jimzak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το τροφοδοτικό παίρνει μπροστά,σου γυρνάει τα ανεμηστηρακια,αλλα δεν σου ξεκινάει το pc,σωστά?Το pc παίρνει μπροστά αν πατήσεις όμως το power έτσι δεν είναι? Μάλλον το IC που διαχειρίζεται την +5v έχει παραδώσει. Για μένα κάνε όπως σου είπε ο Sheogorath,αγόρασε ένα καινούριο και αν το έχεις λίγο με τα ηλεκτρονικά, κράτησε το Thermaltake να ασχοληθείς να περάσεις την ώρα σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greeceeeee Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το τροφοδοτικό παίρνει μπροστά,σου γυρνάει τα ανεμηστηρακια,αλλα δεν σου ξεκινάει το pc,σωστά?Το pc παίρνει μπροστά αν πατήσεις όμως το power έτσι δεν είναι? Μάλλον το IC που διαχειρίζεται την +5v έχει παραδώσει. Για μένα κάνε όπως σου είπε ο Sheogorath,αγόρασε ένα καινούριο και αν το έχεις λίγο με τα ηλεκτρονικά, κράτησε το Thermaltake να ασχοληθείς να περάσεις την ώρα σου. Ναι έτσι ακριβώς κάνει.ευχαριστ;ώ για τη βοήθεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstavrid Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Guys για το XFX TS Series 550w τι γνώμη έχετε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι. Είναι κατασκευής seasonic αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstavrid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι. Είναι κατασκευής seasonic αν δεν κάνω λάθος. Θα το βάλω σε PC με i3 6100 και sapphire rx 470 nitro+ 4gb. Με καλύπτει κομπλέ? (η ψύκτρα τίποτα το ιδιαίτερο δεν θα καίει πολύ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ^Θα σε καλύψει,μην ανησυχείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Θα το βάλω σε PC με i3 6100 και sapphire rx 470 nitro+ 4gb. Με καλύπτει κομπλέ? (η ψύκτρα τίποτα το ιδιαίτερο δεν θα καίει πολύ) Kαι με 6700κ και rx480 παλι κομπλε θα ησουν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstavrid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ^Θα σε καλύψει,μην ανησυχείς. Kαι με 6700κ και rx480 παλι κομπλε θα ησουν.. Ευχαριστώ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkoukouz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Zalman zm600-LX ή cooler master b600? Τυχαίνει να έχω και τα δύο στα χέρια μου.ποιο θεωρείται καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πάνω κάτω στα ίδια είναι και τα 2 τροφοδοτικά, χρησιμοποίησε αυτό το οποίο είναι λιγότερο ταλαιπωρημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Πηρα το EVGA Supernova G2 750w full modular 80 plus gold με 10 χρόνια εγγύηση από όσο έχω δει σε αξιολογήσεις όλοι λένε τα καλυτερα.Υπάρχει καποιο άλλο καλυτερο;(στην τιμή των 140) Και καλή χρονιά ξέχασα να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Είναι πολύ καλό παρ' το. Υπάρχει βέβαια και το αντίστοιχο Corsair με 10 χρόνια εγγύηση 20 ευρώ φθηνότερο https://www.skroutz.gr/s/7593616/Corsair-RMx-Series-750W.html Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι τόσα watts; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το έχω πάρει ήδη.Πιστεύω πως όχι αλλά για να είμαι σιγουρος.Δεν είχε μεγάλη διαφορά το 650αρι με το 750αρι.Εγω έναν i5 4690k τον οποίο σκέφτομαι να κάνω overclock και τώρα θα πάρω 980ti μεταχειρησμενη την οποία θέλω να κάνω και αυτήν overclock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αν υπήρχε κάποιο άλλο καλύτερο τι θα έκανες δηλαδή εφόσον ήδη έκανες την αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Έχω μία άκρη στο μαγαζί και μπορώ να το αλλαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα