Προς το περιεχόμενο

Το τροφοδοτικό του PC μας.

jimzak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν είναι μόνο για τα watts τότε ναι οκ μπορεί να υποστηρίξει 2 gpu..εξαρτάται βέβαια και ποιες είναι αυτές. Εγώ εννοούσα ότι δε θα εμπιστευόμουν ενεργοβόρα κάρτα σε αυτό το τροφοδοτικό, πόσο μάλλον sli/crossfire. 

Συμφωνώ μαζί σου ! Εγώ έλεγα μόνο για το watt output ότι είναι μια χαρά . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν, όπως είπα, έστειλα μήνυμα στην Corsair και μου είπαν να το στείλω πίσω.. Δόθηκε και RMA. Το θέμα μου είναι τα μεταφορικά.. Είναι αρκετά.. Πήγα στο μαγαζί που το πήρα (κατάστημα επισκευής ήταν) και μου είπαν να το στείλω εγώ και να μην μπλέξω τον προμηθευτή (τους). Εγώ τώρα να πληρώσω 50+ ευρώ μεταφορικά ή να στείλω στον προμηθευτή τους μήνυμα (ξέρω ποιος είναι) και να τους πω την περίπτωση?

Τι προτείνετε?

?

Παιδιά, σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και έστειλα στην Corsair μήνυμα, λέγοντας ότι βγάζει θόρυβο όταν παίζω (άλλοτε δυνατότερο και άλλοτε λογότερο), αν και δεν ανέφερα κάτι (αν παίζει ρόλο) το OC που έκανα στην GPU (αν και δεν το κράτησα και πολύ). Μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση.. Τώρα, σκέφτομαι ότι κατά 955 ο θόρυβος που ακούγεται είναι από το τροφοδοτικό, αλλά αν είναι εν τέλει από την GPU, τι γίνεται?

Επίσης, λέει "Please let us know if you can't afford any downtime so we can transfer your ticket to our Customer Service for Express RMA eligibility and/or availability". τι εννοεί?

Δεν ξέρω τι εννοούν αλλά πες τους πόσα είναι τα λεφτά μεταφοράς και ότι αδυνατείς να τα δώσεις λόγο οικονομικών προβλημάτων . Συνήθως μερικές εταιρίες σε αυτή την περίπτωση σου πληρώνουν αυτες τα μεταφορικά . 

Μάλλον κάτι τέτοιο εννοούν . 

Δεν ξέρω τι εννοούν αλλά πες τους πόσα είναι τα λεφτά μεταφοράς και ότι αδυνατείς να τα δώσεις λόγο οικονομικών προβλημάτων . Συνήθως μερικές εταιρίες σε αυτή την περίπτωση σου πληρώνουν αυτες τα μεταφορικά . 

Μάλλον κάτι τέτοιο εννοούν . 

Θα στείλω!

Σε περίπτωση που έχω αρνητική απάντηση από την Corsair!

Λοιπόν, όπως είπα, έστειλα μήνυμα στην Corsair και μου είπαν να το στείλω πίσω.. Δόθηκε και RMA. Το θέμα μου είναι τα μεταφορικά.. Είναι αρκετά.. Πήγα στο μαγαζί που το πήρα (κατάστημα επισκευής ήταν) και μου είπαν να το στείλω εγώ και να μην μπλέξω τον προμηθευτή (τους). Εγώ τώρα να πληρώσω 50+ ευρώ μεταφορικά ή να στείλω στον προμηθευτή τους μήνυμα (ξέρω ποιος είναι) και να τους πω την περίπτωση?

Τι προτείνετε?

?

Μην σου τύχει να έχεις προιόν που πρέπει να πάει έξω!

Θα στείλω!

Σε περίπτωση που έχω αρνητική απάντηση από την Corsair!

?

Μην σου τύχει να έχεις προιόν που πρέπει να πάει έξω!

Αν δεν έχουν περάσει 2 χρόνια που το έχεις και έχεις απόδειξη τότε υπεύθυνος για να πάει έξω το τροφοδοτικό ή για να σου το αλλάξουν είναι το κατάστημα με δικά τους έξοδα . Αυτό να το γνωρίζεις.

• Like 1

Αν δεν έχουν περάσει 2 χρόνια που το έχεις και έχεις απόδειξη τότε υπεύθυνος για να πάει έξω το τροφοδοτικό ή για να σου το αλλάξουν είναι το κατάστημα με δικά τους έξοδα . Αυτό να το γνωρίζεις.

Είμαι μέσα στην εγγύηση (5 χρόνια σύμφωνα με το site της Corsair). Το θέμα είναι ότι τους είπα να τους το πάω (και αυτοί λογικά θα το στείλουν στον προμηθευτή τους και να φύγει μετά για Ολλανδία), αλλά μου είπαν να το στείλω εγώ απευθείας.. Τους είχα ρωτήσει πριν στείλω mail στην Corsair (όπως μου προτάθηκε εδώ) και μου είπαν ότι ο προμηθευτής τους δεν δίνει αντικατάσταση για coil whine.. Γι 'αυτό μου είπαν να το στείλω εγώ!

Καλησπερα παιδιά, σας ειχα ενοχλίσει και πριν μερικες μερες για το τροφοδοτικο που δεν μου δουλευε και τελικα το εκανα επιστροφη.. τα χιλια μοιρια επαθα για να βγαλω ακρη απο e-shop, αλλα τελικα τα καταφερα.. μου δωσανε πιστωτικο υπολοιπο για να παρω αλλο τροφοδοτικο, και τελικα αποφασισα να παραγγειλω αυτο http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html?from=drop&keyphrase=psu+thermaltake+530mpcbeu Αξιζει?

Καλησπερα παιδιά, σας ειχα ενοχλίσει και πριν μερικες μερες για το τροφοδοτικο που δεν μου δουλευε και τελικα το εκανα επιστροφη.. τα χιλια μοιρια επαθα για να βγαλω ακρη απο e-shop, αλλα τελικα τα καταφερα.. μου δωσανε πιστωτικο υπολοιπο για να παρω αλλο τροφοδοτικο, και τελικα αποφασισα να παραγγειλω αυτο http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html?from=drop&keyphrase=psu+thermaltake+530mpcbeu Αξιζει

παρε αυτο  Εγγύηση 3 ΧΡΟΝΙΑ rma spesial !!

και στην τιμη 64ε οσο και το αλλο 

http://www.skroutz.gr/s/8057476/EVGA-600W.html

μαρακι να μπορουσα φιλε μου, αλλα το αντιστοιχο στο e-shop εχει 95 ευρω.. απο αυτο το καταστημα εχω πιστωτικο υπολοιπο ωπος ανεφερα πιο πανω!

Το να σε εξαναγκάζουν σε πιστωτικό είναι παράνομο. Ζήτα τα χρήματα σου πίσω. ;)

Ζήτα ευγενικά τα χρήματά σου γιατί δεν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάτι απο εκεί.

Σε παρόμοια περίπτωση τα δώσανε!

• Like 2

μαρακι να μπορουσα φιλε μου, αλλα το αντιστοιχο στο e-shop εχει 95 ευρω.. απο αυτο το καταστημα εχω πιστωτικο υπολοιπο ωπος ανεφερα πιο πανω!

πιστωτικο ποσο εχεις δεν ειπες ?   και πεστους οτι θελω αυτο αλλα το βρισκω τοσο αλλου να στο αφησουν στη τιμη αυτη αλλιος τα λεφτα να το παρεις απο αλλου !!

Τα ζητησα αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.. πραγματικα δεν εχω την ορεξη να ασχοληθω παραπανω, γιατι μετα παει στα βριξιδια και τα γαμοστραυριδια.. εχω πιο σοβαρα θεματα.. ειναι λιγο απατη αυτο το καταστημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...