mf 16 v για να αλλάξω τους φουσκωμένους παλιούς, στη σχολή έλεγαν πως δέν πειράζει,επιπλέον αξίζει το επιχείρημα ? ή να πάρω απο e-bay έναν αντάπτορα για σύγχρονο psu?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Μία εξειδικευμένη ερώτηση, σε παλιό τροφοδοτικό απο ΑΤ pc (ο παλιός μου cyrix), θέλω να το επισκευάσω αλλα ενώ έχει 2 πυκνωτές 1000mf 10v και 1 1000mf 16v εγώ έχω μόνο 1000mf 16 v για να αλλάξω τους φουσκωμένους παλιούς, στη σχολή έλεγαν πως δέν πειράζει,επιπλέον αξίζει το επιχείρημα ? ή να πάρω απο e-bay έναν αντάπτορα για σύγχρονο psu?. Ναι μία χαρά κάνουν,δεν θα έχεις πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το έφτιαξα σήμερα, με το πολύμετρο μετράω 12.27v, 5.11v και 3,35v, στα αντίστοιχα rail, βρήκα και την αιτία της βλάβης, γύρναγε πολύ αργά ο ανεμιστήρας του psu και ανέβαζε θερμοκρασίες το πηνίο φερίτη, εκεί ήταν και οι τρείς πυκνωτές που φούσκωσαν, μία σταγόνα λάδι ανοίγοντας την τάπα του ανεμιστήρα και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μην το θεωρείς και μόνιμο fix αυτό. Δες αν έχουν πιάσει μακα τα ρουλεμάν. Ή απλα άλλαξέ τον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το έφτιαξα σήμερα, με το πολύμετρο μετράω 12.27v, 5.11v και 3,35v, στα αντίστοιχα rail, βρήκα και την αιτία της βλάβης, γύρναγε πολύ αργά ο ανεμιστήρας του psu και ανέβαζε θερμοκρασίες το πηνίο φερίτη, εκεί ήταν και οι τρείς πυκνωτές που φούσκωσαν, μία σταγόνα λάδι ανοίγοντας την τάπα του ανεμιστήρα και όλα καλά. Μια χαρά σε βρίσκω ,όσο για το ανεμηστηρακι θα συμφωνήσω με τον @sheogorath ,αν δεν είναι κανένα περίεργο νούμερο και είναι από τα κοινά 8/9/12 που βρίσκεις εύκολα στο εμπόριο αν μπορείς άλλαξε το,καλό θα του κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μην το θεωρείς και μόνιμο fix αυτό. Δες αν έχουν πιάσει μακα τα ρουλεμάν. Ή απλα άλλαξέ τον. Εάν βρώ θα το αλλάξω, απλά το μόνο που είχα πρόχειρο ήταν ένα zalman με ψηλές στροφές και μπλέ led, θα ήταν παράξενο σε retro pc να έχει psu με led Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου έτυχε και ένα άλλο κουλό, σε pc φίλου με μάπα τροφοδοτικό ALLIED TECH (μάλλον πάνε πακέτο με τα multirama) εγκατέστησα ένα ssd, έκανα clone τον hdd και όταν έβαλα και τους δύο δίσκους επάνω ο hdd δέν αναγνωριζόταν και έκανε ήχους σάν να ανεβάζει-κατεβάζει στροφές, σε μιά φάση που είχα θεία έμπνευση έβαλα ένα αντάπτορα στο Molex για sata και όλα καλά, τί μπορεί να συμβαίνει?, υποθέτω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο rail για 3,3v, του είπα να αλλάξει psu και πως δέν αναλαμβάνω ευθύνη αν το αφήσει έτσι, αλλά με έχει προβληματήσει, έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο?. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2017 από cpc464 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα το Seasonic Focus + Gold 550 W , για το νέο κουτί που τελικά αναγκάστηκα να φτιάξω. Στις φωτογραφίες φαίνεται το τροφοδοτικό μαζί με όλα τα καλώδια που το συνοδεύουν στο κουτί του. Ο συνδυασμός του μαζί με το Fractal Design Mini C και με τον Ryzen 1600 παραγματικά είναι απίστευτος. Δεν ακούγεται απολύτως τίποτα. Νομίζω ότι είναι κλειστός. Έχει hybrid λειτουργία και μέχρι 200-250 W φορτίο , ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού δεν λειτουργεί. Επιπρόσθετα είναι full modular και έρχεται με 10 χρόνια εγγύησης. Ελπίζω να βγει τόσο ποιοτικό και να αντέξει τα 10 χρόνια του Enermax Liberty. Τώρα περιμένω και την κάρτα γραφικών για ναα τσεκάρω τον θόρυβο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2017 από jobous 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Φοβερή και οικονομική πρόταση αλλά τραγική διαθεσιμότητα απο Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαιρετικό φαίνεται. Βέβαια, δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την seasonic-ειδικά σε αυτή την κατηγορία τροφοδοτικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλοριζικο και καλοδουλευτο!σε προσφατο review απο εναν utuber ειδα οτι τα καλωδια και το τροφοδοτικο ερχονταν με θηκες με το logo της seasonic εδω γιατι ειναι με διαφανα πλαστικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει θήκη για το τροφοδοτικό και μια θήκη για τα καλώδια. Απλά δεν τα έβγαλα στις συγκεκριμένες φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα