Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy note 3 vs note4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω το note 3 από το καλοκαίρι.

Είμαι ευχαριστημένος πολύ για να πω την αλήθεια.

Σκεφτόμουν να πήγαινα σε note 4 γιατί φοβάμαι πως σε λίγους μήνες θα χαθεί πολύ η αξία του με την έλευση του note 5.

Αξίζει όμως από το 3  να πας στο 4 ή θα είναι πεταμένα χρήματα η διαφορά που θα δώσω?

Ευχαριστώ πολύ,

Δημοσ.

Εννοειτε οτι αξιζει.Ειναι στα παντα βελτιωμενο.Απο την οθονη μεχρι και την κατασκευη.

Και τωρα με την lollipop ειναι ακομα καλυτερο.

Ισως εχει λιγο χειροτερη αυτονομια αλλα θα το καταχαρεις.

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα εκανα τη μεταβαση πριν αρκετους μηνες και δεν το μετανιωσα. Απο κει και περα, τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη εγω δε θα εκανα τετοια μεταβαση, θα προτιμουσα π.χ  να περιμενω και να παω κατευθειαν στο Νote 5 αν δε με ενοχλουσαν η ελλειψη sd card και removable battery (που με ενοχλουν παρεμπιπτοντως). 

Αν σε ενοχλουν ομως και δε σκοπευεις να πας μελλοντικα στο Note 5 (αφου προφανως οι κατοχοι note ειμαστε λιγο πολυ κολλημενοι με τη σειρα), τοτε πηγαινε στο 4. 

Ελπιζω να μη σε μπερδεψα :)

Δημοσ.

Εννοειτε οτι αξιζει.Ειναι στα παντα βελτιωμενο.Απο την οθονη μεχρι και την κατασκευη.

Και τωρα με την lollipop ειναι ακομα καλυτερο.

Ισως εχει λιγο χειροτερη αυτονομια αλλα θα το καταχαρεις.

Ευχαριστώ πολύ. Τι χρήστης είσαι? Gaming or internet :P

Προσωπικα εκανα τη μεταβαση πριν αρκετους μηνες και δεν το μετανιωσα. Απο κει και περα, τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη εγω δε θα εκανα τετοια μεταβαση, θα προτιμουσα π.χ  να περιμενω και να παω κατευθειαν στο Νote 5 αν δε με ενοχλουσαν η ελλειψη sd card και removable battery (που με ενοχλουν παρεμπιπτοντως). 

Αν σε ενοχλουν ομως και δε σκοπευεις να πας μελλοντικα στο Note 5 (αφου προφανως οι κατοχοι note ειμαστε λιγο πολυ κολλημενοι με τη σειρα), τοτε πηγαινε στο 4. 

Ελπιζω να μη σε μπερδεψα :)

Ναι η αλήθεια είναι ότι  με ενοχλούν το ότι δεν θα έχει στο note 5 sd card αλλά πιο κύριο την μην αφαιρούμενη μπαταρία.Στο note 5 λίγο ακριβό θα είναι :P  Από επιδόσεις/οθόνη είδες διαφορά? Επίσης σκεφτόμουν να το πούλαγα να βολευόμουν 2-3 μήνες με την 2η συσκευή που έχω και εάν βρεθεί κάποια καλή τιμή μεταχειρισμένου να το χτυπήσω.

• Moderators
Δημοσ.

Γενικως ειδα διαφορα στην οθονη και στις επιδοσεις (με exynos ειμαι) ναι. Το προτεινω ανεπιφυλακτα το τηλεφωνο γενικα, απλως ιιιιισως να περιμενα λιγακι εν προκειμενω. Κι εγω λογω sd δεν πηγα στο 5ρι και μαλλον ουτε θα παω :P

Δημοσ.

Γενικως ειδα διαφορα στην οθονη και στις επιδοσεις (με exynos ειμαι) ναι. Το προτεινω ανεπιφυλακτα το τηλεφωνο γενικα, απλως ιιιιισως να περιμενα λιγακι εν προκειμενω. Κι εγω λογω sd δεν πηγα στο 5ρι και μαλλον ουτε θα παω :P

Που θα περίμενες? Στο note 4 να πέσει η τιμή του και άλλο ή να μην βιαστώ ακόμη να πουλήσω το note 3?

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα με δεδομενο πως αρχες του ετους λεγεται πως θα ερθει το 5 στην ευρωπη (αν και πολλοι το εχουν παρει απ'εξω), ισως να πεσει και η τιμη του 4. Ισως.

Δημοσ.

Κοιτα με δεδομενο πως αρχες του ετους λεγεται πως θα ερθει το 5 στην ευρωπη (αν και πολλοι το εχουν παρει απ'εξω), ισως να πεσει και η τιμη του 4. Ισως.

