Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος νομίζω λέει γιατί πρόκειται. Αυτο που θελω είναι να είναι καλο, semi/full modular με 4χ8pin pcie! Σιγουρα να έχει gold πιστοποίηση! Κοιτάω το Corsair Rm650x. Κάνει για αυτήν την δουλειά? Στο calculator πάντως με έβγαλε 590w peak, με overclock στις καρτες και τον επεξεργαστή (4690k) (μελλοντική σίγουρη αγορα)! Το corsair εχει 4χ8pin? Περιμενω προτάσεις!

Δημοσ.

Νομίζω πώς με αυτό εδώ θα κάνεις μία χαρά την δουλειά σου,έχει PCI-e 6+2 Pin x 4 που θές για τις κάρτες,και έχεις και αέρα σε watt για OC.

Sorry τώρα το είδα οτι θες με gold πιστοποιηση,βάλε 10€ παραπάνω και πήγαινε σε αυτό,το ίδιο έχω και εγώ και είμαι πολυ ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που προτίνεις στον φίλο απο πάνω εχει 2χ8pin οπότε δεν θα του κανει,αν και γνώμη μου είναι να κοιτάξει κάτι σε παραπάνω watt όχι γιατι δεν θα σηκώνει το σύστημα του .αλλα γιατί είμαι της άποψης να μην δουλεύουμε τα μηχανηματα στα ορια τους.

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ, ευχαριστώ πολύ, μάλλον προς το Corsair κλείνω! Τωρα θα δω μέχρι να αγοράσω μήπως βγει κάποια προσφορά σε crazy sundays και newsletter από το e-shop!

Δημοσ.

Κοίτα αυτά τα 5 :

1.Link.png Site: EVGA-SuperNova-G2-650Watt 115€

2.Link.png Site: EVGA-SuperNova-GS-650watt 114€

3.Source.png Πηγή: Corsair-RMx-650Watt  110€

4.Link.png Site: Seasonic-G-650-Watt 103€

5.Link.png Site: Τhermaltake-Paris-650Watt 95€

O διαφορές ανάμεσα στο G2 και στο GS είναι ότι το G2 έχει 7 χρόνια εγγύηση αντί τα 5 του GS.Το GS είναι πιο φρέσκια υλοιποίηση, ελαφρώς πιο ήσυχη και βασισμένη στην πλατφόρμα της Seasonic εξού και το "S".Aν ήμουν στην θέση σου θα επέλεγα μεταξύ 1-2-4 και τελευταία 3-5

• Like 1
Δημοσ.

Και γω το είδα το zalman αλλά δεν ξερω κατά πόσο μπορεί να είναι αξιόπιστο, πάντως φαίνεται καλό!

Edit: Τώρα είδα ότι είναι της sirtek. Όποτε μια χαρα δυνατο καλο τροφοδοτικό!

Δημοσ.

Και κανονικα πρεπει να εχει 7 χρονια εγγυηση, και οχι μονο 3 χρονια. Πρεπει να ρωτησεις στο e-shop.

Ισως για να παρεις τα 7 χρονια εγγυηση θα πρεπει να κανεις registration στην Zalman.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...