Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από  ότι  βλέπω  αυτί  η μέθοδος   θελι  root    εκτός αν  βρίσκω  λάθος σιτε  αν  μπορείς στείλε μου  το  σωστό   γιατί  σε καμιά  περίπτωση δε  θέλω να μπλεχτω με ροοτ  bootloader κτλ   ευχαριστώ έκτον πρότερον  για  τη  βοήθεια σου 

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=YourIMEIGoesHereαντικατέστησε το YourIMEIGoesHere με το δικό σου  IMEl και θα δεις ποιο είναι το τελευταίο firmware για την συσκευή σου

Δημοσ.

το λινκ δε δουλεύει  leo06    

dinos  μπορείς  να μου  στείλεις  λινκ που να  λέει  της  αναλυτικές οδηγίες και    το  ότι  δε χρειάζεται ροοτ  για να  γίνει  

Δημοσ.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=YourIMEIGoesHereαντικατέστησε το YourIMEIGoesHere με το δικό σου  IMEl και θα δεις ποιο είναι το τελευταίο firmware για την συσκευή σου

το λινκ δε δουλεύει  leo06    

dinos  μπορείς  να μου  στείλεις  λινκ που να  λέει  της  αναλυτικές οδηγίες και    το  ότι  δε χρειάζεται ροοτ  για να  γίνει  

θα δουλέψει αν κάνεις ότι έγραψα

Δημοσ.

τι λες τωρα αν στειλεις στο σερβις την συσκευη με firmware ας ειναι και της lg απο συσκευη με διαφορετικο suffix θα χασεις την εγγυηση 

και περιμενω λινκ που να λεει οτι ηθρε ΜΜ σε ολα τα G4 απο Ευρωπη που λες πιο πανω  :shifty:

Πριν στειλεις το κινητο για σερβις του περνας τη μαμισια ROM και εχεις κανονικα εγγυηση. Δοκιμασμενο παρα πολλες φορες. Ακομα και μετα απο Root μου το εφτιαξαν κανονικοτατα

Δημοσ.

λεο το λινκ βγαζι ερορ σελίδα δεν οδιγι καπου

coatch μόνο για αυθεντική ρομ ενδιαφέρομαι

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην τα θέλετε όλα στο χέρι. 

Λοιπόν, μια εταιρία όταν πάρει κινητό για επισκευή κοιτάζει αν το imei δείχνει κάτι που δεν θα έπρεπε(π.χ unlocked bootloader που δίνεις imei στην εταιρία για να πάρεις τον κωδικό) και αν είναι rooted. Δηλαδή αν ένα nexus του έχεις βάλει lollipop και ήρθε με jelly bean πρέπει να στο βγάλουν blacklisted, εεε;  :-(  :-(  :-(

Επίσης, το έχουν γράψει μέχρι και στις ειδήσεις εδώ ότι πήρε official MM στην Ευρώπη και Τουρκία.

Δεύτερον, προς TS, εδώ οι αναλυτικές οδηγίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dinos μπορις   να  κανονίσουμε  να  μου  τα  πέρασης  εσύ  για τι  δε  βρίσκω το λινκ  της  ρομ  και   δε  ξέρω και πολύ καλά  αγγλικά    δίνω  10  ε  αν   θελεται  στιλτε  μου πμ  είμαι αθηνα 

Επεξ/σία από kelas7back
Δημοσ.

σιγνωμη  φιλε μου αλλα   το  λινκ   εχει  θεμα  

(Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη
Το Opera δεν κατάφερε να φορτώσει την ιστοσελίδα γιατί το forum.xda-developers.com άργησε πολύ να αποκριθεί. Ο ιστότοπος μπορεί να μην λειτουργεί ή μπορεί να έχει πρόβλημα η σύνδεσή σας στο Internet.
Ελέγξτε τη σύνδεση στο Internet.

Ελέγξτε καλώδια και επανεκκινήστε δρομολογητές, μόντεμ ή άλλες συσκευές δικτύου που χρησιμοποιείτε.

Ρυθμίστε το τείχος προστασίας και το λογισμικό προστασίας από ιούς, ώστε να επιτρέπεται η πρόσβαση του Opera στο δίκτυο.

Εάν έχει ήδη καταχωριστεί στα επιτρεπόμενα προγράμματα, καταργήστε το από τη λίστα και προσθέστε το πάλι.

Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης...

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή δικτύου για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί. Εάν θεωρείτε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης: Πηγαίνετε στο μενού Opera > Ρυθμίσεις > Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης... > Ρυθμίσεις LAN, και καταργήστε την επιλογή "Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για δίκτυο LAN".)

είναι down το xda,δοκίμασε αργότερα

coatch μόνο για αυθεντική ρομ ενδιαφέρομαι

πόσο ποιο απλά να το γράψω, αντικατέστησε το YourIMEIGoesHere από το link  με το δικό σου  IMEl

Δημοσ.
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=βάλε το IMEI σου εδώ

Εγώ το έβαλα και δε λειτουργεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...