nikos papas. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα και ευχαριστω για τις απαντησεις!Δεν εγινε τιποτα οτι και αν δοκιμασα. Εκανα φορματ και ξαναπερασα τα WIN 10.Παλι ομως δεν εγινε τιποτα.Ελυσα ομως αλλα δυο προβληματα. 1 Το ανεμιστηρακι του pc δουλευει πολυ ποιο ηπια ποιο ηρεμα. 2 Ενω στα 8.1 ειχα 27GB υπολοιπο απο 64 τωρα εχω 42GB.Παλι ομως χανω GB χωρις λογο.Ξεκινησα με 47 χωρις να βαλω τιποτα, πηγε στα 42.Επισης χωρις να περασω κανενα driver δουλευουν ολα κανονικα.Περνανε αυτοματα κατα την εγκατασταση? Αν παω πισω στα 8.1 και παλι κατι δεν παει καλα μπορω να επιστρεψω στα 10? Παντως το download tool μονο τα 10 εχει για επιλογη. Το pc ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/msi-cubi-016eu-intel-dual-core-3205u-2gb-64gb-ssd-windows-81-p-PER.911282 απλα η διαφορα εινα οτι ειχε WIN 8.1 Ελληνικα 64 bit.
Euclides Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ενω στα 8.1 ειχα 27GB υπολοιπο απο 64 τωρα εχω 42GB.Παλι ομως χανω GB χωρις λογο.Ξεκινησα με 47 χωρις να βαλω τιποτα, πηγε στα 42.Επισης χωρις να περασω κανενα driver δουλευουν ολα κανονικα.Περνανε αυτοματα κατα την εγκατασταση? Να καθαρίσεις τον δίσκο σου. Εγώ σε tablet με 32Gb δίσκο και εγκατεστημένα Office 2013, Acrobat Pro, DWG TrueView, και διάφορα άλλα, έχω ελεύθερα 8Gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα