Προς το περιεχόμενο

Το τροφοδοτικό του PC μας.

jimzak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ακούγεται λίγο όχι.

Αν βουίζει σαν αεροπλάνο, μπορεί. Ρώτα σε mail.

Σε κάποια παιχνίδια είναι αρκετά εκνευριστικό! Aπλώς, δεν βρίσκω την απόδειξη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά, θα ηθελα να μου πειτε την γνώμη σας για αγορά ενός τροφοδοτικου, γιατί πολλά ακούω απο διάφορους και δεν μπορώ να βλαλω άκρη.. Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι τα εξης: Motherboard Foxconn Flaming Blade GTI (Socket 1366), CPU Intel Core i7 920 @ 2.67GHz, RAM 4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 534MHz (7-7-7-19), Καρτα γραφικων 1024MB ATI AMD Radeon HD7700 Series (MSI), και 2 σκληρους δισκους! Αυτη την στιγμη εχω SHARKOON 80+ BRONZE SERIES SHA550M 550W και δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένος διοτι πανω στον χρονο αρχισαν προβλήματα με τον ανεμιστηρα και εχει φτασει σε σημειο να κανει πολυ φασαρια μεχρι εκνευρισμου! Αγόρασα πριν μερικες μερες ένα PSU COOLERMASTER ELITE SERIES 600W, και δεν μου δουλευει ο υπολογιστής, κανει start αλλα μενει εκει και δεν δουλευει τιποτα. Προφανώς εχει καποιο θέμα το τροφοδοτικο μου βγείκε ελλατωματικο... Αν δεν σας ειναι κόπος πειτε μου την γνώμη σας! Ευχαριστώ!

Γύρισέ το πίσω και πάρε κάποιο berlin 630/munich 530, SuperFlower 450/550 αυτά.

Μια απορία που την είχα πολύ καιρό ρε παλικάρια, δεν έχουμε αυτό εδώ το thread? http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/

• Like 1

Μιλαμε για κατι πιο οικονομικο δλδ στα 50 με 70 ευρω.. δεν μπορω να δωσω παραπανω!

E σου απάντησα.

https://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html

https://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html

https://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.html

https://www.skroutz.gr/s/7177999/Super-Flower-FX-450W.html

https://www.skroutz.gr/s/7985522/Seasonic-ECO-430.html

Δεν έψαξες καν τα ονόματα που είπα. Oλα στο πιάτο τα θέλουμε.

• Like 2

Οταν τα ελεγα εγω πιο παλια,με λεγανε οι διαφοροι ενδιαφερομενοι κακο,''να μην απανταω με το ζορι'' και μου στολιζανε και αλλα ομορφα επιθετα :) 

Μιλαμε για κατι πιο οικονομικο δλδ στα 50 με 70 ευρω.. δεν μπορω να δωσω παραπανω!

Μιλαμε για κατι ποιο οικονομικο που ακριβως???

Καλησπέρα παιδιά, θα ηθελα να μου πειτε την γνώμη σας για αγορά ενός τροφοδοτικου, γιατί πολλά ακούω απο διάφορους και δεν μπορώ να βλαλω άκρη.. Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι τα εξης: Motherboard Foxconn Flaming Blade GTI (Socket 1366), CPU Intel Core i7 920 @ 2.67GHz, RAM 4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 534MHz (7-7-7-19), Καρτα γραφικων 1024MB ATI AMD Radeon HD7700 Series (MSI), και 2 σκληρους δισκους! Αυτη την στιγμη εχω SHARKOON 80+ BRONZE SERIES SHA550M 550W και δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένος διοτι πανω στον χρονο αρχισαν προβλήματα με τον ανεμιστηρα και εχει φτασει σε σημειο να κανει πολυ φασαρια μεχρι εκνευρισμου! Αγόρασα πριν μερικες μερες ένα PSU COOLERMASTER ELITE SERIES 600W, και δεν μου δουλευει ο υπολογιστής, κανει start αλλα μενει εκει και δεν δουλευει τιποτα. Προφανώς εχει καποιο θέμα το τροφοδοτικο μου βγείκε ελλατωματικο... Αν δεν σας ειναι κόπος πειτε μου την γνώμη σας! Ευχαριστώ!

Αναφερεις καπου παραπανω για χρηματα που διαθετεις ή οτι θες κατι οικονομικο???

Για τις παραπανω προτασεις δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο

Ειπαμε το Internet μονο για facebook,ταινιουλες και σειρες ειναι μην βαζεις στον κοσμο δυσκολα :)

• Like 1

Εντάξει, λίγο too much η απάντηση αλλά νομίζω βοηθήσαμε :)

Απο την στιγμη που κουτσα στραβα δωθηκαν απαντησεις και μαλιστα το Coolermaster λογικα ειναι και εντως εγγυησης για να κοπει πιστωτικο αν οντως εχει θεμα μια χαρα.

Αν ακούγεται λίγο όχι.

Αν βουίζει σαν αεροπλάνο, μπορεί. Ρώτα σε mail.

Μήπως ξέρεις που πρέπει να στείλω mail?

Λες χωρίς απόδειξη να βγάλω άκρη?

Ίσως λάθος νήμα, αλλά πρέπει να ρωτήσω.. Η Corsair αντικαθιστά τροφοδοτικά λόγω coil whine? Το CX750M στα περισσότερα παιχνίδια ακούγεται περισσότερο από τα ίδια τα παιχνίδια.. :)

Κάνει αλλαγές? Το έχω 2 χρόνια..

Εισαι εντος εγγυησης αυτο ειναι το σιγουρο(3χρονια η σειρα CX).Αν οντως κανει τοσο θορυβο στα παιχνιδια(οπου στην ουσια ζοριζεται περισσοτερο το συστημα λογω απαιτησεων τοτε ναι φευγεις για RMA.Το Coil Whine ειναι αρκετα συχνο φαινομενο στα τροφοδοτικα και τις καρτες και εννοειται οτι καλυπτεται απο εγγυηση αφου δεν εισαι ο πρωτος που το πετυχαινει αυτο(ειδικα σε τροφοδοτικο της Corsair μαλιστα).

Αν ειναι σωστο/σοβαρο το καταστημα λογικα θα στο αλλαξει χωρις καν να πρεπει να μιλησεις με Corsair αλλα για να εισαι 100% σιγουρος μιλα με Corsair να εχεις εστω ενα επιβεβαιωτικο email σε περιπτωση που το καταστημα ''στα μασαει''.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εισαι εντος εγγυησης αυτο ειναι το σιγουρο(3χρονια η σειρα CX).Αν οντως κανει τοσο θορυβο στα παιχνιδια(οπου στην ουσια ζοριζεται περισσοτερο το συστημα λογω απαιτησεων τοτε ναι φευγεις για RMA.Το Coil Whine ειναι αρκετα συχνο φαινομενο στα τροφοδοτικα και τις καρτες και εννοειται οτι καλυπτεται απο εγγυηση αφου δεν εισαι ο πρωτος που το πετυχαινει αυτο(ειδικα σε τροφοδοτικο της Corsair μαλιστα).

Αν ειναι σωστο/σοβαρο το καταστημα λογικα θα στο αλλαξει χωρις καν να πρεπει να μιλησεις με Corsair αλλα για να εισαι 100% σιγουρος μιλα με Corsair να εχεις εστω ενα επιβεβαιωτικο email σε περιπτωση που το καταστημα ''στα μασαει''.

Παιδιά, σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και έστειλα στην Corsair μήνυμα, λέγοντας ότι βγάζει θόρυβο όταν παίζω (άλλοτε δυνατότερο και άλλοτε λογότερο), αν και δεν ανέφερα κάτι (αν παίζει ρόλο) το OC που έκανα στην GPU (αν και δεν το κράτησα και πολύ). Μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση.. Τώρα, σκέφτομαι ότι κατά 955 ο θόρυβος που ακούγεται είναι από το τροφοδοτικό, αλλά αν είναι εν τέλει από την GPU, τι γίνεται?

Επίσης, λέει "Please let us know if you can't afford any downtime so we can transfer your ticket to our Customer Service for Express RMA eligibility and/or availability". τι εννοεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...