Προς το περιεχόμενο

Το τροφοδοτικό του PC μας.

jimzak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι γνωστο προβλημα που εχουν τα Corsair,ειδικα τα φτηνοτερα μοντελα οπως τα CX και CS. Εχουν παραπονεθει παρα πολλα ατομα εδω στο ινσομνια τα τελευταια 3 χρονια. Ειχα και εγω τετοιο προβλημα παλιοτερα με 5 Corsair 2 δικα μου και 3 φιλων που συνηθως τους βοηθαω με τυχον προβληματα στο pc τους.

Ναι, αυτό το έμαθα.. δυστυχώς πριν αγοράσω το πρώτο (2 χρόνια πριν). Τώρα, όμως και αυτό που μου ήρθε ως αντικατάσταση, έχει ελαφρώς coil whine σε full load!

Και ερωτώ, να το στείλω πίσω και αυτό ή είμαι πολύ ψείρας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και ερωτώ, να το στείλω πίσω και αυτό ή είμαι πολύ ψείρας?

άνοιξε ticket(corsair) ανάφερε το προβλημά σου(ticket comment),θα σου απάντησουν εντός 2-3 ημερών

Η corsair έχει άψογο support,προσωπικά θα το επέστρεφα πίσω

άνοιξε ticket(corsair) ανάφερε το προβλημά σου(ticket comment),θα σου απάντησουν εντός 2-3 ημερών

Η corsair έχει άψογο support,προσωπικά θα το επέστρεφα πίσω

Είχα ανοίξει για αυτό που μου αντικατέστησε το κατάστημα. Να ξανανοίξω και γι' αυτό που είναι καινούριο?

Είχα ανοίξει για αυτό που μου αντικατέστησε το κατάστημα. Να ξανανοίξω και γι' αυτό που είναι καινούριο?

δεν νομίζω να έχεις κάποιον περιορισμό..αφού έχει coil whine = "προβληματικό"

• Like 1

Εγω τσιμπησα αυτο παιδια :)

https://www.skroutz.gr/s/7641621/EVGA-SuperNOVA-650-G2.html

Διαβασα πολυ καλα πραγματα απο Johnyguru και αλλα reviews...καλυτερο και απτο Seasonic made το Gs αντιστοιχο στα 650Watt...Η superflower εκανε καλη δουλεια σε αυτο...9.6 σκορ!

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=429

Πιστευω ειναι μια παρα πολυ καλη λυση για αυτα τα λεφτα! Αν διαθετεται λιγα λεφτα παραπανω πατε στο  P2 : https://www.skroutz.gr/s/7958489/EVGA-SuperNOVA-650-P2.html

Που βγαινει λιγο καλυτερο ποιοτηκα απτο G2...ισως να αξιζει τα 20-30 ευρω παραπανω...+ οτι εχει 10 χρονια εγγυηση,3 παραπανω απτο G2 που εχει 7.

• Like 1

Ναι όντως είναι πολύ καλή επιλογή. Μια σημείωση..και τα G2 από 750W και άνω έχουν 10 χρόνια εγγύηση.

Ναι ξεφευγουν ομως στην τιμη κιολας :) Ενω με 100 ευρουλακια τροφοδοτεις χαλαρα High End συστημα!

http://unboxholics.com/news/tech/14730-i-corsair-epektinei-tin-egiisi-sta-trofodotika-tis

Το ανέφερα και σε άλλο θέμα. Η corsair επεκτείνει την εγγύηση για ορισμένες σειρές τροφοδοτικών ακόμα και για αυτούς που εδώ και χρόνια τα έχουν αγοράσει . 

Αυτό το καλώδιο όπως γράφεις και συ τροφοδοτεί τον επεξεργαστή. Χωρίς τέτοιο δε ξεκινάει το ρημάδι. Τα καινούργια τροφοδοτικά έχουν συνήθως 1x8pin και ένα 1x4+4 τα οποία κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Απλά το 1x4+4 είναι χωρισμένο έτσι για τις μητρικές που έχουν μόνο 4pin cpu τροφοδοσία. Αυτό που πήρες εσύ απ' ότι βλέπω έχει 1x4+4 με το οποίο μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Πως γίνεται να μη ξέρεις τι είναι αυτό; Το προηγούμενο δεν είχε; Πως τροφοδοτούσε τον επεξεργαστή;

κατσε για να μην μπερδευτουμε. Δεν μιλαω για το 4pin που ειναι μαζι με το 20pin, το οποιο σε αλλες μητρικες ειναι ενωμενα και σε αλλες οχι. μιλαω για ενα ξεχωριστο πραγμα. ειναι χρωμα μπλε και ειναι 2Χ4pin, η οπως το λεει αυτος 1X 4+4.

γιατι εαν εχεις πει σωστα, σημαίνει οτι πρεπει να κουμπωσει και αυτο για να αναψει και το μονο μερος που μπορει να κουμπωσει ειναι ενα μερος που γραφει (επανω στην μητρικη) EPU

!!!!

κοιτα, αυτο που στεινω δεν ειναι δικο μου αλλα ειναι για ενα φιλο και ειναι με μητρικη 1151 και i7 κλπ κλπ.

το δικο μου που ειναι core 2 quad q8400 δεν το εστησα εγω αλλα οπως και να εχει δεν θυμαμαι να εχει τετοια πραγματα !!

Δεν έχει σημασία ποιο socket είναι. Όλοι οι επεξεργαστές χρειάζονται τροφοδοσία για να λειτουργήσουν. Είναι σα να μου λες έχω ένα ψυγείο αλλά δε δουλεύει..πρέπει να το βάλω στην πρίζα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...