CrimsonSky_gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πες ότι βάλω στην 5 volt γραμμή που δίνει max 25 A μία αντίσταση 150 watt των 0.47 Ω . http://eu.mouser.com/ProductDetail/ARCOL-Ohmite/HS150-R47-J/?qs=sGAEpiMZZMtbXrIkmrvidNw3CpujCJIJ8i3q1%252bQ7e7L2YpEBli%2fphQ%3d%3d Όταν θα πάρω μέτρηση θα πρέπει η τιμή στο πολύμετρο να ναι περίπου σύμφωνα με τον νομο του Ωμ 5 (V)/ 0.47 (Ω) = 10.64 Α . Aν δεν δω μια τιμή κοντά σε αυτή τότε πρακτικά το psu δεν έχει κάποιο πρόβλημα ; ναι καλα το σκεφτηκες, τωρα αν αξιζει τον κοπο αλλο θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πες ότι βάλω στην 5 volt γραμμή που δίνει max 25 A μία αντίσταση 150 watt των 0.47 Ω . http://eu.mouser.com/ProductDetail/ARCOL-Ohmite/HS150-R47-J/?qs=sGAEpiMZZMtbXrIkmrvidNw3CpujCJIJ8i3q1%252bQ7e7L2YpEBli%2fphQ%3d%3d Όταν θα πάρω μέτρηση θα πρέπει η τιμή στο πολύμετρο να ναι περίπου σύμφωνα με τον νομο του Ωμ 5 (V)/ 0.47 (Ω) = 10.64 Α . Aν δεν δω μια τιμή κοντά σε αυτή τότε πρακτικά το psu δεν έχει κάποιο πρόβλημα ; Λοιπόν επειδη έγραφα απο το κινητό και τα έκανα λίγο σκ@τα λοιπον βάση του νόμου του Ωμ έχουμε Ι=V/R. Εμείς θέλουμε το Ι οπότε έχουμε και λέμε I=5v/0,47ohm η πράξη σου ειναι σωστή και μας δίνει 10,64A στο περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Είχα ξαναρωτήσει πριν απο τρεις εβδομάδες, ένα μήνα.. H ώρα τώρα ήρθε να το φτιάξει και θα ήθελα μια τελική γνώμη για τροφοδοτικό. Να του προτείνω Bronze όπως είχα πει τότε ή Gold? Δηλαδή, SUPERFLOWER HX 750 (Gold) COOLERMASTER GM750M (Bronze) Corsair CS750M (Bronze) To σύστημα θα αποτελείται από ένα i5 6500, Sapphire R9 390, 16GB RAM, Asus H170 PRO, ΗDD, SSD Θα είναι πολλά τα 750? Λογικά καλύπτεται με 650? Να του προτείνω 750 για να έχει "αέρα" το σύστημα, ή δεν χρειάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το Corsair βγάλ' το απ' τη λίστα. Δες σε 650αρι Gold, θα χει αρκετό αέρα και πάλι. α) https://www.skroutz.gr/s/7958374/EVGA-SuperNOVA-650-GQ.html β) https://www.skroutz.gr/s/6390242/Super-Flower-Golden-Green-HX-650W.html γ) https://www.skroutz.gr/s/4561594/Thermaltake-Paris-650W.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Για θυμησε μας γιατί budget μιλάμε? Εγώ έχω το enermax revolution x't 730 και είμαι πολύ ευχαριστημένος,αν είναι μέσα στο budget σου θα σου πρότεινα να του ρίξεις μια ματιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Για θυμησε μας γιατί budget μιλάμε? Εγώ έχω το enermax revolution x't 730 και είμαι πολύ ευχαριστημένος,αν είναι μέσα στο budget σου θα σου πρότεινα να του ρίξεις μια ματιά. Το Corsair βγάλ' το απ' τη λίστα. Δες σε 650αρι Gold, θα χει αρκετό αέρα και πάλι. α) https://www.skroutz.gr/s/7958374/EVGA-SuperNOVA-650-GQ.html β) https://www.skroutz.gr/s/6390242/Super-Flower-Golden-Green-HX-650W.html γ) https://www.skroutz.gr/s/4561594/Thermaltake-Paris-650W.html Ναι, το budget για το τροφοδτοικό είναι η max τιμή του τροφοδοτικού που ανέφερα στο παραπάνω post μου. Χωράει το Enermax... Λοιπόν, επειδή στην περιοχή μας το ρεύμα κόβεται με το παραμικρό, ποιο θα λέγατε? Εγώ όπως τα βλέπω, είτε το Thermaltake Paris ή το SuperFlower ή το EVGA.. Να πω ότι το κουτί θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το Corsair Spec-03. Να έχει και ποιότητα κατασκευής, μην βάλει κανένα σαν το δικό μου, που το αγόρασα για "καλό" μου βγήκε προβληματικό! Θα έχει σίγουρα "αέρα" το σύστημα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ερωτηση λιγο ασχετη με το θεμα. Σε ενα τροφοδοτικο που εκανε πολυ φασαρια ο 12αρης τον εβγαλα και εβαλα εναν αθορυβο με 3 pin ο αλλος ειχε 2 pin και τραβηξα το καλωδιο εξω και το συνδεσα στην μητρικη. Πλεον ειναι αθορυβο και βγαζει δροσερο αερακι θα εχω προβλημα αργοτερα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν είναι δροσερό ακόμα και σε LOAD κανένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 SUPERFLOWER HX 750 (Gold) να ξερεις αν το παρεις απο e-shop ο κωδικος SF-750P14XE δεν ισχυει,το μοντελο ειναι το SF-750P14XE(ΗΧ) που ειναι με 12αρι ανεμηστηρα και ΟΧΙ με 14αρι ανεμηστηρα οπως γραφει το e-shop,καθως και οι διαστασεις δεν ισχυουν και παρολο που εχω γραψει κριτικη οι μαλακες στο ε-σοπ δεν το εχουν δημοσιευσει...ξευτιλα απλα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 να ξερεις αν το παρεις απο e-shop ο κωδικος SF-750P14XE δεν ισχυει,το μοντελο ειναι το SF-750P14XE(ΗΧ) που ειναι με 12αρι ανεμηστηρα και ΟΧΙ με 14αρι ανεμηστηρα οπως γραφει το e-shop,καθως και οι διαστασεις δεν ισχυουν και παρολο που εχω γραψει κριτικη οι μαλακες στο ε-σοπ δεν το εχουν δημοσιευσει...ξευτιλα απλα Κατά 90% από το eshop θα πάρει τα κομμάτια εκτός της 390 (υπερβολική τιμή από τον κίρινο). Τελικά, στο παραπάνω post, για να καταλήξω στο τι να του πω τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) (edit: καλυφθηκε και εκλεισε το παρακατω στο γενικοτερο θεμα τροφοδοτικων). Συμφορουμιτες, τα φωτα σας παρακαλω: Μηχανακι "δευτερευων", δεν θα δουλευει πολλες ωρες και ειναι για Η/Υ εως προσωπικο δωρο, αλλα λογω νησιου δεν θελω να μπλεκω με επιστροφες και λογω κακου ρευματος εδω, θα ηθελα κατ'ευθειαν κατι ποιοτικο. AMD FX 6300, Radeon R9 270x, ssd, hdd. Budget, το οικονομικοτερο ποιοτικο για τα παραπανω δεδομενα, σκεφτομουν 500-550W, μεχρι 50 €. Δωστε μου 1-2 προτασεις να δω τι βολευει με τα μεταφορικα τους. Εναλλακτικα, βαζω το δικο μου corsair CX-600 διετιας, και αγοραζω κατι καλυτερο για μενα, μεχρι 70-80 θα ελεγα. (Intel i5-3570K, ssd και 3 x hdd, Radeon R9 380). Καλη ιδεα? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παιδιά, μια ερώτηση για το δικό μου τροφοδοτικό. Έχω ένα CX750M (με ανανεωμένη εμφάνιση έχω να πω), το οποίο είχε coil whine. Εν τέλει δεν χρειάστηκε να το στείλω στην Corsair, γιατί μου το αντικατέστησε το κατάστημα (μετά απο πολύ #$%&*, που λέει ο λόγος). Μου έδωσαν, ένα ολοκαίνουριο τροφοδοτικό, το οποίο.. έχει και αυτό ελάχιστο έως μέτριο coil whine.. Φυσικά δεν ακούγεται αν γίνεται πανικός στο δωμάτιο, και όιταν δεν είμαι σε παιχνίδι, μια χαρά κανονικά χωρίς να ακύγεται τίποτα... Το άλλο σε όλες τις περιπτώσεις "σφύριζε". Τέλος πάντων, είναι πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό και εγώ είμαι ο ψείρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αν δεν μας δώσεις ένα παράδειγμα του θορυβου είναι δυσκολο να σου πούμε man. Και εμένα κάνει ελάχιστο θόρυβο και όταν είναι σε full load τα πρώτα sec ακούω το κλασσικό "τσικ τσικ" που είναι τύπος coil whine, σφύριγμα δεν έχω, αλλά γενικά πολλές φορές πρέπει να θέλεις για να το ακούσεις. Και έχω σχετικά θορυβώδες psu συγκριτικά με άλλα. Το coil whine γενικά πέρα του θορύβου δεν σου δημιουργεί αλλά προβλήματα, αν το ανεχεσαι απλά don't mind. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σφύριγμα.. το ίδιο που είχα, ολίγον πιο "αθόρυβο". Να σημειώσω μιλάω για όταν είμαι σε παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σφύριγμα.. το ίδιο που είχα, ολίγον πιο "αθόρυβο". Να σημειώσω μιλάω για όταν είμαι σε παιχνίδι. Ειναι γνωστο προβλημα που εχουν τα Corsair,ειδικα τα φτηνοτερα μοντελα οπως τα CX και CS. Εχουν παραπονεθει παρα πολλα ατομα εδω στο ινσομνια τα τελευταια 3 χρονια. Ειχα και εγω τετοιο προβλημα παλιοτερα με 5 Corsair 2 δικα μου και 3 φιλων που συνηθως τους βοηθαω με τυχον προβληματα στο pc τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα