Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εκει που ηταν αναμενος ο υπολογιστης ξαφνικα κολλησε και δν ανοιγε το εικονιδιο ''ο υπολογιστης μου'', πατουσα επανω και ηταν σαν να μην δουλευει το αριστερο κλικ αλλα αλλου μπορουσα να πατησω. Το εκανα επανακινηση και οταν ανοιγει και  μπαινει στα windows με δειχνει ενα μαυρο φοντο και την γραμμη των windows κατω που εχει την ''εναρξη'' και τιποτα αλλο. Παταω στην εναρξη και δν κανει τπτ. Παταω alt cntrl kai delt και μου βγαζει το μνμ the programm cant start beacuase pcwum.dll missing from your computer. τι να κανω?

Δημοσ.

Eντωμεταξυ πριν γινει ολο αυτο ειχε πεσει το ποντικι κατω και νομιζω αν θυμαμαι καλα πως ηταν συνδεμενο το κινητο στο usb με τον υπολογιστη και αποσυνδεθηκε ξαφνικα και υστερα εγινε οτι ανεφερα. Προσπαθω εδω και ποση ωρα ψαχνοντας στο ιντερνετ μηπως κ βρω λυση και δεν βρισκω τπτ και κανενα παρομοιο θεμα με το δικο μου! Αν ειναι δυνατον! Λοιπον μετα απο τοση ωρα ψαξιματος, με εναν περιεργο τροπο καταφερα να ανοιξω το chrome. Καθε φορα που ανοιγει ο υπολογιστης μου βγαζει hd sentinel οπως παντα, απο πισω ενα μαυρο κενο και κατω την γραμμη εργασιων αλλα φαινεται μονο το μενου εναρξης. Δεν πατιεται ουτε δεξι κλικ ουτε αριστερο. Σαν να ειναι ολα νεκρα. αλλα στο hd sentinel μπορω να κανω τα παντα! Λοιπον, με εναν παραξενο τροπο μου εμφανιστηκε, η γραμμη που βγαινει στα πλαγια, (το ρολοι και ενα εικονιδιο του avast), στο εικονιδιο του αβαστ απο διπλα εχει ενα μικρο με το σημα του facebook, το πατησα και ανοιξε το chrome κανονικα :o μπαινει κανονικα στο ιντερνετ αλλα οταν παταω να ανοιξω π.χ αυτα που εχω κατεβασει, εκτος του οτι δν πατιεται μου βγαζει σφαλμα οτι το chrome σταματησε. Αν προσπαθησω να μπω στο task manager μου βγαζει το σφαλμα που εχω προαναφερει αλλα μερικες φορες καταφερνω και μπαινω στο τασκ μανατζερ αλλα δν μπορω να κανω τιποτα. Οτι και αν εχω διαβασει δεν λειτουργησε! ΣΤο SAFE MODE ακριβως τα ιδια! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΠΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΔΙΣΚΟ μπορω να κανω κατι? ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Δημοσ.

Από τον σκληρό δίσκο μπορείς να σώσεις τα αρχεία σου.

Τον βγάζεις και τον συνδέεις σε κάποιο άλλο PC, είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά τοποθετώντας το σε μια USB θήκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...