όπως είπα δεν θα βιαστώ για το 4αρι απλώς σκεφτόμουν να έδινα το 3αρι για να εξασφαλίσω κάποια αξία μεταπώλησης.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα αμα θες να το δωσεις τοσο πουλα το τωρα(να μν χασει τελειως την αξια του) και περιμενε να ερθει το 5αρι να πεσει η τιμη του 4 για να εισαι 2πλα κερδισμενος!
Σαν κινητο το note 3 πραγματικα δν μ αρεσε καθολου!
"Παλιο" touchwiz με οθονη με πολυ υπερκορεσμενα χρωματα!
Το 4 παλευεται αλλα εγω δν θα το επερνα μονο με την προοπτικη της αλλαγης ρομ η τουλαχιστον αν επερνε το UI που εχει τωρα το 5αρι!

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα αμα θες να το δωσεις τοσο πουλα το τωρα(να μν χασει τελειως την αξια του) και περιμενε να ερθει το 5αρι να πεσει η τιμη του 4 για να εισαι 2πλα κερδισμενος!

Σαν κινητο το note 3 πραγματικα δν μ αρεσε καθολου!

"Παλιο" touchwiz με οθονη με πολυ υπερκορεσμενα χρωματα!

Το 4 παλευεται αλλα εγω δν θα το επερνα μονο με την προοπτικη της αλλαγης ρομ η τουλαχιστον αν επερνε το UI που εχει τωρα το 5αρι!

Εμένα μου αρέσει όμως το note λόγω της οθόνης. Ναι αλλά εάν κάνεις ροοτ κτλ χάνεται η εγγύηση :P

Υπαρχουν πολλα port N5 σε N4. Το εχω καιρο ετσι και λειτουργει τελεια το κινητο παει σφαιρα με look N5 σε ολα.

Για δώσε ένα παράδειγμα :P

Δημοσ.

Σαφως ειναι καλυτερο το 4αρι, ειναι μια γενια μετα λογικοτατο, αλλα οχι δεν αξιζει η μεταβαση απο note 3 σε 4, εκτος βεβαια αν σου περισσευουν λεφτα. Καλυτερα να περιμενεις να πεσει η τιμη του 5.

• Like 1
Δημοσ.

Και όταν πέσει η τιμή του note5 θα έχει βγει το πολύ καλύτερο (λέω εγώ) note6. Έτσι δεν γίνεται πάντα; Όσα αντέχει η τσέπη του καθενός είναι όλο το θέμα. Αν και το note5 για μένα είναι πισωγύρισμα με μη αποσπωμενη μπαταρία και χωρίς επεκτασιμοτητα microSD.

Δημοσ.

Σαφως ειναι καλυτερο το 4αρι, ειναι μια γενια μετα λογικοτατο, αλλα οχι δεν αξιζει η μεταβαση απο note 3 σε 4, εκτος βεβαια αν σου περισσευουν λεφτα. Καλυτερα να περιμενεις να πεσει η τιμη του 5.

Και όταν πέσει η τιμή του note5 θα έχει βγει το πολύ καλύτερο (λέω εγώ) note6. Έτσι δεν γίνεται πάντα; Όσα αντέχει η τσέπη του καθενός είναι όλο το θέμα. Αν και το note5 για μένα είναι πισωγύρισμα με μη αποσπωμενη μπαταρία και χωρίς επεκτασιμοτητα microSD.

Εγώ σε note 5 δεν πάω με τίποτα διότι χωρίς κάρτα sd και μην αφαιρούμενη  μπαταρία που πας? Εάν χαλάσει μπαταρία ή τα παίξει κανένα 30-40 ευρώ στους κλέφτες....

Δημοσ.

Αυτό με την μπαταρία είναι αυτό που με πειράζει περισσότερο για το note5. Η SD πες Οκ, δεν χρειάζονται όλοι μεγαλύτερο από 32 ή και 64 Gb χώρο. Εκτός αν θέλεις να έχεις μουσική και ταινίες. Οι περισσότερες εφαρμογές δεν μπαίνουν εξολοκλήρου στην extn.sD καθώς μοιράζεται ένα μέρος ανάλογα με το app, οπότε δεν μας βοηθά και ιδιαίτερα η επεκτασιμοτητα της.

Εγώ το note4 το έχω εδώ και 2 μήνες προερχόμενος από το s4 και θέλοντας να δοκιμάσω για πρώτη φορά την note σειρά οπότε και τις 5.7 ίντσες. Ε τέλος για μένα οι 5 ιντσες, τελειώσαμε με αυτές τις συσκευές. Εκπληκτική συσκευή, δεν κολλάει πουθενά και ποτέ, έχει διώξει και η Samsung πολύ σκουπίδι που έτρεχε από πίσω και πάμε φουλ για την marshmallow να δούμε τι θα μας δείξει και εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...