sortep2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα είμαι καινούριος στο φόρουμ. Έχω ένα πρόβλημα. Πριν μία εβδομάδα μου έπεσε το εν λόγο τηλέφωνο και έσπασε εσωτερικά η οθόνη και αυτό οφείλετε πιστεύω γιατί έπεσε και χτύπησε με την πλάτη στη άσφαλτο από ύψος τσέπης και με θήκη κάτι που δεν περίμενα να γίνει διότι υποτίθεται πως αυτές οι συσκευές είναι ανθεκτικές.. Τέλος πάντων το πήγα σε έναν φίλο που έχει μαγαζί που επισκευάζουν τηλέφωνα και αφού συνεννοήθηκαν με την sony του είπαν πως η επισκευή για να είναι και πλήρως αδιάβροχη η συσκευή κάνει 180 ευρώ !!!! το έψαξα λίγο και είδα πως κάτω από 80 ευρώ καινούρια οθόνη για το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν βρίσκεις... Και σκέφτηκα πως δεν αξίζει να δώσω άλλα 100-180 για΄τι όταν το πήρα το τηλέφωνο είχα δώσει ήδη 360 ευρώ .. Έτσι λοιπόν απευθύνομαι εδώ για ιδέες και λύσεις που μπορεί να βοηθήσουν την κατάσταση... Επίσης σκέφτηκα να δώσω το τηλέφωνο όπως είναι στην καλύτερη δυνατή τιμή και μετά να πάρω κάτι άλλο...
Yamahaf1zr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα να το πουλήσεις φίλε μου και να πάρεις κάτι άλλο αφού έγινε τι να κάνεις και εγώ κάτοχος ίδιου κινητού είμαι δεν αξίζει να το δώσεις 180 ευρό για οθόνη, εκτός άμα το κρατήσεις και το φτιάξεις μετά από λίγους μήνες που θα πέσουν οι τιμές
sortep2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε κάποιο κατάστημα που να παίρνει το παλιό η σπασμένο κινητό και να κάνει κάποια έκπτωση σε αυτό που θες να αγοράσεις από το κατάστημα?
panos- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ρώτα στις σελίδες (Facebook) του Γερμανού, Κωτσόβολου και γενικά μεγάλων αλυσίδων. Τα Public έχουν σίγουρα αλλά δεν ξέρω για μεταχειρισμένα.
2.1Ohm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βάλτο σε αγγελία για ανταλλακτικά γύρο στα 100 ευρώ κ πιο κάτω! Με 280 μετά περνεις πάνω κάτω ότι κινητό θες από μεταχειρισμένα κ αρκετά καλά από καινούρια!
sortep2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 πάντως το τηλέφωνο δεν έχει κάτι άλλο απλά η οθόνη είναι σπασμένη κατατάλλα το ακούς ότι λειτουργεί κανονικά απλά δεν φαίνεται τίποτα είναι μαύρη όλη η οθόνη σχεδόν...
2.1Ohm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Για αυτο σου λεω για ανταλλακτικα ενα 100ρικο πιστευω θα το πιασει!180 ειναι πολλα για αλλαγη οθονης και ξεχνας και εγγυηση..Κλτρα να το πουλησεις και με 280 ας παρεις κατι αλλο!(αποψη μου παντα μν σε παρω στον λαιμο μ κανε οτι πιστευεις εσυ ειναι κλτρο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα