gkesi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πριν αποφασίσω μόνος μου καθότι και άσχετος, θα ήθελα τη γνώμη όσων γνωρίζουν για αγορά φ. μηχανής με κύρια απαίτηση να βγάζει γρήγορα και να οπλίζει γρήγορα, να βγάζει συνεχόμενες λήψεις με συνεχόμενο πάτημα, να έχει μεγάλο ζουμ και φυσικά όσο το δυνατό καλή ποιότητα εικόνας. Όλα αυτά για να προλαβαίνω τον μικρό στο ποδόσφαιρο σε καμιά καλή φάση. Με ταβάνι τα 250 € υπάρχει κάτι ή να το ξεχάσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τα παντα υπαρχουν. https://www.skroutz.gr/s/5090488/Nikon-1-J4-Kit-10-30-VR-PD-Zoom.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τα παντα υπαρχουν. https://www.skroutz.gr/s/5090488/Nikon-1-J4-Kit-10-30-VR-PD-Zoom.html Χωρίς παρεξήγηση αλλά διάβασες τι ζήτησε ο φίλος; Ζητάει έως 250 και με πολύ ζουμ ώστε να τραβάει το γιο και εσύ προτείνεις κάτι εκτός budget με πολύ μικρό εστιακό μήκος... Εγώ θα σου πρότεινα σε αυτά τα λεφτά να πας σε κάποια bridge με καλο ζουμ μιας και θα τραβάς σε ευνοϊκές συνθήκες(λογικά πρωί θα παίζει που θα υπάρχει αρκετό φως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς παρεξήγηση αλλά διάβασες τι ζήτησε ο φίλος; Ζητάει έως 250 και με πολύ ζουμ ώστε να τραβάει το γιο και εσύ προτείνεις κάτι εκτός budget με πολύ μικρό εστιακό μήκος... Εγώ θα σου πρότεινα σε αυτά τα λεφτά να πας σε κάποια bridge με καλο ζουμ μιας και θα τραβάς σε ευνοϊκές συνθήκες(λογικά πρωί θα παίζει που θα υπάρχει αρκετό φως) ο γιος του θα τρεχει σε γηπεδο ποδοσφαιρου για να χρειαστει μεγαλο εστιακο μηκος? 9 στους 10 αρχαριους νομιζουν οτι οι καλες φωτογραφικες ειναι αυτες που εχουν πολλα μεγκαπιξελ και πολυ ζουμ. βεβαια αν τους ρωτησεις γιατι? δεν θα παρεις απαντηση ειναι μια χαρα η μηχανη που του προτεινε. δεν παιρνει καλυτερη για κανενα λογο με τοσα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Την είχε 249€ το Public αλλά τελείωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς παρεξήγηση αλλά διάβασες τι ζήτησε ο φίλος; Ζητάει έως 250 και με πολύ ζουμ ώστε να τραβάει το γιο και εσύ προτείνεις κάτι εκτός budget με πολύ μικρό εστιακό μήκος... Εγώ θα σου πρότεινα σε αυτά τα λεφτά να πας σε κάποια bridge με καλο ζουμ μιας και θα τραβάς σε ευνοϊκές συνθήκες(λογικά πρωί θα παίζει που θα υπάρχει αρκετό φως) Καμια παρεξηγηση φιλε μου απλα την εβλεπα την στιγμη που την προτεινα στα 249 ευρω και τωρα βλεπω οτι εχει παει στα 314. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Η συγκεκριμένη που προτείνετε είναι αρκετά καλή, εξαιρετική για αρχάριο. Για τη συγκεκριμένη χρήση θεωρώ ότι δεν θα κάνει όμως γιατί όπως λέει ο φίλος θέλει να τραβάει το παιδί του, κάτι που με 30mm εστιακό είναι δύσκολο από εκεί που θα κάθεται. Εγώ πρότεινα να πάει σε bridge λόγω ότι θα τραβάει μέρα και θα έχει αξιοπρεπή ποιότητα. Η καλύτερη λύση βέβαια (αν δεν έχει πρόβλημα με βάρος/όγκο) να πάρει κάποια μεταχειρισμενη entry level dslr με φακό ζουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η συγκεκριμένη που προτείνετε είναι αρκετά καλή, εξαιρετική για αρχάριο. Για τη συγκεκριμένη χρήση θεωρώ ότι δεν θα κάνει όμως γιατί όπως λέει ο φίλος θέλει να τραβάει το παιδί του, κάτι που με 30mm εστιακό είναι δύσκολο από εκεί που θα κάθεται. Εγώ πρότεινα να πάει σε bridge λόγω ότι θα τραβάει μέρα και θα έχει αξιοπρεπή ποιότητα. Η καλύτερη λύση βέβαια (αν δεν έχει πρόβλημα με βάρος/όγκο) να πάρει κάποια μεταχειρισμενη entry level dslr με φακό ζουμ. και ο φακος της mirroless εχει ζουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα