pano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Wham 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μπράβο φίλε fubar για το review,πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα εύχομαι. Πάντως όσο αφορά το MOV δεν το χρησιμοποιούν μεγάλες εταιρείες κατασκευής τροφοδοτικών όπως η FSP(σχεδόν σε κανένα τροφοδοτικό της) και η DELTA(λιανική),τώρα τι να πω μήπως δεν είναι και τόσο απαραίτητο τελικά; Η ύπαρξη surge protection νομίζω δέν είναι υποχρεωτική βάσει του πρότυπου ATX, όμως κάποιοι κατασκευαστές στα δικά τους design guidelines το έχουν ώς προυπόθεση. Να σημειωθεί οτι spikes παρόμοια με αυτά που γίνονται απο πτώση κεραυνού, μπορεί να προκληθούν απο το αναμα και κλεισιμο άλλων ηλεκτρικών συσκευών (ψυγείων, air condition, του ανελκυστήρα της πολυκατοικίας) που είτε βρίσκονται στο δικό μας χώρο είτε είναι του γείτονα. Έχω δεί πολλά τροφοδοτικά που έχουν πεθάνει απο υπέρταση, οπότε θεωρώ την ύπαρξη των MOV κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι standard σε όλα τα τροφοδοτικά. Αυτό το efficiency 65% με σκοτώνει... Wam ανεμιστήρα έχει και το χειρότερο τροφοδοτικό όλων των εποχών, το hercules, που ήταν κίνδυνος φωτιάς μετά το πρώτο μισάωρο χρήσης. (Johnny Guru Lemon List) http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=324 Ευχαριστώ για το λίνκ! Αυτό το τροφοδοτικό είναι τάξεις μεγέθους χειρότερο απο το συγκεκριμένο Turbo-X. BTW, το μαύρισμα που έχει η πλακέτα δέν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Αυτές οι πλακέτες είναι φαινολικής βάσης, ουσιαστικά είναι χαρτόνι εμποτισμένο με χημικά τα οποία το κάνουν άφλεκτο. Έχω παρατηρήσει οτι αυτές οι πλακέτες με τον καιρό μαυρίζουν στα σημεία που έχει παρατεταμένα θερμότητα, ακόμα και αν η θερμοκρασία είναι σχετικά χαμηλή. Το έχω δεί και σε επώνυμα προιόντα, όπως πχ τροφοδοτικά απο τηλεοράσεις Samsung. Κάτι που δέν δοκίμασα και είναι σχετικά εύκολο να το ελέγξω με τον εξοπλισμό που, έχω είναι αν κάνει voltage overshoot κατα το άναμα. Ίσως κάνω ένα follow up βιντεο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 πολλα χρονια πισω με γυρισες !! φτασαμε τα 46χρ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θελω να φτιαξω ενα HTPC της γυναικας, το Corsair CX450-M ειναι ΟΚ απο θεμα αξιοπηστιας η οχι? http://www.corsair.com/en/cx-series-cx450m-450-watt-80-plus-bronze-certified-modular-atx-psu-jp Το setup θα ειναι ενας Celeron η Pentium Skylake μαζι με 1 DVD,1SSD, 1HDD και μια καρτουλα γραφικων Nvidia το πολυ 1 6πινο Στην καρτα γραφικων μπορει και να διαλεξω και μια χωρις τροφοδοσια π.χ GT710 Nvidia. Ευχαριστω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Aνετότατα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ^Επίσης RigasGR δεν χρειάζεσαι κάρτα γραφικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστας_87 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εγω παιδια ενωσα δυο τροφοδοτικα μαζι και εχω συνολικα 1000watt.Πολυ καλη λυση-πατεντα αν δεν θελεις να δωσεις ενα σωρο λεφτα σε μεγαλο τροφοδοτικο., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ποια τροφοδοτικά όμως? Πρόσεχε να έχεις load απαραίτητα στην 5άρα, και στο 2ο που δεν έχεις το 24πινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστας_87 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 στο δευτερο μονο δυο molex χρησιμοποιω..και αυτα για να σηκωνουν την καρτα γραφικων...δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αν δεν εχεις load στην 5αρα θα τρως το ripple της ζωης σου. Βαλε εναν δισκο, κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 εγω παιδια ενωσα δυο τροφοδοτικα μαζι και εχω συνολικα 1000watt.Πολυ καλη λυση-πατεντα αν δεν θελεις να δωσεις ενα σωρο λεφτα σε μεγαλο τροφοδοτικο., Καλη λυση δεν ειναι γιατι αν δεν ειναι σοβαρα/ποιοτικα τα τροφοδοτικα τοτε πιο πολυ επικινδυνο ειναι παρα τα αλλα που γραφεις. Ασε που οι καταναλωσεις σε επεξεργαστες και καρτες γραφικων εχουν πεσει αρκετα και σιγουρα ενα 500-600 ποιοτικο τροφοδοτικο καλυπτει τα περισσοτερα συστηματα που εχουν ολοι. https://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html https://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html Οσο για τα μεγαλα τροφοδοτικα που γραφεις θα μου επιτρεψεις παλι να διαφωνησω και μαλιστα θεωρω οτι γραφεις και ψιλο χαζομαρες. Σε ατομα που πραγματικα χρειαζονται τοσα πολλα Watt, πιστευεις οτι θα σκεφτουν αν αξιζει να δωσουν 150+ευρω για ποιοτικα 1000+watt τροφοδοτικα????Ξερεις για τι υπολογιστικα συστηματα(χρηματικης αξιας) προοριζονται αυτα τα τροφοδοτικα αυτα???? Εσενα πχ ποιο ειναι το συστημα σου και εκανες την παραπανω κινηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστας_87 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Εγω αυτο που βλεπω ειναι κλασσικοι ελληναρες που αποδοκιμαζουν κατι το οποιο ουτε που τους περνουσε απο το μυαλο να το κανουν..πρωτα καντε το οπως το εκανα εγω και υστερα πειτε τις αμπελοφιλοσοφιες σας.,οσο για τα λεφτα που εχει το ''καλο'' τροφοδοτικο οπως λες αν τα ειχα δε θα σκεφτομουν να ενωσω τροφοδοτικα.καμμια φορα το ρημαδι πρεπει να το βαζεις να δουλευει οχι μονο να ριχνεις λεφτα απο εδω και απο εκει στα αρπακτικα που περιμενουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Εγω αυτο που βλεπω ειναι κλασσικοι ελληναρες που αποδοκιμαζουν κατι το οποιο ουτε που τους περνουσε απο το μυαλο να το κανουν..πρωτα καντε το οπως το εκανα εγω και υστερα πειτε τις αμπελοφιλοσοφιες σας.,οσο για τα λεφτα που εχει το ''καλο'' τροφοδοτικο οπως λες αν τα ειχα δε θα σκεφτομουν να ενωσω τροφοδοτικα.καμμια φορα το ρημαδι πρεπει να το βαζεις να δουλευει οχι μονο να ριχνεις λεφτα απο εδω και απο εκει στα αρπακτικα που περιμενουν Προσπαθούμε να σε γλιτώσουμε απο φασαρίες. Έχω και λειτουργό πύργο με δύο τροφοδοτικά. Αλλά ο κανόνας είναι να έχεις πάντα load στην 5άρα. Με σκέτο 12άρα δεν έχουν καλό ripple τα περισσότερα, ενώ άλλα δεν ανοίγουν καν (προφανώς εσένα ανοίγει). Δεν έκανες κάτι ουάου πάντως. Εγώ έχω συνδυάσει 2 τροφοδοτικά sandwich σε ένα κουτί τροφοδοτικού για να είναι πιο συμμαζεμένα. Δεν έχουμε λόγο να στην πούμε γιατί ζηλεύουμε. Αλλά ναι, όπως μας είπες, ελληνάρες που νομίζουμε ότι ανακαλύψαμε τον τροχό. BTW ποια είναι, γιατί έχω άσχημο προαίσθημα. (Να μην έχει dedicated για 6pin το 2ο, μήπως έχει μόνο 20πιν και ούτε καν 4πινο για επεξεργαστή? <2001) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κωστας_87 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 δεν ειναι κατι ακριβο..ουτε το ενα ουτε το αλλο..το πρωτο το κυριο ας πουμε ειναι της force 500W και το δευτερο ενα no name 450w.Τιποτα σπουδαιο αλλα μεχρι τωρα δουλευουν μια χαρα.Παρεπιμπτοντως δεν καταλαβαινω τι ειναι το ripple που γραφεις συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Kαι τα δύο είναι άθλια. Ripple είναι αυτό που καίει τα εξαρτήματα εκτός των υπερτάσεων φυσικά. https://en.wikipedia.org/wiki/Ripple_(electrical) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα