Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα να δώ από κοντα το lumia 950. τα τελευταία χρόνια με έχουν βολέψει παρα πολύ τα windows στο κινητό και εχουν περάσει από τα χέρια μου το 920, 1020 και το ταπεινό 640 που εδώ και καιρό περίμενα την ναυαρχίδα της Microsoft ώστε να το αντικαταστήσω.

πέρασα από ενα καταστημα σήμερα να το δω και πραγματικά απογοητεύτηκα πλήρως...

το είχαν δίπλα στο iphone 6 και το 950 δίπλα του ήταν σαν φτηνό android του κατοστάρικου. το ίδιο και το XL. ποιοτικά πολύ κακό στο ίδια επίπεδα με το 640 που έχω τώρα το οποίο για τα χρ΄ηματα που έχει είναι κομπλέ

κάποια στιγμή θα το αγοράσω αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει αυτά τα λεφτά 639€. ίσως όταν πέσει στα 300-350 να έχει κάποιο νόημα. περίμενα πολύ περισσότερα από την ms και πιστεύω ότι τα 950 μπορεί να είναι και το τέλος τις εταιρίας στα smartphone

κρίμα γιατι το λειτουργικό το γουστάρω πολύ και γενικα θεωρώ ότι τα nokia ηταν πολύ ανώτερης ποιότητας συσκευές σε σχέση με τα τωρινά lumia.

πιστεύω πως αν η Microsoft θελει να μεινει στο παιχνίδι των smartphones πρεπει να βγάλει όπωςδήποτε τηλέφωνο ποιοτικής κατασκευής τύπου surface

• Like 1
Δημοσ.

Εγω συμφώνω με την κατασκευαστικη λογικη τους. Αλλα εφοσον κάνεις μια τέτοια επιλογή (πλαστικα, αποσπωμενη μπαταρια, micro sd) τιμολόγησε το και ορθά.  Που πα ρε καραμητρο με τέτοια τιμή και τέτοια κατασκευή να κοντράρεις τις υπόλοιπες ναυαρχίδες ; Πούλα το σε τιμή κινέζικου να πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι να χωθείς και στην αγορά.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω συμφώνω με την κατασκευαστικη λογικη τους. Αλλα εφοσον κάνεις μια τέτοια επιλογή (πλαστικα, αποσπωμενη μπαταρια, micro sd) τιμολόγησε το και ορθά.  Που πα ρε καραμητρο με τέτοια τιμή και τέτοια κατασκευή να κοντράρεις τις υπόλοιπες ναυαρχίδες ; Πούλα το σε τιμή κινέζικου να πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι να χωθείς και στην αγορά.

Για να πουλήσει σε τιμή κινεζικού πρέπει να είναι καθαρο klopy-paste. Εδώ μιλάμε για Microsoft, RnD, νέα features (continuum πχ).

Δημοσ.

όντως απογοητευτικό. πανακριβο και δεν αξίζει τα λεφτά του. καλός ο οπαδισμός αλλά να μας πουλάνε πλαστικούρες στα 700 ευρώ είναι ηλιθιότητα. μάλλον θα το κρατήσω καιρό ακόμα το 1020.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι η εμφάνιση το πάν, τα χαρακτηριστικά του κινητού είναι φοβερά, εδω μιλάμε πως έχουν βάλει και σύστημα υδρόψυξης στο XL υποτυπώδεις μεν αλλά φοβερό χαρακτηριστικό!

Δημοσ.

Ενταξη πλαστικο ειναι ΚΑΙ!?
Εμενα μου αρεσε πολυ το built τους πολυ στιβαρο μου φαινεται και ειναι πλαστικο το ωραιο απλο πλαστικο που ξερεις οτι και να το κανεις δν παθαινει τπτ!
Ουτε glossy ουτε δερματινα ουτε brushed ουτε τπτ απλο μινιμαλ και ωραιο!
Σαν τιμες ειναι λιγο ακριβα ναι αλλα οχι γτ δν εχει μεταλλο αλλα γιατι ενω βλεπουν δν τραβαει πολυ το λειτουργικο ας κατεβασουν τις τιμες να παρουν μεριδιο μεγαλυτερο στην αγορα για να ασχοληθει ο κοσμος!

Αν και εχω πει οτι δν ξαναπερνω ναυαρχιδα γτ δν αξιζουν 400+ για οποιοδιποτε κινητο (ακομα και φραπε να κανει, αλλα αμα κανει κανα espresso η γαλικο τοτε αλλαζει το πραγμα) στα 300 το τσιμπαγα ανετα το 950 και ακομα κλτρα στα 350 το xl !

Δημοσ.

Ενταξη πλαστικο ειναι ΚΑΙ!?

Εμενα μου αρεσε πολυ το built τους πολυ στιβαρο μου φαινεται και ειναι πλαστικο το ωραιο απλο πλαστικο που ξερεις οτι και να το κανεις δν παθαινει τπτ!

Ουτε glossy ουτε δερματινα ουτε brushed ουτε τπτ απλο μινιμαλ και ωραιο!

Σαν τιμες ειναι λιγο ακριβα ναι αλλα οχι γτ δν εχει μεταλλο αλλα γιατι ενω βλεπουν δν τραβαει πολυ το λειτουργικο ας κατεβασουν τις τιμες να παρουν μεριδιο μεγαλυτερο στην αγορα για να ασχοληθει ο κοσμος!

Αν και εχω πει οτι δν ξαναπερνω ναυαρχιδα γτ δν αξιζουν 400+ για οποιοδιποτε κινητο (ακομα και φραπε να κανει, αλλα αμα κανει κανα espresso η γαλικο τοτε αλλαζει το πραγμα) στα 300 το τσιμπαγα ανετα το 950 και ακομα κλτρα στα 350 το xl !

Άλλο 300-350€ και άλλο 700-750€.
Δημοσ.

ας έχει τα καλύτερα spec όταν ο άλλος δίνει 700ευρώ δεν νομίζω να θέλει πλαστικούρα, αλλιώς θα έπαιρνε το 640, 535. με 700ευρώ υποτίθεται αγοράζεις και design, καλύτερα υλικά κατασκευής όπως στα samsung, sony, iphone κτλ κτλ. η microsoft σκοτώνει μόνη της τελικά τα samrtphone της.

• Like 2
Δημοσ.

όντως τα λεφτά πολλά, με ένα 450 θα το έπαιρνα άνετα

Μετά τις γιορτές για εκεί το βλέπω μην σου πω και χαμηλοτερα

Δημοσ.

Οι παραπανω με τις προβλεψεις τους δεν βλεπω που ακριβως βασιζονται.Το Lumia 930 μεχρι και τωρα κοστιζει 350ευρω το φθηνοτερο(ναι δεν το φερνουν πολλα καταστηματα αλλα δεν εχει σημασια αφου καλως ή κακως οποιος θελει να το παρει σε αυτα θα κοιταξει).

Αρα θα αργησει να πεσει η τιμη του 950 και Xl.

Καθομαι και διαβαζω παραπανω οτι εχει λεει φοβερα specs??

Ποια φοβερα specs ρε μεγαλε??Ιδια specs φορανε Android ναυαρχιδες οπως S6,P8,G4,One Plus 2 κλπ και μερικα απο αυτα κοστιζουν σχεδον τα μισα χρηματα(βλεπε P8 πχ) και με πλουσιο Store.

Οσο για το Continuum που ολοι το εκθιαζουν ειναι απλα ενα gimmick για τους αμερικανους κυριως και τιποτα παραπανω. Εν μερη καλη ιδεα αλλα τελειως αχρηστο feature. Θελω οπου πηγαινω να εχω προσβαση σε υπολογιστη??Αγοραζω το Lumia 640 για κινητο και ενα ομορφο laptop με τα ρεστα(δεν χρειαζεται να εχει καλη καρτα γραφικων πχ  για τις απλες εφαρμογες του continuum).

Εγω το ειχα πει και πιο παλια που καποιοι φανατικοι με κραζανε οτι αν δεν ερθει σε καλη τιμη θα πεσουν και αλλο οι πωλησεις της MS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...