Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Έχω τροφοδοτικό το τx750 της corsair 80 plus bronze posa χρόνια εγγύηση έχει ξέρει κανένας; Εχω το ιδιο τροφοδοτικο(αγορασμενο απο Msystems που δεν φερνει πια εδω και 2.5χρονια περιπου)και οντως ειναι 5χρονια,οσα και τα RM. 3χρονια οι σειρες VS,CX,CS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εισαι εντος εγγυησης αυτο ειναι το σιγουρο(3χρονια η σειρα CX).Αν οντως κανει τοσο θορυβο στα παιχνιδια(οπου στην ουσια ζοριζεται περισσοτερο το συστημα λογω απαιτησεων τοτε ναι φευγεις για RMA.Το Coil Whine ειναι αρκετα συχνο φαινομενο στα τροφοδοτικα και τις καρτες και εννοειται οτι καλυπτεται απο εγγυηση αφου δεν εισαι ο πρωτος που το πετυχαινει αυτο(ειδικα σε τροφοδοτικο της Corsair μαλιστα).Αν ειναι σωστο/σοβαρο το καταστημα λογικα θα στο αλλαξει χωρις καν να πρεπει να μιλησεις με Corsair αλλα για να εισαι 100% σιγουρος μιλα με Corsair να εχεις εστω ενα επιβεβαιωτικο email σε περιπτωση που το καταστημα ''στα μασαει''. Μιλωντας παντα για τις budget γραμμες της corsair μην παιρνει η μπαλα και τα AHx RMx RMi που ειναι top tier 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, όπως είπα, έστειλα μήνυμα στην Corsair και μου είπαν να το στείλω πίσω.. Δόθηκε και RMA. Το θέμα μου είναι τα μεταφορικά.. Είναι αρκετά.. Πήγα στο μαγαζί που το πήρα (κατάστημα επισκευής ήταν) και μου είπαν να το στείλω εγώ και να μην μπλέξω τον προμηθευτή (τους). Εγώ τώρα να πληρώσω 50+ ευρώ μεταφορικά ή να στείλω στον προμηθευτή τους μήνυμα (ξέρω ποιος είναι) και να τους πω την περίπτωση? Τι προτείνετε? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2016 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 https://www.amazon.es/gp/aw/d/B00KCKR240?vs=1 πηρα αυτο για ενα amd a10 συστημα που στηνω .θα χω θεμα αν δεν βαλω καρτα γραφικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 https://www.amazon.es/gp/aw/d/B00KCKR240?vs=1 πηρα αυτο για ενα amd a10 συστημα που στηνω .θα χω θεμα αν δεν βαλω καρτα γραφικων μην παιρνεται μαπα τροφοδοτικα παρτε ενα και καλο να σας μεινει και να εχετε το κεφαλι σας ησυχο !! εδω ειναι μια κορυφαια μαρκα και το καλυτερο RMA και εγγυηση !!! http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/m/638/EVGA/f/367614/ATX.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 https://www.amazon.es/gp/aw/d/B00KCKR240?vs=1 πηρα αυτο για ενα amd a10 συστημα που στηνω .θα χω θεμα αν δεν βαλω καρτα γραφικων Τα χουμε πει χιλιάδες φορές για τα τροφοδοτικά του κιλού !!! Με 600 watt τροφοδοτικό έχεις περιθώρια και για 2 κάρτες γραφικών . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όχι με το συγκεκριμένο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 μην παιρνεται μαπα τροφοδοτικα παρτε ενα και καλο να σας μεινει και να εχετε το κεφαλι σας ησυχο !! εδω ειναι μια κορυφαια μαρκα και το καλυτερο RMA και εγγυηση !!! http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/m/638/EVGA/f/367614/ATX.html ωστοσο εχει ενα σωρο αξιολογησεις θετικες και ειναι αθορυβο απλα θελω μια αποψη πιο αντικειμενικη απο το μην περνετε μαπα τροφοδοτικα, εχω το xfx στο κυριως μου συστημα ,αλλα επι 8 χρονια ειχα noname σε core quad και δεν ειχα θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τώρα δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε, εφόσον το αγόρασες ήδη. Δοκίμασε το και ότι γίνει. Υπάρχει περίπτωση να το δώσεις πίσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τώρα δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε, εφόσον το αγόρασες ήδη. Δοκίμασε το και ότι γίνει. Υπάρχει περίπτωση να το δώσεις πίσω; εχει δοκιμαστει ηδη και ειναι αθορυβο ,η συγκεκριμενη εταιρια ειναι ισπανικη και βγαζει και certified τροφοδοτικα silver,gold κλπ απλα αυτο ηταν απο την φθηνη της σειρα tacens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όταν το ζορίσεις θα φανεί αν είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όχι με το συγκεκριμένο όμως. Γιατί όχι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 2 κάρτες γραφικών σε αυτό το τροφοδοτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 2 κάρτες γραφικών σε αυτό το τροφοδοτικό; Επιμένω . Γιατί όχι ; (Μιλάω πάντα για τα watt ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αν είναι μόνο για τα watts τότε ναι οκ μπορεί να υποστηρίξει 2 gpu..εξαρτάται βέβαια και ποιες είναι αυτές. Εγώ εννοούσα ότι δε θα εμπιστευόμουν ενεργοβόρα κάρτα σε αυτό το τροφοδοτικό, πόσο μάλλον sli/crossfire. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα